tümör ve sonrası.. gözyaşları içinde yazılmıştır..

Sen sanslymıssn ki fırsatn olms bnm teyZmin yoktu :/ 40 yasndaydi daha bi gece yatti sabaha uyanamadi tam 7 sene oldu ama ilk günkü acı icimde bnm ona doyamadn bırakp gitti beni bir hafta bitkisel hayat yasadı haline sukret cnm

Çok geçmiş olsun gerçekten içime dokundu bu yazıın
allah ailene,sevdiklerine her daim mutlulukla bağışlasın ..

Cok gecmis olsun canim Allh sükür et csnim iyisin daha kötusu olabilirdi Insahlah hamilesindir bak gör bebegin olsun hasta oldugnu bille unutacaksin Bebegin sana Mutluluk getircek ,hem bu ay olmazada bidaki ay hic pes etme canim Allahim insh sana bi bebek nasip eder canimm dualarimdasin artik ...

Gözyaşları ile okudum ve inanin aciniza bir nebze ortak oldum...

Rabbim sağlık ile sinamasin, siz imtihaninizi vermissiniz.

Beterinden korusun allahim. .dualarım sizinle.

Sevgiler,

Yazını ağlayarak okudum ve hala yanaklarımdan yaşlar süzülüyor..
Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha böyle bir şey yaşatmasın size, ne size ne de sevdiklerinize.. Her şey bir imtihan herkes farklı şekilde sınanıyor işte ama düşünün ki geçti,bitti,gitti..
Ya hiç farkedilmeseydi ya dünyalar güzeli kediniz o gün yaramazlık yapmasaydı düşünmek bile istemiyorum.. Lütfen dik durun, kendiniz için, eşiniz için, aileniz için hatta kediniz için..
Çok güzel günler sizi bekliyor inşallah

Su anda nerede nasilsin bilmiyorum sadece senin yazdigini okudum ve dayanamadim birseyler yazmak istedim. Rabbim sana sifa versin dayanma gucu versin cok zor cok cok Or bir durum sadece agladim okurken seni anliyorum diyemiyorum cok zordur tahminimce. Rabbim gunahlarina kefaret saysin bundan sonraki günlerin saglikla mutlulukla gecsin. Iyi ol insaallah...

Okurken ağladım, hala ağlıyorum, erkek arkadaşıma anlatırkende ağladım... Allahım bir daha ne size ne de bir başkasına yaşatmasın bu durumu ne mutluki iyi huyluymuş ne mutluki kurtulmuşsunuz. Çocuk sahibi olmaya gelince doktorlar sakınca yok diyorsa neden olmasın inşallah hamilesinizdir ve bu kötü hastalığı nasıl atlattıysanız çocuk kadar güzel duyguyuda kolayca atlatırsınız Allah yardımcınız olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazdiklarini agliyarak okudum canim cok gecmis olsun.

Rabbim cok buyuk, bunu soyle dusun: eger kafana o spor aleti dusmemis olsaydi belkide hic bir zaman durumunun farkinda olmayacaktin ve sonu simdikinden daha aci olabilirdi.

Tedavin bitmis artik bu lanet hastaliktan kurtuldum yeni hayatima en pozitif sekilde baslamaliyim demelisin, psikolojik olarak stres yapman senin vucudun icin daha zararli. Bu hayatta hic birimizin ne olacagi belli degil, ama ya olursa diyede yasarsak hayattan zevk alamayiz.

Biz yillarca anneannemin gogus kanseriyle ugrastik. kanseri ilk seferinde atlatti ve 10 sene sonra yine geldi, cok kotu gunler gecirdi ama hep pozitif oldu. Kemoterapiden sonra butun damarlari kemikleri zarar gordu. onun ustune 10 tane daha ameliyat oldu, vucudunda saglam bi yer kalmadi zar zor ayakta duruyor ama onu bu yasama baglayan dunyaya olan pozitif bakisi..

Bundan sonra iyi seyler dusun, sevdiklerinlesin ve kimbilir yarin obur gun ailenize yeni uyeler katilir. Kotu huylu olsaydi yine olma ihtimali daha yuksekti inan. Rabbime dua et canim o dualari geri cevirmez, her karanlik tunelin sonunda bir aydinlik var. sen artik aydinliktasin yoluna rahatca devam et.

İki sene onceki konu sabah sabah beni aglatmaya utanmiyor musunuz ya.....coktan iyilestigini umut ederek gecmis olsun kardesim.

Bence bebeğin olsun. Sadece bebekliğini düşünme büyücek o sana destes olacak canından bir parça olacak. Gerektiğinde yardımcı olacak. Allahım sana ailenle eşnle bebeğinle mutlu huzurlu bir hayat versin.

Arkadaşlar,
galiba içimdeki his doğruymuş!
Adetime 1 gün kalmasına rağmen dayanamadım idrar testi yaptım bugün,
silik de olsa iki çizgi vardı çok şaşırdım eşimi aradım akşam işten gelince beraber gittik kan vermeye 53 çıktı!
3-4 haftalık hamileliğe işaretmiş sanırım.
Yarın kadın doğumcuya gideceğim ama galiba hamileyim!!!

Sizce de bebek var mıdır kese görünür mü? Adetim gecikmeden yaptırdığım için biraz korkuyorum kimyasal veya dış gebelik olabilir mi diye tecrübeli olanlar yazabilir mi?

Mutluluktan eşim de ben de ağladık, dayanamadım ablama da söyledim daha annem bile bilmiyor emin olmadan söylemeyeyim dedim!

Var mıdır bir kuzucuk?

Canim hayirlisi olsun cok sevindim. Daha kese gorunmez hcg degeri 1500u gecince gorursun 1 hafta 10 gun sonra gorursun insallah. Iyi seyler dusun hamileligin tadini cikar bir kadinin vucudu kendini bu donemde tamamen yeniliyor sana iyi gelecegine inananiyorum. Allaha emanet olun ikinizde

gecmis olsun. hepimiz her an böyle bir seyle karsilasabiliriz. ama olumsuz düsünmemek gerek. Allah sizi korumus. tesadüf sonucu ögrendiniz ve tedavinizi oldunuz. hani demissiniz ya daha önce mutluymusum diye. cok sükür ameliyatiniz gecmis atlatmissiniz ve simdi yine mutlusunuz. Esiniz sizi seviyor ve berabersiniz tadini cikarin.

Cok cok cok sevindim...
Su konuyle her karsilastigimda lutfen guzel bir gelisme olsun diye dileyerek aciyorum, ve gorunce yazini cok sevindim
Guzel haberlerinizi bekliyorum, kan testi genel anlamda tutan bir durum, hatta ben yuzde yuz diye duymustum ama yarin iyice kesinlesir, aman iyice emin olmadan aklinizin bir kosesinde diger ihtimalde dursun da...
Mutlaka bize de haber verin

hikayenizi okudum ve annemle vedalaşıp onu böyle bir ameliyata gönderdiğim gün ve yaşadıklarım film gibi aktı gözlerimden.. hastanenizi ve doktorunuzu merak ettim..

bakın şöyle düşünün eğer çıkacaksa kaderinizde bu illetle tekrar karşılaşmak varsa zaten karşılaşacaksınız ama sürekli bunu düşünerek sürekli stres üzüntü içinde olarak belki bir daha hayatınız boyu karşılaşmayacağınız tümörle karşılaşmak durumunda kalabilirsiniz.. yani demek istediğim anın tadını çıkarın bakın Allah size bir de yavrucak vermiş bir ışık vermiş kötü düşüncelerden kurtulup yolunuzu aydınlatmanız ve feraha ermeniz için.. İyi düşünün iyi olsun.. Allah mutluluğunuzu daim etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…