tümör ve sonrası.. gözyaşları içinde yazılmıştır..

...............................................................................................

Son düzenleme:
Aradan iki yil gecmis.suan durumunz nasil agrilarinizdan tamamen kurtuldunuzmu
Bebeginiz hayirli olsun buarada

sevgili hayatgibi..yazdıklarını büyük bir duygu yoğunluğu içinde okudum.gözlerim dolu dolu oldu.bir anne olarak seni temin ederim ki,bu bebek senin enerji ve yaşam kaynağın olacak.çünkü onun için her zaman güçlü olmak zorundasın.(ve anne olduktan sonra zaten ,kendini dünyanın en güçlü insanıymış gibi hissedeceksin:))ve normal yaşantına inşallah geri döneceksin..Bebeğini saglıkla büyüt.birlikte uzun ve sorunsuz bir hayatınız olsun..

Çok geçmiş olsun . Dilerim bu bir sınavdır ve bundan sonraki yaşamınız güzellikler içinde olmuştur (olur).

Son düzenleme:
Çok büyük geçmiş olsun...
Kuzenimde de bu tarz bir durum vardı ama çok şükür atlattı...

Rabbimmm sen tum hastalara sifalar ver inanin ağlayarak okudum inşaallah sağlık durumunuz iyidir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yazdıklarınızın her bir satırını göz yaşları içinde okudum kendimi sizin yerinize koydum
çok zor zamanlar atlatmışsınız lütfen geriye kötümserlikle bakmayın iyi düşünün biliyorum zor ama iyi düşünün ki iyi olsun kötü şeyleri düşünüp çağırmayın geri ...
Umutla mutlulukla bakın hayatın tadını çıkartmaya bakın bilmiyorum psikiyatrik tedavi görüyomusunuz ama gitmiyorsanızda yinede gidin yeniden bi başlagıç yapmaya çalışın
Unutmayın Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez dua edin bol bol ve lütfen kendinize çok iyi bakın ...

Geçmiş olsun canım İnan okuyunca çok etkilendim. Bu da senin hayatta sınavın bir daha böyle hastalığa yakalanmaman için morel çok önemli moralini düzgün tutmaya çalış. Bu hayatta kimsenin yarın için garantisi yok dolu dolu yaşamaya bak dil aklından kötü düşünceleri hayata umutla bak...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok çok geçmiş olsun. Umarım asla ne siz ne de hiç kimse bir daha böyle bir şey yaşamasın. Tüm hastalar için çokça şifalar diliyorum, ameliyatınız her ne kadar zor olsa da yine de atlatmıssınız, stres her türlü kötü seye yol açabilir vücudumuzda ve ruhumuzda, bu sürecin bittigini ve bir daha olmayacağını düşünün olumsuz düşüncelere kapılmayın sizi iyi hissettirecek şeylere yönelin modunuz hiç düşmesin kötü şeyleri çıkarmaya çalışın aklınızdan siz çok güçlü birisiniz, kötü günlerin geride kaldıgını düşünün kontrollerinizi aksatmayın kendinize çok çok iyi bakın tekrardan çok çok geçmiş olsun

Su konusmayi yapan insan mıdır? Insansa vicdanli midir? Bu nasil izah ediş daha önce malesef yakinende boyle bir durumu uslubu duymuslugum oldu. Yazik ya valla

Umarim cok iyisinizdir

Geçmiş olsun .Hepsini okudum.Bende 2 tane beyin amalıatı gecırdım.Tümör değildi subtural hemotom.Kafamı matkapla actılar bir sağdan bir soldan .Ağrılarınızı anlıorum.Zamanla geçecek .Ceviz suyu için çok ıyı gelıyor.Kafası açılmayan o agrıyı bılmez.Klasık seyler solemeyecegım sana .Bende senın gıbı her daım hayatımı zehır edıodum.Ya ölürsem.Yine olursa ?Artık dusunmekten beynım zonkluodu.Sağı solu yaralı kafam.Psıkıyatrıye gittim.Okb tanısı kondu.En kotusu de olabılır.Bu hayat.Bak bana yanlış teşhıs konmuştu.60 gun parol verıp yatırdılar hastanede benı.Belımden sıvı aldılar .Buda beynımdekı kanı çogalttı.Annem öleceksede yolda ölsün deyıp hastaneden benı alıp Ankaraya goturdu.Doktorumdan allah razı olsun.Her duamda onada yer verıorum.Allah onu yetıstırem anadan babadanda razı olsun.Boyle yaparsan dusuncelerının hepsı olur .Lütfen lütfen ıyı dusun.Doktorumun ısmını verebılırım.Harıka bır ınsan.Ve lutfen psıkıyatrıye gıt .Bunlar ahır seyler bildiğin travma .Çok gecmış olsun.Rabbım saglıklı hayırlı uzun omurler versın .

Cok uzulerek okudum
Cok etkilendim
Rabbim safi ismi hurmetine sifa versin
Psikoloji oyle biseyki biseyi yasayinca tekrar olacakmis hissi oluyo insanda. Ama gectu gitti sukur ve geri gelmicek Allahin izniyle.
Benim sahibim Allah de ve tevekkul et
Sevdiklerin yaninda ne guzel onlara sıkı sıkı saril.
Rabbim bidaha yasatmasin
Bu olaydan okdr ders cikardimki....

Musmusu bana da ismini verebilir misin?

İyileşmişsiniz kazanmışsınız.Hayata daha umutlu bir şekilde bakmanız gerekmez mi?Hayatın tadını daha iyi çıkarmanız...

Aa gerçekten 9 sene olmuş tekrarlamamış.Yani geçmiş olsun.Neden bu karamsarlık anlamadım.Bence terapiye gitmelisiniz.Çokkk mutlu olmalısınız ben sizin adınıza çok mutlu oldum

Çok geçmiş olsun. Ağlayarak okudum. Ama siz kendinize çok eziyet etmişsiniz. Neden bu kadar kötü dusundunuz. Baştan ameliyat olucam bitecek deyin lütfen böyle yapmayın. Bu şekilde olumsuz düşünerek kötüyü cagiriyorsunuz. Siz hayata yeniden başladınız ve her saniyesi önemli tadını çıkarın. Pozitif düşünce gücüne inanıyorum ben kesinlikle

Edit : konu 2012 de açılmış neden hortlatiyosunuz ya bende diyorum neden 5 sene nasıl geçecek diyor ? Konu sahibi nasıl acaba şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…