Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kız ben 52 kgyum :)hadi canım bende bugun herseye sasırıyorum hayırdır metabolizmam okdr calısmasın benim valla aldıgım kiloyuda veririm
margaa bu gece gözümü kırpmadım zombi gbi geldim şu anda işteyim :S kahve yüzünden mi acepBen kahve icmeyi pek sevmem ama kahve gercekten insani dinc tutuyor..
Hele ki kakaolu sut..:)
Aynen KatılıyorumBir zamanlar dahiymisim hayat coluk cocuk beni bitirmis
Ben gibi dahiyken sonra aptal olanlar yuzunden herhalde 10 dedim mi yataktayim hamileligin aptallastirici bi etkisi oldugunu bilmiyordumHepimiz birer dahiysek
neden bu durumlara düşülüyor acaba
baksana hepimiz dahi çıktık
Ben gibi dahiyken sonra aptal olanlar yuzunden herhalde 10 dedim mi yataktayim hamileligin aptallastirici bi etkisi oldugunu bilmiyordum
Doğumdan sonra en az 3 ay bedenin pijama yüzü bile göremeyeceği, gece uykusu nedir unutacağın için eski performansına kavuşursunBen gibi dahiyken sonra aptal olanlar yuzunden herhalde 10 dedim mi yataktayim hamileligin aptallastirici bi etkisi oldugunu bilmiyordum
Haha niye ne zorun vardida uyumadin himargaa bu gece gözümü kırpmadım zombi gbi geldim şu anda işteyim :S kahve yüzünden mi acep
Doğumdan sonra en az 3 ay bedenin pijama yüzü bile göremeyeceği, gece uykusu nedir unutacağın için eski performansına kavuşursun
Bir ıngaaa'ya bakıyor iş, bak nasıl dahi olacaksın gör, beyninin sağ ve sol lobu birbirinden bağımsız çalışacak hale gelir
sen dahiliğe kısa bir mola vermişsin
doğumdan sonra sahalara dönersin merak etme bebek uyutmaz zaten süper dahi katagorisine girersin
Analık deniyor buna, ilk zamanları hafıza silmese başka çocuk yapar mı kadınlar Hele ilk 3 ay gece uykusu diye birşey yok, gece hayatı yaşıyoruz resmen Bende nasıl bir travma olduysa artık, tek çocukla kaldımBilmez miyim abla 3 yasinda bi kizim var. Gerci ilk aylari ne yasadiysam artik beyin komple silmis hic hatırlamıyorum Artik iki ay sonra lohusalik come back ile delilikle dahilik arasindaki ince cizgide dolanip duracağım
Ehehehe deli mi dahi mi oluruz bebegine gore değişir
Amin ablacim inşallah. Allahim isteyen herkese nasip etsinAnalık deniyor buna, ilk zamanları hafıza silmese başka çocuk yapar mı kadınlar Hele ilk 3 ay gece uykusu diye birşey yok, gece hayatı yaşıyoruz resmen Bende nasıl bir travma olduysa artık, tek çocukla kaldım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah, uykusuzluklar yorgunluklar bir yana çok güzel bir duygu, süt kokulu ipek gibi tenlerini koklamaya doyamıyor insan