• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm Zeki İnsanların Tek Ortak Özelliği: Gece Geç Saatlere Kadar Ayakta Kalmak

125 IQ ne ki ya peh...:63:Gece oturma şeyine göre ölçülüyosa benim bi 180 filan olmam lazım:KK70:Ya aslında tam tersi oluyo ya,yani gece uyumayıp sabah da erken kalkmak zorunda olunca uykusuz kaldığım için konsantrasyonum düşüyor benim yani.Ben ilkokuldayken bile yarasa gibiydim,millet uyurdu ben otururdum,sabah da zombi gibi giderdim okula:KK53:Sonra üniversitede gittim haftada en az 3 gün sabahlamak zorunda kaldığım bi bölüme girdim,orda IQ'mun yarısını filan kaybettim işte sanırım:KK70:Velhasıl o gün bugündür uyku düzeni denen şey yok bende,yine geceleri oturuyorum,sabah iş güç olduğu için mecburen yine erken kalkıyorum,sonra afyonum patlasın diye öğlene kadar bi bidon kahve içiyorum:KK53:

Malın önde gideniyim ozaman :KK1:

Gece tutkudur, bir aşk hikayesidir ve düşüncenin zamanıdır.
çok doğru.
düşünen insanlar için tabi.:)

benim çocuklarım dahi mi yaa.
her akşam yatsınlar diye beklerken ben uykusuz kalıyırum.
ayrıca ben hep erken yatıp,erken kalkmayı seviyorum.:(

Bebekligimden beri uyku yerine hep baska seyleri tercih etmisimdir. Uykuyu severim ama erken yatmaktan nefret ediyorum. Calissam da, 3-4 saat uyusam da yataga erken girmek kadar koymuyor ya :KK53:

Yetiyor da zaten 3-4 saat. Biriktirip toplu uyuyorum ben sonra :KK70:

Bende diyorum neden baykuş gibi gece geç saatlere kadar oturuyorum

meğer üstün zekamdan kaynaklanıyormuş:KK53::KK70:

Hepimiz birer dahiysek :KK53::KK53:

neden bu durumlara düşülüyor acaba

baksana hepimiz dahi çıktık
:KK70::KK70:

12 saat çalışsın bakalım bu makaleyi yazan insanlar kaçta yatıyorlar. Üstelik yeni anne olan bütün bayanlar süper süper süper zeki o zaman.:KK55::KK55:

Ben gibi dahiyken sonra aptal olanlar yuzunden herhalde :KK53: 10 dedim mi yataktayim hamileligin aptallastirici bi etkisi oldugunu bilmiyordum :KK45::KK45::KK53:

sen dahiliğe kısa bir mola vermişsin

doğumdan sonra sahalara dönersin merak etme bebek uyutmaz zaten süper dahi katagorisine girersin:KK53:

Ben gibi dahiyken sonra aptal olanlar yuzunden herhalde :KK53: 10 dedim mi yataktayim hamileligin aptallastirici bi etkisi oldugunu bilmiyordum :KK45::KK45::KK53:
:KK70::KK70: Doğumdan sonra en az 3 ay bedenin pijama yüzü bile göremeyeceği, gece uykusu nedir unutacağın için eski performansına kavuşursun:KK14:
Bir ıngaaa'ya bakıyor iş, bak nasıl dahi olacaksın gör, beyninin sağ ve sol lobu birbirinden bağımsız çalışacak hale gelir:KK70:

:KK70::KK70: Doğumdan sonra en az 3 ay bedenin pijama yüzü bile göremeyeceği, gece uykusu nedir unutacağın için eski performansına kavuşursun:KK14:
Bir ıngaaa'ya bakıyor iş, bak nasıl dahi olacaksın gör, beyninin sağ ve sol lobu birbirinden bağımsız çalışacak hale gelir:KK70:

Bilmez miyim abla 3 yasinda bi kizim var. Gerci ilk aylari ne yasadiysam artik beyin komple silmis hic hatırlamıyorum :KK53: Artik iki ay sonra lohusalik come back ile delilikle dahilik arasindaki ince cizgide dolanip duracağım:KK45:

sen dahiliğe kısa bir mola vermişsin

doğumdan sonra sahalara dönersin merak etme bebek uyutmaz zaten süper dahi katagorisine girersin:KK53:

Ehehehe deli mi dahi mi oluruz bebegine gore değişir :KK53:

Bilmez miyim abla 3 yasinda bi kizim var. Gerci ilk aylari ne yasadiysam artik beyin komple silmis hic hatırlamıyorum :KK53: Artik iki ay sonra lohusalik come back ile delilikle dahilik arasindaki ince cizgide dolanip duracağım:KK45:

Ehehehe deli mi dahi mi oluruz bebegine gore değişir :KK53:
:KK70::KK70:Analık deniyor buna, ilk zamanları hafıza silmese başka çocuk yapar mı kadınlar:KK14: Hele ilk 3 ay gece uykusu diye birşey yok, gece hayatı yaşıyoruz resmen:-) Bende nasıl bir travma olduysa artık, tek çocukla kaldım:KK70:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah, uykusuzluklar yorgunluklar bir yana çok güzel bir duygu, süt kokulu ipek gibi tenlerini koklamaya doyamıyor insan:nazar::anneadayı:

:KK70::KK70:Analık deniyor buna, ilk zamanları hafıza silmese başka çocuk yapar mı kadınlar:KK14: Hele ilk 3 ay gece uykusu diye birşey yok, gece hayatı yaşıyoruz resmen:-) Bende nasıl bir travma olduysa artık, tek çocukla kaldım:KK70:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah, uykusuzluklar yorgunluklar bir yana çok güzel bir duygu, süt kokulu ipek gibi tenlerini koklamaya doyamıyor insan:nazar::anneadayı:
Amin ablacim inşallah. Allahim isteyen herkese nasip etsin

Back