• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm Zeki İnsanların Tek Ortak Özelliği: Gece Geç Saatlere Kadar Ayakta Kalmak

hahaha aynen bende hafta içi hafta sonu farketmez sabaha karşı 3 de yatıp sabah 7 de kalkıyorum :D 4 saatlik uykuyla duruyorum ya , getirin atomu parçalicam :D
kaç yaşındasın?

bu bilim adamları bi garip, daha demin ntv de ki belgeselde, 7.30-8 saatten bir saat daha az uyumaya zorlanan insanların problem çözme ve konsantrasyon sorunları olduğunu söylüyordu:KK53::KK53:
gerçi az uyuyan dememiş sadece geç yatan demiş, 12 de kalkarsak sorun yok yani:KK53::KK53:

Evet canim..
Gece oturmasini , gunduzde erken kalkmayi seviyorum..

Mesela ne kadar gec yatarsam yatayim , sabah 8 de kalkicaksam , gece yatmadan kendimi sartlandiriyorum saat dahi kurmadan kalkiyorum.. Cok yorgun olursam uyuyorum tabi..

Bana yetmiyor hiç ya otobüste o körük kısmında ayakta sızıyorum ben,bir gün kesin düşeceğim.:KK43:
Bana yetiyor..
Okul zamanida oyleydim..
Gece gec saatlere kadar ders calisir, saat gece 1 de birakir 3 kadar da internette gezinirdim ben..

Evet canim..

Mesela ne kadar gec yatarsam yatayim , sabah 8 de kalkicaksam , gece yatmadan kendimi sartlandiriyorum saat dahi kurmadan kalkiyorum.. Cok yorgun olursam uyuyorum tabi..
ya bende sabah erken işim varsa eger gece on defa uyanırım saate gerek kalmıyo:KK45:

Evet canim..

en fazla 4 e kadar durmuşumdur,normal zamanda..bence biraz düzenleyebilirsin bir parçacık:)gece 3 te yat mesela ..

ya bende sabah erken işim varsa eger gece on defa uyanırım saate gerek kalmıyo:KK45:
Mesela beni uyku bastirsin ..
Bi bardak su iciyorum aninda uykum aciliyor benim..
Cok zor uykuya dalan biriyim, birde yuksek ortamda muzik dinlerek uyuyan da biriyi!..

Uykuyla pek aram yok ya

Back