- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
ben yoruluyorum artık depresif polyannacığım..Sabah 6.30 ayaktayım ama cıks 12.30 dan aşağı yatamıyorum, demek ki çok zeki olmamdan kaynaklanıyormuş
yaşlanmanın bu yönü kötü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yoruluyorum artık depresif polyannacığım..Sabah 6.30 ayaktayım ama cıks 12.30 dan aşağı yatamıyorum, demek ki çok zeki olmamdan kaynaklanıyormuş
kaç yaşındasın?hahaha aynen bende hafta içi hafta sonu farketmez sabaha karşı 3 de yatıp sabah 7 de kalkıyorum 4 saatlik uykuyla duruyorum ya , getirin atomu parçalicam
ben yoruluyorum artık depresif polyannacığım..
yaşlanmanın bu yönü kötü
ben artık öyle dolaşmayı sevmiyorum bir iki gün geç yatarsam bir gün erken yatıyorum canım..Bende yoruluyorum az uyku daha yorgun yapıyor insanı, kafa nasıl çalışacak az uykuyla...
23kaç yaşındasın?
Benim yarın 5te falan uyanmam gerekecek galiba,uyuyamıyorum da.Sabah 6 da uyuyorum ben
Bende uyuyamiyorum..Benim yarın 5te falan uyanmam gerekecek galiba,uyuyamıyorum da.
ciddimisnSabah 6 da uyuyorum ben
Bana yetmiyor hiç ya otobüste o körük kısmında ayakta sızıyorum ben,bir gün kesin düşeceğim.Bende uyuyamiyorum..
Araliksiz 3 saat sessiz bir ortamda uyuyayim yetiyor bana..
Sabah uyumak alışınca acayip bağımlılık yapıyor.ciddimisn
Evet canim..ciddimisn
Bana yetiyor..Bana yetmiyor hiç ya otobüste o körük kısmında ayakta sızıyorum ben,bir gün kesin düşeceğim.
ya bende sabah erken işim varsa eger gece on defa uyanırım saate gerek kalmıyoEvet canim..
Gece oturmasini , gunduzde erken kalkmayi seviyorum..
Mesela ne kadar gec yatarsam yatayim , sabah 8 de kalkicaksam , gece yatmadan kendimi sartlandiriyorum saat dahi kurmadan kalkiyorum.. Cok yorgun olursam uyuyorum tabi..
en fazla 4 e kadar durmuşumdur,normal zamanda..bence biraz düzenleyebilirsin bir parçacık:)gece 3 te yat mesela ..Evet canim..
Gece oturmasini , gunduzde erken kalkmayi seviyorum..
Mesela ne kadar gec yatarsam yatayim , sabah 8 de kalkicaksam , gece yatmadan kendimi sartlandiriyorum saat dahi kurmadan kalkiyorum.. Cok yorgun olursam uyuyorum tabi..
işte öyle olmak çok fena arada dinlendirmelisin kendini..Bana yetmiyor hiç ya otobüste o körük kısmında ayakta sızıyorum ben,bir gün kesin düşeceğim.
Mesela beni uyku bastirsin ..ya bende sabah erken işim varsa eger gece on defa uyanırım saate gerek kalmıyo