- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.409
- 248
bir hafta çıkamasan ölürüm heralde :S1 hafta çıkamayanlar var şanslısın yinede..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir hafta çıkamasan ölürüm heralde :S1 hafta çıkamayanlar var şanslısın yinede..
evet bende onu yapıyorum özgür gibi:)evet çok hoş :)
tatlım onu espiri babında dedim bende işe gitmeyince erken yatmazdım hele herkes uyuyunca sessizliğin tadını çıkarmak süper
Benim yas 21 ben kendimi bildim bileli boyleyim..bana eskiden 7 saat uyku yeterdi şimdi 9 saate çıktı..37 yaşıma gelince..
bunu diyen arkadaşta sıskaydıbir hafta çıkamasan ölürüm heralde :S
21 yaşında hiç uyumasanda olur..:)Benim yas 21 ben kendimi bildim bileli boyleyim..
Kucukken annemin dizlerine yatardim saclarimi oksada uykum gelsin anne derdim
ben yeni duydum bu durumu valla ya anormal olan bizmişiz Huy Meselesi degil demekkiaslında iyi bir şeymiş kızlar tv de dinlemiştim ben..
sabah kahve iç...Bence az uykuya alışabilmek süper bir avantaj.
ben yeni duydum bu durumu valla ya anormal olan bizmişiz Huy Meselesi degil demekki
çıkamayan mi :S aslında metabolizma hızlı insan sık idrar ve dışkı yapar buda zayıf olmasına etkidir.bunu diyen arkadaşta sıskaydı
Hahaben yeni duydum bu durumu valla ya anormal olan bizmişiz Huy Meselesi degil demekki
bende öyle düşündüm çıkarmadanmı eritiyorkiçıkamayan mi :S aslında metabolizma hızlı insan sık idrar ve dışkı yapar buda zayıf olmasına etkidir.
aha bunuda yeni duydum normali hergunmu bunun ya anam konu nereye geldi yanlızçıkamayan mi :S aslında metabolizma hızlı insan sık idrar ve dışkı yapar buda zayıf olmasına etkidir.
Üniversite sınavına çalışırken o kadar çok kahve içtim ki etki etmiyor artık.Bir de ben uykuyu severim,yani bazen öğlenleri boş kaldığımda aa hadi bir uyuyayım diyorum.zevk alıyorum uyumaktan.sabah kahve iç...
Konuyu buraya getirdigim icinpk pardon a!ma uykuyla alakasi var doiye sey ettim ya hahaaha bunuda yeni duydum normali hergunmu bunun ya anam konu nereye geldi yanlız
aha bunuda yeni duydum normali hergunmu bunun ya anam konu nereye geldi yanlız
Ben kahve icmeyi pek sevmem ama kahve gercekten insani dinc tutuyor..Üniversite sınavına çalışırken o kadar çok kahve içtim ki etki etmiyor artık.Bir de ben uykuyu severim,yani bazen öğlenleri boş kaldığımda aa hadi bir uyuyayım diyorum.zevk alıyorum uyumaktan.
Masallah masallahhahahaha evet kakaya dek geldi konu.. banlanmadan diyim ben her gün birkaç kez çıkıyorum .düzenli spor yaptığımdan da olabilir metabolizmam hızlı zaten
hadi canım bende bugun herseye sasırıyorum hayırdır metabolizmam okdr calısmasın benim valla aldıgım kiloyuda veririmhahahaha evet kakaya dek geldi konu.. banlanmadan diyim ben her gün birkaç kez çıkıyorum .düzenli spor yaptığımdan da olabilir metabolizmam hızlı zaten