• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm Zeki İnsanların Tek Ortak Özelliği: Gece Geç Saatlere Kadar Ayakta Kalmak

evet çok hoş :)

tatlım onu espiri babında dedim:KK53: bende işe gitmeyince erken yatmazdım hele herkes uyuyunca sessizliğin tadını çıkarmak süper :KK53:
evet bende onu yapıyorum özgür gibi:)

sabah kahve iç...
Üniversite sınavına çalışırken o kadar çok kahve içtim ki etki etmiyor artık.:KK49:Bir de ben uykuyu severim,yani bazen öğlenleri boş kaldığımda aa hadi bir uyuyayım diyorum.zevk alıyorum uyumaktan.:KK45:

aha bunuda yeni duydum :KK53: normali hergunmu bunun ya anam konu nereye geldi yanlız :KK45::KK45:

hahahaha evet kakaya dek geldi konu.. banlanmadan diyim ben her gün birkaç kez çıkıyorum .düzenli spor yaptığımdan da olabilir metabolizmam hızlı zaten

Üniversite sınavına çalışırken o kadar çok kahve içtim ki etki etmiyor artık.:KK49:Bir de ben uykuyu severim,yani bazen öğlenleri boş kaldığımda aa hadi bir uyuyayım diyorum.zevk alıyorum uyumaktan.:KK45:
Ben kahve icmeyi pek sevmem ama kahve gercekten insani dinc tutuyor..

Hele ki kakaolu sut..:)

hahahaha evet kakaya dek geldi konu.. banlanmadan diyim ben her gün birkaç kez çıkıyorum .düzenli spor yaptığımdan da olabilir metabolizmam hızlı zaten
hadi canım :KK57: bende bugun herseye sasırıyorum hayırdır:KK53: metabolizmam okdr calısmasın benim valla aldıgım kiloyuda veririm:KK45:

Back