- 19 Ağustos 2015
- 255
- 169
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes bilgi vermiş ..
ama tecrübe paylaşmamış ..
yok mu tecrübesi olan
Telepati icin 3. gozunuzun acik olmasi gerekmiyor. Duru, arinmis bir zihin sart ! Kosenize cekilin hicbir sey dusunmemeye calisin. Hazir oldugunuzu anladiginiz an baslayin.. Bunun icin yapilmasi gereken pratik yollardan biri sudur: Konusmadan iletisim kurmak istediginiz insani dusunursunuz veya fotografini alir karsiniza koyarsiniz. Karsilikli konustugunuzu dusunun fakat burada dinleyen -alici- taraf o iken malum verici taraf da siz oluyorsunuz. Fotograf karsinizda ve kisinin iki kasinin ortasina odaklanarak -3. goz burada bulunmaktadir- Ne soylemek istiyorsaniz dogrudan iletin karsinizdakine. Yalniz dusunceleriniz ve soylemek istedikleriniz emrivaki icerikli olmamalidir. Ornek: "Musait oldugunda beni aramini rica etsem ?" gibi bir cumle veya soru sekli uygundur. Rica etmeyi kesinlikle unutmamalisiniz. En fazla geri donus alacaginiz sure dilimi iki gundur.
Kisi hakkinda negatif dusunmemeye ve kendisine negatif dusunce yollamamaya ozen gosteriniz. Siz bu durumda sadece verici olabilirsiniz. Kendinizi surekli testen gecirmelisiniz. Sadece vericimisiniz yoksa hem alici hem vericimisiniz. Bir deneyiniz lutfen.. :)
gerçekten bu aynen benim yaşadığım şey ...Benimde rüyalarım çoğukez çıkar Birde kendimi bildim bileli yaşadığım bişeyş anlatmak istiyorum benim gibi olan varsa ya da böyle bişeyi bilen. Mesela herhangi bi zamanda bişey yaparken işte nebilim sohbet ederken falan aniden geçmişte yaşadığım bi An gözümün önüne beliriyor. Hiç düşünmediğim hiçte önemi olmayan şeyler de geliyor mesela markete gittiğimi görüyorum sokakta yürüdüğüm anı görüyorum ama hepsi yaşadığım anlar. Yani şey değil Aaa bu anı öncedende yaşamıştım mevzusu değil bu. Bu birden bire geçmişten bi anımın gözümün önüne gelmesi
Normalde çol unutkan biriyim ama alakasız zamalarda gözümün önüne geliyor atıyorum yolda yürüdüğümü görüyorum ama gerçektende yaşadığım bi An o hayal değil yani. Ve hiç alakasız düşünmediğim şeyler. Beynimiz hiç durmuyor vallagerçekten bu aynen benim yaşadığım şey ...
bazen yıllar öncesini dahi aniden hatırlayabiliyorum ....
korkuyorum bazen .. bazen de vay be ne iyi hafızam var diyorum :)
aynen öyle ya :)Normalde çol unutkan biriyim ama alakasız zamalarda gözümün önüne geliyor atıyorum yolda yürüdüğümü görüyorum ama gerçektende yaşadığım bi An o hayal değil yani. Ve hiç alakasız düşünmediğim şeyler. Beynimiz hiç durmuyor valla
Evet sizle aynı şeyleri ben de yasadim diyebilirim.Benimde rüyalarım çoğukez çıkar Birde kendimi bildim bileli yaşadığım bişeyş anlatmak istiyorum benim gibi olan varsa ya da böyle bişeyi bilen. Mesela herhangi bi zamanda bişey yaparken işte nebilim sohbet ederken falan aniden geçmişte yaşadığım bi An gözümün önüne beliriyor. Hiç düşünmediğim hiçte önemi olmayan şeyler de geliyor mesela markete gittiğimi görüyorum sokakta yürüdüğüm anı görüyorum ama hepsi yaşadığım anlar. Yani şey değil Aaa bu anı öncedende yaşamıştım mevzusu değil bu. Bu birden bire geçmişten bi anımın gözümün önüne gelmesi
Şimdi arastırırken düsünce okumayla alakalı bir yazıya denk geldım, paylaşayım.
Öncelikle herşeyin başı inanç demiştik. Bu başlı başına ayrı bir konudur. İnanç konusunda hiçbir eksiğiniz olmadığından emin olun. Daha sonra en çok ihtiyacımız olan şey konsantredir. Öncelikle aranızda kendisi ile telepatik bağ kurmak istediğiniz kişiyi gözünüzün önünde canlandırmanızı istiyorum. Bu konumda gözleriniz kapalı olmalıdır. Kişiyi gözünüzün önüne getirin. Şimdi o kişinin tam olarak ne düşündüğüne konsantre olun. Onun ne yaptığını görmeye çalışın. Kişi ile aranızda zihinden zihine bir köprü olduğunu ve bu köprü üzerinden düşüncelerinin size aktarıldığını düşünün. Ne düşündüğüne konsantre olduğunuzda bir takım hissayatlara kapılacaksınız. Burda kişinin ne düşündüğüne dair bir sonuç alamazsanız bir önceki durugörü yazımızda anlattığımız şekilde kişinin o an nerde ne yapmakta olduğuna bakın. Bulunduğu yer ve konum size ne yapmakta olduğuna dair bilgi verecektir.
Kişi karşınızda duruyor ise, bu durumda gözlerinizi kapamanıza gerek yoktur. Sadece o kişiye dikkatlice bakın ve konsantre olun. Öyle bir konsantre olun ki kendinizi unutun. Kendinizi o kişi olduğunuza inandırın ve hissettiklerinize bakın. Ne hissediyorsunuz ne düşünüyorsunuz? Unutmayın, bu tekniğin püf noktası kendinizi o kişi olduğunuza tamamen inandırmaktır. Otomatikman aranızda kurulan zihinsel bağ sonucu, kişinin düşünceleri size aktarılacak ve hisleri yansıtılacaktır. Normalde siz bir kişiyi düşündüğünüz zaman evren ve zaman gerçeği netincesinde o kişi ile sizin aranızda telepatik bir bağ kurulur. Günah alma dediğimiz olayın temelide buna dayanır. Siz kişinin ardından gıybet edersiniz, kurulan bağ sonucu o kişinin günah adı verilen negatif enerjileri size aktarılır. Yada birine iyilik yaptığınız zaman yine aynı bağ üzerinden pozitif enerji aktarımı gerçekleşir.