• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm Zeki İnsanların Tek Ortak Özelliği: Gece Geç Saatlere Kadar Ayakta Kalmak

Erken uyuyup erken kalkan saylanıyor mu ?
Hıc beceremedım gece geç saate kadar ayakta kalmayı.Dogdugumdan beri boyle.2 3 aylıkken bile öğlen bı uyuturmus annem 4 saat sonra goguslerı patlıcak gıbı olup burnumu sıkarak uyandırırmıs acıkmışımdır diye :D Şimdi de en geç 12 bucukta uyuyup ruh hastası gibi 7de uyanıyorum h.içi -h.sonu farketmeden.

Bu biraz kültür yaşam tarzı, alışkanlıklar vs ile alakalı. Bu enteresan sonuca nasıl ulaşmışlar acaba.

:KK70::KK70:Analık deniyor buna, ilk zamanları hafıza silmese başka çocuk yapar mı kadınlar:KK14: Hele ilk 3 ay gece uykusu diye birşey yok, gece hayatı yaşıyoruz resmen:-) Bende nasıl bir travma olduysa artık, tek çocukla kaldım:KK70:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah, uykusuzluklar yorgunluklar bir yana çok güzel bir duygu, süt kokulu ipek gibi tenlerini koklamaya doyamıyor insan:nazar::anneadayı:

eşşek kadar olsa da öpmeye koklamaya doyamıyor musun peki mune abla :KK22:

sebebini bilmiyorum 2,5 senedir istisnasız gece 3 ten önce asla uyumuyorum,saat 02:55 bile olsa o üçü bekliyorum nedense:KK64:eşim yatağa gittiğimde saat 3 olmuş diyor her seferinde:KK48:

eşşek kadar olsa da öpmeye koklamaya doyamıyor musun peki mune abla :KK22:
Valla doyamıyorum just, birkaç ay sonra 20'sine girecek ama o benim hala süt kokulu kuzum:KK51:Allah herkese evlat nasip etsin, tüm annelerinde evlatlarını bağışlasın inşaallah:nazar::nazar:

zekiler topluluğumuyuz biz şuan: ))) :KK70::KK70::KK70:
dedemde hep gece uyumaz....
eşim gece uyur: ))))
yavru kedilerde gece uyumaz oynarlar güpür güpür: ):KK70::KK70:

yurt dışına gitmiştim yıllar önce
21.30 da herkeşler yataktaydı...22.00 da kaçıncı rüyalardaydı allah bilir...
ben onları şaşkınlıkla,onlar benim sabahın köründe yatmamı dehşetle karşıladılar...
sorunluymuşum gibi bide hafif sayılan reçetesiz satılan uyku haplarından aldılar bana :)

Valla doyamıyorum just, birkaç ay sonra 20'sine girecek ama o benim hala süt kokulu kuzum:KK51:Allah herkese evlat nasip etsin, tüm annelerinde evlatlarını bağışlasın inşaallah:nazar::nazar:

Annelere ve annelige hayranim ya. Nasil bie his ki bu, bu kadar vefakar, sefkat dolu yapiyor insani sasiriyorum.

Benim annem de oyle hala saclarimi oksuyo, opuyor, kokluyor. Galiba 40 yasina da gelsem bebegim diye sevecek :27:

Amma sallamislar haaa:KK53::KK53:
Ben de gece kusuyumdur..
Sinav mi var hep gece boyunca daha verimli calisirim..

Bir de uyku duzenini bozmak gayet sagliksiz bir sey..
Bunlar resmen sagliksiz uykuya sahip olanlari zeki ilan etmisler..
Hee kendi duzenlerini kendileri kuruyorlar oksijenlerinide kendi uretiyor onlar aslinda:KK48::KK48:

bunu okuduğum iyi oldu sürekli dua ederim. uykuya ihtiyacım olmadan yaşayabilmek için. mecburiyetten olmasa hiç uyumam yani :)

Bende geç yatanlardanım zekilik konusuda bence hayatta yaptığın seçimler ile alakalı

Back