- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.409
- 248
bilmem :SHaha niye ne zorun vardida uyumadin hi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmem :SHaha niye ne zorun vardida uyumadin hi
Analık deniyor buna, ilk zamanları hafıza silmese başka çocuk yapar mı kadınlar Hele ilk 3 ay gece uykusu diye birşey yok, gece hayatı yaşıyoruz resmen Bende nasıl bir travma olduysa artık, tek çocukla kaldım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah, uykusuzluklar yorgunluklar bir yana çok güzel bir duygu, süt kokulu ipek gibi tenlerini koklamaya doyamıyor insan
Valla doyamıyorum just, birkaç ay sonra 20'sine girecek ama o benim hala süt kokulu kuzumAllah herkese evlat nasip etsin, tüm annelerinde evlatlarını bağışlasın inşaallaheşşek kadar olsa da öpmeye koklamaya doyamıyor musun peki mune abla
Valla doyamıyorum just, birkaç ay sonra 20'sine girecek ama o benim hala süt kokulu kuzumAllah herkese evlat nasip etsin, tüm annelerinde evlatlarını bağışlasın inşaallah
sebebini bilmiyorum 2,5 senedir istisnasız gece 3 ten önce asla uyumuyorum,saat 02:55 bile olsa o üçü bekliyorum nedenseeşim yatağa gittiğimde saat 3 olmuş diyor her seferinde
Valla doyamıyorum just, birkaç ay sonra 20'sine girecek ama o benim hala süt kokulu kuzumAllah herkese evlat nasip etsin, tüm annelerinde evlatlarını bağışlasın inşaallah