- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
oyle deme kız einstein demişinternet bağımlılarının uydurduğu bir teori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyle deme kız einstein demişinternet bağımlılarının uydurduğu bir teori
Yok canim olmuyor..en fazla 4 e kadar durmuşumdur,normal zamanda..bence biraz düzenleyebilirsin bir parçacık:)gece 3 te yat mesela ..
internet hayatın bir parçası oldu fıstık..birde facebooka çok takılan arkadaşlarım var..ev hanımı bilgisayar değil telefon kullanıyor diyelim herşeyi mutlu üzüntülü facede paylaşıyor..hayatın bir parçası artıkinternet bağımlılarının uydurduğu bir teori
vucudun kaldırıyor bu durumu iyi az da uyuyormussun kız uzaylımısın yoksam sen ben yine sekiz saat uyumalıyım sabah 6 da yatsam 12den once kalkamamMesela beni uyku bastirsin ..
Bi bardak su iciyorum aninda uykum aciliyor benim..
Cok zor uykuya dalan biriyim, birde yuksek ortamda muzik dinlerek uyuyan da biriyi!..
Uykuyla pek aram yok ya
halt yemiş bende önceden hiç uyumazdım hatta sabah 5 de yatardım. ama sabahın 6sında kalkınca lonk diye uyuyorum artık yani eski günlerimden eser yok şimdioyle deme kız einstein demiş
Zaman yetse uyuyacağım ama böyle olan dönemler finaller falan oluyor,sabah istanbulda o hengamede otobüse bindiğimi hztıflıyorum bir de sınıfta kapıda olduğumu.Arada baya duraktan çıkıp yürümüşüm falan..işte öyle olmak çok fena arada dinlendirmelisin kendini..
Amerika'da yayınlanan Psychology Today dergisine göre, zeki insanlar düşük zekalı insanlara göre daha geç saatlerde yatağa gidiyor ve uykuya dalıyor. Genç insanlar üzerinde yapılan araştırmaya göre, zeki bireyler gece saatlerini uyuyarak geçirmek konusunda daha isteksiz.
Araştırmanın sonuçları şu şekilde:
(IQ < 75)
Hafta İçi: 23:41 - 7:20
Hafta Sonu: 00:35 - 10:09
(90 < IQ < 110)
Hafta İçi: 00:10 - 7:32
Hafta Sonu: 01:13 - 10:14
(IQ > 125)
Hafta İçi: 00:29 - 7:52
Hafta Sonu: 01:44 - 11:07
5. Zeki insanlar gece saatlerinde kendi bilinçlerine doğru bir yolculuğa çıkarlar.
diikat et canım stres saç dökülmesi falan yapıyor okuyan gençlerde..allah kolaylık versin..inşallah iyi yerlere gelirsin..Zaman yetse uyuyacağım ama böyle olan dönemler finaller falan oluyor,sabah istanbulda o hengamede otobüse bindiğimi hztıflıyorum bir de sınıfta kapıda olduğumu.Arada baya duraktan çıkıp yürümüşüm falan..
ya saka bir yana sabahlara kadar oturmakda tabiri caizse işsizlerin olayıdır genelde işi gucu olan insan bir gec yatar iki gec yatar sonra sızar yol kenarındahalt yemiş bende önceden hiç uyumazdım hatta sabah 5 de yatardım. ama sabahın 6sında kalkınca lonk diye uyuyorum artık yani eski günlerimden eser yok şimdi
Ben biraz tuhafim ya..vucudun kaldırıyor bu durumu iyi az da uyuyormussun kız uzaylımısın yoksam sen ben yine sekiz saat uyumalıyım sabah 6 da yatsam 12den once kalkamam
banada çok romantik geldi..chess şu abiye bayıldım ne güzel mekan o öyle böyle yerde olsam bende uyumam sittin sene
1 hafta çıkamayanlar var şanslısın yinede..Ben biraz tuhafim ya..
Mesela erken kalkayik tuvalete cikamam.
Onun dahi saatleri var bende..
Saat 12 buyuk tuvale cikarim bi saat gecsin veya erken gireyim hayatta yapamam..
Bunun uykuyla alakasi oldugunu dusunuyorum ben..
Erken yatinca bu saat erkene geliyor
Ama gec yatinca duzen bozuluyor..
evet bende işsiz ve öğrenci zamanlarımda yapardım zekilikle alakası yok sarhoşlar da geç yatar demek rakı şisesinde olayya saka bir yana sabahlara kadar oturmakda tabiri caizse işsizlerin olayıdır genelde işi gucu olan insan bir gec yatar iki gec yatar sonra sızar yol kenarında
Ay benim annemde de var o,insan hergün aynı saatte nasıl tuvaleet çıkar,anlayamıyorumBen biraz tuhafim ya..
Saat 12 buyuk tuvale cikarim bi saat gecsin veya erken gireyim hayatta yapamam..
yok kız ben alkol kullanmıyorum..çoğu zaman geç yatıyorum..eşimle oğlan uyuynca kafa dinliyorum..birde kahve artık uykumu kaçırıyor eskiden kaçırmazdı:)evet bende işsiz ve öğrenci zamanlarımda yapardım zekilikle alakası yok sarhoşlar da geç yatar demek rakı şisesinde olay
hep aynı saatlerdemi kız valla ilgincsinBen biraz tuhafim ya..
bana eskiden 7 saat uyku yeterdi şimdi 9 saate çıktı..37 yaşıma gelince..Ben biraz tuhafim ya..
evet çok hoş :)banada çok romantik geldi..
tatlım onu espiri babında dedim bende işe gitmeyince erken yatmazdım hele herkes uyuyunca sessizliğin tadını çıkarmak süperyok kız ben alkol kullanmıyorum..çoğu zaman geç yatıyorum..eşimle oğlan uyuynca kafa dinliyorum..birde kahve artık uykumu kaçırıyor eskiden kaçırmazdı:)
1 hafta çıkamayanlar var şanslısın yinede..
aslında iyi bir şeymiş kızlar tv de dinlemiştim ben..hep aynı saatlerdemi kız valla ilgincsin