• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm Zeki İnsanların Tek Ortak Özelliği: Gece Geç Saatlere Kadar Ayakta Kalmak

en fazla 4 e kadar durmuşumdur,normal zamanda..bence biraz düzenleyebilirsin bir parçacık:)gece 3 te yat mesela ..
Yok canim olmuyor..
Duzene su sekilde sokuyorum..
Bir gun uykusuz kalirsam saat 10 demeden uyurum..

Mesela eve az once geldim cok gezdim dolastim yurudum bedenen yorgun olmam gerek ama uykum yok yorgunda degilim pek:)

internet bağımlılarının uydurduğu bir teori :KK53:
internet hayatın bir parçası oldu fıstık..birde facebooka çok takılan arkadaşlarım var..ev hanımı bilgisayar değil telefon kullanıyor diyelim herşeyi mutlu üzüntülü facede paylaşıyor..hayatın bir parçası artık:KK51:

Mesela beni uyku bastirsin ..
Bi bardak su iciyorum aninda uykum aciliyor benim..
Cok zor uykuya dalan biriyim, birde yuksek ortamda muzik dinlerek uyuyan da biriyi!..

Uykuyla pek aram yok ya
vucudun kaldırıyor bu durumu iyi az da uyuyormussun kız uzaylımısın yoksam sen :KK45: ben yine sekiz saat uyumalıyım sabah 6 da yatsam 12den once kalkamam

işte öyle olmak çok fena arada dinlendirmelisin kendini..
Zaman yetse uyuyacağım ama böyle olan dönemler finaller falan oluyor,sabah istanbulda o hengamede otobüse bindiğimi hztıflıyorum bir de sınıfta kapıda olduğumu.Arada baya duraktan çıkıp yürümüşüm falan..:KK51:

Amerika'da yayınlanan Psychology Today dergisine göre, zeki insanlar düşük zekalı insanlara göre daha geç saatlerde yatağa gidiyor ve uykuya dalıyor. Genç insanlar üzerinde yapılan araştırmaya göre, zeki bireyler gece saatlerini uyuyarak geçirmek konusunda daha isteksiz.

Araştırmanın sonuçları şu şekilde:

(IQ < 75)
Hafta İçi: 23:41 - 7:20
Hafta Sonu: 00:35 - 10:09

(90 < IQ < 110)
Hafta İçi: 00:10 - 7:32
Hafta Sonu: 01:13 - 10:14

(IQ > 125)
Hafta İçi: 00:29 - 7:52
Hafta Sonu: 01:44 - 11:07

5. Zeki insanlar gece saatlerinde kendi bilinçlerine doğru bir yolculuğa çıkarlar.
54b6dfd0a811b0aa52f5afce.jpg

chess şu abiye bayıldım ne güzel mekan o öyle böyle yerde olsam bende uyumam sittin sene :KK5:

Zaman yetse uyuyacağım ama böyle olan dönemler finaller falan oluyor,sabah istanbulda o hengamede otobüse bindiğimi hztıflıyorum bir de sınıfta kapıda olduğumu.Arada baya duraktan çıkıp yürümüşüm falan..:KK51:
diikat et canım stres saç dökülmesi falan yapıyor okuyan gençlerde..allah kolaylık versin..inşallah iyi yerlere gelirsin..

halt yemiş :KK53: bende önceden hiç uyumazdım hatta sabah 5 de yatardım. ama sabahın 6sında kalkınca lonk diye uyuyorum artık yani eski günlerimden eser yok şimdi:KK53:
ya saka bir yana sabahlara kadar oturmakda tabiri caizse işsizlerin olayıdır genelde :KK45: işi gucu olan insan bir gec yatar iki gec yatar sonra sızar yol kenarında :-)

vucudun kaldırıyor bu durumu iyi az da uyuyormussun kız uzaylımısın yoksam sen :KK45: ben yine sekiz saat uyumalıyım sabah 6 da yatsam 12den once kalkamam
Ben biraz tuhafim ya..
Mesela erken kalkayik tuvalete cikamam.
Onun dahi saatleri var bende..
Saat 12 buyuk tuvale cikarim bi saat gecsin veya erken gireyim hayatta yapamam..

Bunun uykuyla alakasi oldugunu dusunuyorum ben..
Erken yatinca bu saat erkene geliyor
Ama gec yatinca duzen bozuluyor..

Ben biraz tuhafim ya..
Saat 12 buyuk tuvale cikarim bi saat gecsin veya erken gireyim hayatta yapamam..

1 hafta çıkamayanlar var şanslısın yinede..:-)

ya saka bir yana sabahlara kadar oturmakda tabiri caizse işsizlerin olayıdır genelde :KK45: işi gucu olan insan bir gec yatar iki gec yatar sonra sızar yol kenarında :-)
evet bende işsiz ve öğrenci zamanlarımda yapardım zekilikle alakası yok sarhoşlar da geç yatar demek rakı şisesinde olay :KK53::KK53:

Ben biraz tuhafim ya..

Ay benim annemde de var o,insan hergün aynı saatte nasıl tuvaleet çıkar,anlayamıyorum:KK70:

evet bende işsiz ve öğrenci zamanlarımda yapardım zekilikle alakası yok sarhoşlar da geç yatar demek rakı şisesinde olay :KK53::KK53:
yok kız ben alkol kullanmıyorum..çoğu zaman geç yatıyorum..eşimle oğlan uyuynca kafa dinliyorum..birde kahve artık uykumu kaçırıyor eskiden kaçırmazdı:)

Ben biraz tuhafim ya..

hep aynı saatlerdemi :KK57: kız valla ilgincsin :KK48:

Ben biraz tuhafim ya..

bana eskiden 7 saat uyku yeterdi şimdi 9 saate çıktı..37 yaşıma gelince..

banada çok romantik geldi..
evet çok hoş :)
yok kız ben alkol kullanmıyorum..çoğu zaman geç yatıyorum..eşimle oğlan uyuynca kafa dinliyorum..birde kahve artık uykumu kaçırıyor eskiden kaçırmazdı:)
tatlım onu espiri babında dedim:KK53: bende işe gitmeyince erken yatmazdım hele herkes uyuyunca sessizliğin tadını çıkarmak süper :KK53:

Back