Tüm Meraklılar, Buyrun Çatlamaya

Bu arada evli değilim ben melek, evde kaldım canım
saçmalama canım ne evde kalması
ooo benim bir sürü arkadasım daha bekar

Evet 5 ocakta evlendim 24 şubatnda sat' dı :) biraz acele ettik :) ikizler de acele ettiler ama 35 haftada doğdular :S

kaç yasındasın
doğal yolla ikiz ne güzel ya
nasıl sevimlidirler
ama ikiz olunca 35 hafta normal doğumu

Bak ben bilmez miyim ben de elazığlıyım senşn gibi malatya doğumlu elazığlı heheh :) öle sen hıştiklere gelmeyesin nanca güldürdün beni

kan çekti hebe... bende şive çok var ama izmirde yaşıyoruz diye hani insanlara garip geliyor o yüzden şiveyi elimden geldiğince yapmamya çalışıyorum ama sülalecek bir araya geldiğimiz an konuşma türkçe değil elazığca+malatyaca diye değişik bişey oluyo

Son düzenleme:
saçmalama canım ne evde kalması
ooo benim bir sürü arkadasım daha bekar

kaç yasındasın
doğal yolla ikiz ne güzel ya
nasıl sevimlidirler
ama ikiz olunca 35 hafta normal doğumu

30 yaşındayım. İkizler genelde aceleci oluyorlar ama genelde planlı sezaryenle 36-37 haftalar arasında normal olanı. Benim plansız oldu doğum

Son düzenleme:

Benim de şiveyle konuşacak ortamım olmuyor eşim başka memleketli anlamıyor şive yapsam zaten :) ama unutmamak en güzeli hem şivemiz çok güzel ve sevimli

bu arad size bişey anlatmak istiyorum.. sevgilimin ailesiyle ilk kez tanışıcaktım neyse gittik evlerine annesi yaşlı bi kadın babasıda öyle neyse babasının askerlik arkadaşı var çok kadim bir dostlukları varmış ama sevgilimin annesi alzheimer (google bakarak yazdım ) olduğu için ama çok ağır derece değil neyse eşinin askerlik arkadaşını hatırlamıyo neyse yıllar sonra bu askerlik arkadaşı geldi benim geldiğim zana denk geldi işe bak... sonra kayınbabam kalktı adama hoş geldin tertip dedi ana bi baktım kayınvalidede kalktı adama hoş geldin tertip dedi anam varya ben orda yıkıldım gülmekten ağzımda ayran durmuyu artık... kadın adamın adını tertip sanmış meğersem ay çatlardım anlatmasaydım...

ahahaha
asi style sevdim seni. çok ilginç yazıyorsun

ilk aşkımla nasıl tanıştım daha doğrusu zorla kendimi nasıl tanıştırdım onu anlatmak istiyorum.. 14 yaşındayım çocukta 15 yaşında basketbol takımında bizim okulda okulun popisi bende okulun sevgili kezbanıyım ama büyük hedeflerim var bu çocuk bizzim sitede oturuyodu dedim ben bunu evini öğrenecem neyse aynı otobüse biniyoru sitede indiği yerde bende indim bunu tam bir CIA ajanı modunda takip ettim FBI ajanı modunda kayıt altına aldım ve evini öğrendim, sonraki planım ise kendimi nasıl tanıtacağımdı ve hayatımda ilk kez ozamn kaşlarımı ve bıyığımı aldım yüzüme nur geldi yeminle.. neyse ben bir makyaj yapmışım bülent ersoyun kayıp dölü dersin yani..... hazırlandım gittim kapılarını çaldım bu açtı kapıyı benim yalana bakarmısın dedim merhaba burda piyano dersi veriliyormuş doğrumu çocuk şaşırdı hayır filan dedi bende hemn dedim aa sen bizim okuldasın cart curt derken açtım muhabbeti bunla arkadaş oldum sonra öğrendim çocuğun anası piyano çalıyomuş bukadar denk gelir yalanım bile sağlam neyse gel zaman git zaman hiç bi zamn sevgili olamadık

İlginç kişilik eksik olma buralardan

Bu arada kezbana takıldım ben, neden takıldım bilmem ama takıldım

İlginç kişilik eksik olma buralardan

Bu arada kezbana takıldım ben, neden takıldım bilmem ama takıldım

çok teşekkürler kezbanı kötü niyetle demedim aslında hani ozaman silik bir tiptim ve bu aralar kezban diyolarmış ölelerine ondan öyle deyi verdim

İyiyim canım ben de uğraşıyom öyle haftasonu ya meraklı paparazziler akmışlardır sokağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…