- 28 Temmuz 2012
- 4.612
- 222
-
- Konu Sahibi _MedceziR_
saçmalama canım ne evde kalmasıBu arada evli değilim ben melek, evde kaldım canım
Evet 5 ocakta evlendim 24 şubatnda sat' dı :) biraz acele ettik :) ikizler de acele ettiler ama 35 haftada doğdular :S
Bak ben bilmez miyim ben de elazığlıyım senşn gibi malatya doğumlu elazığlı heheh :) öle sen hıştiklere gelmeyesin nanca güldürdün beni
saçmalama canım ne evde kalması
ooo benim bir sürü arkadasım daha bekar
kaç yasındasın
doğal yolla ikiz ne güzel ya
nasıl sevimlidirler
ama ikiz olunca 35 hafta normal doğumu
kan çekti hebe...bende şive çok var ama izmirde yaşıyoruz diye hani insanlara garip geliyor o yüzden şiveyi elimden geldiğince yapmamya çalışıyorum ama sülalecek bir araya geldiğimiz an konuşma türkçe değil elazığca+malatyaca diye değişik bişey oluyo
bu arad size bişey anlatmak istiyorum.. sevgilimin ailesiyle ilk kez tanışıcaktım neyse gittik evlerine annesi yaşlı bi kadın babasıda öyle neyse babasının askerlik arkadaşı var çok kadim bir dostlukları varmış ama sevgilimin annesi alzheimer (google bakarak yazdım) olduğu için ama çok ağır derece değil neyse eşinin askerlik arkadaşını hatırlamıyo neyse yıllar sonra bu askerlik arkadaşı geldi benim geldiğim zana denk geldi işe bak... sonra kayınbabam kalktı adama hoş geldin tertip dedi ana bi baktım kayınvalidede kalktı adama hoş geldin tertip dedi anam varya ben orda yıkıldım gülmekten ağzımda ayran durmuyu artık... kadın adamın adını tertip sanmış meğersem ay çatlardım anlatmasaydım...
bu arad size bişey anlatmak istiyorum.. sevgilimin ailesiyle ilk kez tanışıcaktım neyse gittik evlerine annesi yaşlı bi kadın babasıda öyle neyse babasının askerlik arkadaşı var çok kadim bir dostlukları varmış ama sevgilimin annesi alzheimer (google bakarak yazdım) olduğu için ama çok ağır derece değil neyse eşinin askerlik arkadaşını hatırlamıyo neyse yıllar sonra bu askerlik arkadaşı geldi benim geldiğim zana denk geldi işe bak... sonra kayınbabam kalktı adama hoş geldin tertip dedi ana bi baktım kayınvalidede kalktı adama hoş geldin tertip dedi anam varya ben orda yıkıldım gülmekten ağzımda ayran durmuyu artık... kadın adamın adını tertip sanmış meğersem ay çatlardım anlatmasaydım...
ilk aşkımla nasıl tanıştım daha doğrusu zorla kendimi nasıl tanıştırdım onu anlatmak istiyorum.. 14 yaşındayım çocukta 15 yaşında basketbol takımında bizim okulda okulun popisi bende okulun sevgili kezbanıyım ama büyük hedeflerim varbu çocuk bizzim sitede oturuyodu dedim ben bunu evini öğrenecem neyse aynı otobüse biniyoru sitede indiği yerde bende indim bunu tam bir CIA ajanı modunda takip ettim FBI ajanı modunda kayıt altına aldım ve evini öğrendim, sonraki planım ise kendimi nasıl tanıtacağımdı ve hayatımda ilk kez ozamn kaşlarımı ve bıyığımı aldım yüzüme nur geldi yeminle.. neyse ben bir makyaj yapmışım bülent ersoyun kayıp dölü dersin yani..... hazırlandım gittim kapılarını çaldım bu açtı kapıyı benim yalana bakarmısın dedim merhaba burda piyano dersi veriliyormuş doğrumu çocuk şaşırdı hayır filan dedi bende hemn dedim aa sen bizim okuldasın cart curt derken açtım muhabbeti bunla arkadaş oldum sonra öğrendim çocuğun anası piyano çalıyomuş bukadar denk gelir yalanım bile sağlam neyse gel zaman git zaman hiç bi zamn sevgili olamadık
İlginç kişilik eksik olma buralardan
Bu arada kezbana takıldım ben, neden takıldım bilmem ama takıldım
çok teşekkürlerkezbanı kötü niyetle demedim aslında hani ozaman silik bir tiptim ve bu aralar kezban diyolarmış ölelerine ondan öyle deyi verdim
Buralarda öyle diyor ekşi troller evet
selamlar saygıdeğer melahatlar :)
Aynı anda yazmışız canım hehe naber
Yok kız, bence çok hoş olmuş
Ay gülesim geliyor böyle kalpsizleri görünce, oky de pek dertli bu konuda