Tüm Meraklılar, Buyrun Çatlamaya

Tüm anne adaylarının ve annelerin anneler gününü kutlarım canlar:KK16:

Anne olmak isteyenlere de bir an önce güzel bebişler dilerim.

Kızlarrrr:KK3::KK3::KK3:

E tabi oyun bölümüne bir huzur bir rehavet çöktü, öyle olunca merak edilecek bişey de kalmadı dimi:KK14:

Sen de hoşgeldin tatlım, iyilik napayım.
Yazlığa geldim havalar soğudu, cenabet miyim neyim :KK60:
Bir de çeşit çeşit bikini aldım Her gün denize giricem yüzücem diye :KK60:

Anaaa ama zaten bu ay girme denize canım ya hasta olursun ben temmuzda bile üşümüştüm su çok soğuk . Burada da havalar bozuk kaç gündür bugün yağmur da yedim bayağı ıslandım ben de . Şimdi sıkıcı kapalı bi hava var gıcık bi hava :s

Ben daha mayo almadım bu sene daha çok var yazlığa gelmemize sanki günler geçmiyor yav bu sene çok sıkıldım tüm kış evde oturup tek başına bebişleri büyütünce :s

Son düzenleme:
Anaaa ama zatenu ay girme denize canım ya hasta olursun ben temmuzda bile üşümüştüm su çok soğuk . Burada da havalar bozuk kaç gündür bugün yağmur da yedim bayağı ıslandım ben de . Şimdi sıkıcı kapalı bi hava var gıcık bi hava :s

Ben daha mayo almadım bu sene daha çok var yazlığa gelmemize sanki günler geçmiyor yav bu sene çok sıkıldım tüm kış evde oturup tek başına bebişleri büyütünce :s

Ben de geçen gün sıçana döndüm yağmurda. Havalar kötü cidden.
Ben geçen senenin bikini modellerinden aldım, 19 liraya tanesi, 4 tane alıvermişim:26:
Çok güzeller ama:KK33:

Ben geçen senenin bikini modellerinden aldım, 19 liraya tanesi, 4 tane alıvermişim:26:

Anaaa uyguna gelmiş güle güle kullan bunların atları da senin kalsiğin paçalılardan değildir umarım hehehe

:KK12:

böyle de yağmur yağar giyemezsin işte ohhhh :KK33:

Hahaah 'hala yüzbin ' diye bağıran abi oralarda mı gerçi plaja inmemişsin daha :) minik midilli oralarda mı aman çok özledim ya orayı :KK50:

Valla hala 1 milyon tam gaz geziyor, ne enerji var adamda, maşallah.

Midilli de yazın çıkıyor zavallı hayvancık, üzülüyorum ona ya:KK50:

Ben onu ilk sıpa sandım biliyomusun:KK17:

Valla hala 1 milyon tam gaz geziyor, ne enerji var adamda, maşallah.

Midilli de yazın çıkıyor zavallı hayvancık, üzülüyorum ona ya:KK50:

Ben onu ilk sıpa sandım biliyomusun:KK17:

Anuu ben de onu sıpa sandıydım ama çok datlı :KK56: midilli demişken yazın midilli' ye de geçek eğer yunanlarla da savaşın eşiğine gelmezsek:KK1::KK16:

X