- 4 Ocak 2012
- 3.466
- 15
- Konu Sahibi _MedceziR_
Culoma da kürk vermişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Culoma da kürk vermişler
Kızlarrrr
E tabi oyun bölümüne bir huzur bir rehavet çöktü, öyle olunca merak edilecek bişey de kalmadı dimi
Hoşgeldin canımmm naber
Sen de hoşgeldin tatlım, iyilik napayım.
Yazlığa geldim havalar soğudu, cenabet miyim neyim
Bir de çeşit çeşit bikini aldım Her gün denize giricem yüzücem diye
Anaaa ama zatenu ay girme denize canım ya hasta olursun ben temmuzda bile üşümüştüm su çok soğuk . Burada da havalar bozuk kaç gündür bugün yağmur da yedim bayağı ıslandım ben de . Şimdi sıkıcı kapalı bi hava var gıcık bi hava :s
Ben daha mayo almadım bu sene daha çok var yazlığa gelmemize sanki günler geçmiyor yav bu sene çok sıkıldım tüm kış evde oturup tek başına bebişleri büyütünce :s
Ben de geçen gün sıçana döndüm yağmurda. Havalar kötü cidden.
Ben geçen senenin bikini modellerinden aldım, 19 liraya tanesi, 4 tane alıvermişim:26:
Çok güzeller ama
Ben de geçen gün sıçana döndüm yağmurda. Havalar kötü cidden.
Ben geçen senenin bikini modellerinden aldım, 19 liraya tanesi, 4 tane alıvermişim:26:
Çok güzeller ama
Anaaa uyguna gelmiş güle güle kullan bunların atları da senin kalsiğin paçalılardan değildir umarım hehehe
Yok benim donları özel günlerde giyiyorum, bunlar bildiğin pikini
böyle de yağmur yağar giyemezsin işte ohhhh
Kıskanç edi, bak sırf bidene su geçirmeyen tablet alırım, denizin ortasından sana el sallamak için
Hahaah 'hala yüzbin ' diye bağıran abi oralarda mı gerçi plaja inmemişsin daha :) minik midilli oralarda mı aman çok özledim ya orayı
Ben de ayağımı leğene sokarım
Valla hala 1 milyon tam gaz geziyor, ne enerji var adamda, maşallah.
Midilli de yazın çıkıyor zavallı hayvancık, üzülüyorum ona ya
Ben onu ilk sıpa sandım biliyomusun