Tüm Meraklılar, Buyrun Çatlamaya

forumumuzun annelerinin ve tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun kızlar iyiki varlar

Tüm anne adaylarının ve annelerin anneler gününü kutlarım canlar

Anne olmak isteyenlere de bir an önce güzel bebişler dilerim.

Kızlarrrr

E tabi oyun bölümüne bir huzur bir rehavet çöktü, öyle olunca merak edilecek bişey de kalmadı dimi

Sen de hoşgeldin tatlım, iyilik napayım.
Yazlığa geldim havalar soğudu, cenabet miyim neyim
Bir de çeşit çeşit bikini aldım Her gün denize giricem yüzücem diye

Anaaa ama zaten bu ay girme denize canım ya hasta olursun ben temmuzda bile üşümüştüm su çok soğuk . Burada da havalar bozuk kaç gündür bugün yağmur da yedim bayağı ıslandım ben de . Şimdi sıkıcı kapalı bi hava var gıcık bi hava :s

Ben daha mayo almadım bu sene daha çok var yazlığa gelmemize sanki günler geçmiyor yav bu sene çok sıkıldım tüm kış evde oturup tek başına bebişleri büyütünce :s

Son düzenleme:

Ben de geçen gün sıçana döndüm yağmurda. Havalar kötü cidden.
Ben geçen senenin bikini modellerinden aldım, 19 liraya tanesi, 4 tane alıvermişim:26:
Çok güzeller ama

Ben geçen senenin bikini modellerinden aldım, 19 liraya tanesi, 4 tane alıvermişim:26:
Çok güzeller ama

Anaaa uyguna gelmiş güle güle kullan bunların atları da senin kalsiğin paçalılardan değildir umarım hehehe

Çok güzeller ama

böyle de yağmur yağar giyemezsin işte ohhhh

Hahaah 'hala yüzbin ' diye bağıran abi oralarda mı gerçi plaja inmemişsin daha :) minik midilli oralarda mı aman çok özledim ya orayı

Valla hala 1 milyon tam gaz geziyor, ne enerji var adamda, maşallah.

Midilli de yazın çıkıyor zavallı hayvancık, üzülüyorum ona ya

Ben onu ilk sıpa sandım biliyomusun

Valla hala 1 milyon tam gaz geziyor, ne enerji var adamda, maşallah.

Midilli de yazın çıkıyor zavallı hayvancık, üzülüyorum ona ya

Ben onu ilk sıpa sandım biliyomusun

Anuu ben de onu sıpa sandıydım ama çok datlı midilli demişken yazın midilli' ye de geçek eğer yunanlarla da savaşın eşiğine gelmezsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…