- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
-
- Konu Sahibi _MedceziR_
Bana iğrenç dedin seeen
geldım kuzucum da ben bölmeyeyim siz devam edin.
vicdanımı rahatlatıp dönmeye calısacagım kıtap basında uyumazsam
Bizimkiler geri gelmiş.
Ama 5 kalplerin bazıları gelmemiş, yerine sıfır beden kürk gelmiş
Seninkinde 5 kalp var, sorun yok yani.
Siz genelde gececi tayfasi misiniz?
ama sen değil, 40 ayak iğrinç
Rahatlat kuzum rahatlat.
İnşallah hazirandan sonra 7/24 buradasın
onlara gece gündüz farketmiyor her an burada görebilmek mümkün
Bi tane pazen koymuşlar seninkine
Yıaakkk yaaa nerden belli?
Ben gündüzcüyüm bi kerem
Bu kurk vs olayi ne ya,aksam kazen msj atmis eskiye donuyoruz diye
Topikte mi bi keramet var cok seyi merak edesim tuttu
Körle yatan şaşı kalkarmış
benimde meraktan çatladığım bir konu var...lütfen beni yargılamazsanız sevinirm... şuanki sevgilim antalyada gündüzleri turist rehberliği yapan akşamlarıda barmenlik yapan biri bende 14 yaş büyük ben 21 yaşındayım.. kendisi oldukça genç görünümlü sigarası içkisi olmayan kendine inanılmaz bakan biri.. bende tam tersi sigaram var hatta dövmem dahi var asi style anlıyacağınız... kendisiyle izmirde tanıştım ciddide düşünüyoruz ama o genç yaştayken isveçli bir kızla evlenmiş 8 ay evli kalmış ama bana diyor ki bir kız arkadaşımla birlikte yaşasaydım ancak bu kadar olurdu yani bizim resmiyete döküldü okadar ... boşanma sebepleri çok saçma sevgilim isveçe yerleşmiş kızla birlikte ve orda yabancı kadınlar genelde istedikleri gibi yaşar erkeğide damızlık niyetine kullanıyorlarmış resmen hani benim hiç bir ağırlığım yoktu bir koca yerine konulmuyordum dedi ve bu yüzden boşandım dedi.. bende inanılmaz derecede çatlıyorum nasıl bir ilişkileri oldu, kız nasıldı, kimdi geçmişte nasıl bir hayat yaşadı...
Şöyle anlatayım: Kalbi fazla olan üyelerimiz kalpten gitmesin diye açık kalp ameliyatına almışlar, kalplerini çalıp yerine kknın ikonu olan kürkü koymuşlarO da minicik, kıytırık bişey böyle ufacık minnacık, biz mikroskopla baktık da anca çözdük ne olduğunu
Ben ipek evet bi tuhaflık var, bazılarına kürk bazılarına kalp gelmiş, bi çalışma varmış teknik anlamda.
Veya kazen gerçekten kadınların kalpsiz olduğunu düşündü ve aldı
Cincik ikiz bebişleri kime bırakcaz kuzu
Culo valla kalpsizsiz annem, minnacık kürklü culo
kazene mesaj at kuzum.
rengo ve niko, siz ne demiştiniz unuttum:44:
Yahu topik sahibi olmayı bu yüzden istemiyordum işte, kendimi ev sahibi modundan çıkaramıyorum
konu coşmus
benimde meraktan çatladığım bir konu var...lütfen beni yargılamazsanız sevinirm... şuanki sevgilim antalyada gündüzleri turist rehberliği yapan akşamlarıda barmenlik yapan biri bende 14 yaş büyük ben 21 yaşındayım.. kendisi oldukça genç görünümlü sigarası içkisi olmayan kendine inanılmaz bakan biri.. bende tam tersi sigaram var hatta dövmem dahi var asi style anlıyacağınız... kendisiyle izmirde tanıştım ciddide düşünüyoruz ama o genç yaştayken isveçli bir kızla evlenmiş 8 ay evli kalmış ama bana diyor ki bir kız arkadaşımla birlikte yaşasaydım ancak bu kadar olurdu yani bizim resmiyete döküldü okadar ... boşanma sebepleri çok saçma sevgilim isveçe yerleşmiş kızla birlikte ve orda yabancı kadınlar genelde istedikleri gibi yaşar erkeğide damızlık niyetine kullanıyorlarmış resmen hani benim hiç bir ağırlığım yoktu bir koca yerine konulmuyordum dedi ve bu yüzden boşandım dedi.. bende inanılmaz derecede çatlıyorum nasıl bir ilişkileri oldu, kız nasıldı, kimdi geçmişte nasıl bir hayat yaşadı...
Dogru:)bilsem daha once takilirdim buraya