• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerden gelen sevgilim aldattı

İyi olmazsın tabiki de icin kolay kolay sogumayacak. Hayatımdaki kisi benimleyken baskasını hamile bırakıp evlendi icim sogumadı 1.5sene. Neler neler kurdum kafamda boydan boya arabasını mı cizsem iliskilerine comak mı soksam yok yok yok sporuma gittim hergün yürüdüm saatlerce spor yaptım yemeden icmeden kesildim enerjim yerine gelsin diyw buz gibi sularda dus aldım kahveleri kasıkla yiyordum artık. 1 ayda 10 kilo verdim ama bunları asla ona belli etmedim ne acındırdım ne yazdım ne küfür ettim hicbisey yapmadım sadece yoluma baktım. Suan hayatımda biri var gayet de mutluyum bana gercekten saglıklı bi iliskide tetikte olmamayı güvende sevilmeyi ögretti. İnan bana icin bi gün soguyacak mutlu olacaksın.
Ya inanamıyorum sizde çok ağır yaşamışsız gerçekten böyle insanlardan nefret ediyorum allahlarından bulsunlar

Ne duygusu hala ya, kafayi mi yedin pardon?
Adam senin icin ayrilmak istiyorum ayrilamiyorum demis, onu degil seni istiyorum demis. Sen hala duygularim var mi diyorsun?
Askimdan olsem buz gibi sogurum, boyle sikko bi iliski yasamam.

Adam senin icin ayrilmak istiyorum ayrilamiyorum demis, onu degil seni istiyorum demis. Sen hala duygularim var mi diyorsun?
Askimdan olsem buz gibi sogurum, boyle sikko bi iliski yasam

Askimdan olsem buz gibi sogurum, boyle sikko bi iliski yasamam.
Haklısınız ama allah kahretsin ki bu duygu gitmiyorr

Haklısınız ama allah kahretsin ki bu duygu gitmiyorr
Zamanla gider. Senin tek yapacagin sey icini arkadaslarina dokmek, dertli sarkilar esliginde acini yasamak sonra da toparlanmak. Sakin sakin sakin bu adamla gorusmek gibi bir hata yapma. Bak bu adama donmek demiyorum, gorusmek diyorum. Bu adam senin tek bir selamini bile haketmiyor.
Gerekirse yarani sarmak icin baskasiyla gorus, takil ama bu adama sakin donup bakma bile.

Zamanla gider. Senin tek yapacagin sey icini arkadaslarina dokmek, dertli sarkilar esliginde acini yasamak sonra da toparlanmak. Sakin sakin sakin bu adamla gorusmek gibi bir hata yapma. Bak bu adama donmek demiyorum, gorusmek diyorum. Bu adam senin tek bir selamini bile haketmiyor.
Gerekirse yarani sarmak icin baskasiyla gorus, takil ama bu adama sakin donup bakma bile.
Son bir kere kaybettiğine dön bir bak demek için en iyi halimle buluşup söyleyeceğimi söylemek istiyorum da çok mu gurursuzca olacak bilmiyorum sonra da her yerden engellemeyi düşünüyorum

Son bir kere kaybettiğine dön bir bak demek için en iyi halimle buluşup söyleyeceğimi söylemek istiyorum da çok mu gurursuzca olacak bilmiyorum sonra da her yerden engellemeyi düşünüyorum

Cevap bile verme. Senin hakkında elin karılarıyla ileri geri konuşuyor . Hala duygularım var bilmem ne diyorsun.Kıza da devam ediyoruz yazmışsın. Tescilli boynuzlu olmak mı istiyorsun sen? Bi dahakine kızı birlikte bakmaya gidersiniz. Saçmalama ya. Yokmuş gibi davran. Bi de güya doğru sözlü olacak diye beğendim kızı demiş. Her güzele yazacaksa ohooo işimiz var.

Siz bunu söyleyince ne duymayı bekliyorsunuz? Dizlerinize kapanıp ağlayacak mı affet mi diyecek? Bu da ne yapıştı kurtulamıyorum bir türlü diyecek. Hatta belki siz en iyi halinizle gittiğiniz halde gelmeyecek bile konuşmaya. O zaman nasıl hissedeceksiniz kendinizi? Bu saatten sonra ne yaparsanız kendinize yaparsınız. Elin oğlu acımamış bitti gitti demiş. O son darbeyi mi yemek istiyorsunuz?

Canım eski konuna baktım da annen haklı çıkmış adam şerefsizin önde gideniymiş adına çok üzüldüm şuan sorgulama dönemindesin ama eğer şuan taşlar kafanda yerine oturduysa adamı hayatımdan cıkar engelle yoksa bu daha seni çok kullanmaya çalışır

Ben intikam almak istiyorum
En büyük intikam onu umursamamak, görmezden gelmek olur. Sanmaki sana aşık, sevdiğinden geliyor. Dehlemiştir diğer kız, ondan geliyor. Bu tipler değişmez, onunla barışıp aynısını ona yapsan umursamaz, çünkü karakteri sorunlu.
Gitme kahve içmeye, engelle heryerden. Al sana intikam.

Seni sevmeyen, senin yerine başkasını tercih edip olmayınca sana dönen, gururunla oynayan biriyle aranda hiç bağ kalmamalı. Sil gitsin. Engelleme stalk yapıp dursun. Ayrıca kahve yerine zıkkım içsin

Senin kafan yerinde mii seni silkelemek istiyorum, Allah aşkına duygu muygu nedir nefret tiksinti gelmedi mi bunları görünce, sadakat, güven yoksa bı ilişki de başka ne aranir, yapacağın en güzel şey asilce gitmek engelle sil her yerden ulasmasin sana, gitsin ulastiklariyla konuşsun, sadakatsiz yalancı pislik, hala duygu mu diyorsun ay cildiricam bu dramalara :KK67:

2 yıllık bir ilişkimiz vardı ben çok fedakardım onu çok sevdim onunda beni sevdiğini düşündüm

askere gitti bekledim onun güvenini sarsacak hiçbir şey yapmadım benim onu çok sevdiğimi biliyordu

askerden geldi ama askerden çıkınca memleketine gitti çok yakın olduğu için orada 1 hafta kalacaktı

Hesabında hiç kız yok bir kızı eklemiş kız yurt dışında yaşıyor kızım hesabını alıp sevgilime attım tanımıyorum dedi

sonra içimdeki şeyi tutamayıp kıza yazdım

kız iki gündür konuşuyoruz dedi bana ekran görüntüsü attı

sevgilim o kıza onunla ilişkiye başlamak istediğini söylemiş

sonra sevgilim konu konuyu açtı beğendim kızı hata yaptım dedi

sonra ben kıza durumu toparlamak için biz aramızdaki sorunları çözdük hala beraberiz yazdım

sevgilim kızla arası bozulmasın diye kıza benden için ben onunla ayrılmaya çalıştım defalarca ayrılamadım istemiyorum demiş kız bunun ekran görüntüsünü de attı

sonra sevgilim bizim geleceğimiz olmaz senin bensiz daha mutlu olacağına eminim dedi ve benden ayrıldı

şimdi her gün nasılsın napıyosun keyfin nasıl diye yazıyor

açıp bakmıyorum bile mesajına

gelince bi kahve içelim diyor arkadaşlar kafayı yiyeceğim bana yardım edin şu an mantık çerçevesinde düşündüğümde elbette silmem lazım ama işte duygular devreye giriyorr Bu olay olalı bir hafta oldu ve bugün buraya geliyor
herhalde almanyaya gitmek için çaba sarfediyor. seni sevdiğide yok zaman kaybetmeyin . acınızı çekersiniz 1 hf 10 gün yolunuza bakın

2 yıllık bir ilişkimiz vardı ben çok fedakardım onu çok sevdim onunda beni sevdiğini düşündüm

askere gitti bekledim onun güvenini sarsacak hiçbir şey yapmadım benim onu çok sevdiğimi biliyordu

askerden geldi ama askerden çıkınca memleketine gitti çok yakın olduğu için orada 1 hafta kalacaktı

Hesabında hiç kız yok bir kızı eklemiş kız yurt dışında yaşıyor kızım hesabını alıp sevgilime attım tanımıyorum dedi

sonra içimdeki şeyi tutamayıp kıza yazdım

kız iki gündür konuşuyoruz dedi bana ekran görüntüsü attı

sevgilim o kıza onunla ilişkiye başlamak istediğini söylemiş

sonra sevgilim konu konuyu açtı beğendim kızı hata yaptım dedi

sonra ben kıza durumu toparlamak için biz aramızdaki sorunları çözdük hala beraberiz yazdım

sevgilim kızla arası bozulmasın diye kıza benden için ben onunla ayrılmaya çalıştım defalarca ayrılamadım istemiyorum demiş kız bunun ekran görüntüsünü de attı

sonra sevgilim bizim geleceğimiz olmaz senin bensiz daha mutlu olacağına eminim dedi ve benden ayrıldı

şimdi her gün nasılsın napıyosun keyfin nasıl diye yazıyor

açıp bakmıyorum bile mesajına

gelince bi kahve içelim diyor arkadaşlar kafayı yiyeceğim bana yardım edin şu an mantık çerçevesinde düşündüğümde elbette silmem lazım ama işte duygular devreye giriyorr Bu olay olalı bir hafta oldu ve bugün buraya geliyor
Devreye girmesi gereken tek duygun nefret

Ne intikamı ya, niye 10 çocukla sokakta aç sefil bırakılmış gibi davranıyorsunuz ki o hale düşürülen kadınlar bile öyle bir yoluna bakıyor ki aklınız şaşar. Bu haltı yiyip halen size nasılsın keyfin nasıl diye yazabilmesi de zaten sizin ona açık kapı bıraktığınız anlamına geliyor, yukarıda bir üyenin söylediği gibi siz barışmak istiyorsunuz intikam falan değil olayınız. Yaşanan onca şeyden sonra kalkıp bana yazacak adamın alnını karışlarım kendine gelemez, ki kendine saygısı olan her insan böyle yapar. Yanlış yapıyorsunuz yapmayın, kendinize gelin yolunuza bakın.

Back