• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerden gelen sevgilim aldattı

Ben intikam almak istiyorum
İntikam almak için harcadığınız vakte bile değmez.
İntikam alsanız ne almasanız ne..
Yaşadığınız üzüntüyü telafi mi edecek ?
Hayır!
Harcadığınız zamanı telafi mi edecek?
Hayır!
İntikam da size zarar..
Siz bırakın, hayatınıza bakın.

ALLAH'a havale edin, ALLAH alsın intikamınızı.

2 yıllık bir ilişkimiz vardı ben çok fedakardım onu çok sevdim onunda beni sevdiğini düşündüm

askere gitti bekledim onun güvenini sarsacak hiçbir şey yapmadım benim onu çok sevdiğimi biliyordu

askerden geldi ama askerden çıkınca memleketine gitti çok yakın olduğu için orada 1 hafta kalacaktı

Hesabında hiç kız yok bir kızı eklemiş kız yurt dışında yaşıyor kızım hesabını alıp sevgilime attım tanımıyorum dedi

sonra içimdeki şeyi tutamayıp kıza yazdım

kız iki gündür konuşuyoruz dedi bana ekran görüntüsü attı

sevgilim o kıza onunla ilişkiye başlamak istediğini söylemiş

sonra sevgilim konu konuyu açtı beğendim kızı hata yaptım dedi

sonra ben kıza durumu toparlamak için biz aramızdaki sorunları çözdük hala beraberiz yazdım

sevgilim kızla arası bozulmasın diye kıza benden için ben onunla ayrılmaya çalıştım defalarca ayrılamadım istemiyorum demiş kız bunun ekran görüntüsünü de attı

sonra sevgilim bizim geleceğimiz olmaz senin bensiz daha mutlu olacağına eminim dedi ve benden ayrıldı

şimdi her gün nasılsın napıyosun keyfin nasıl diye yazıyor

açıp bakmıyorum bile mesajına

gelince bi kahve içelim diyor arkadaşlar kafayı yiyeceğim bana yardım edin şu an mantık çerçevesinde düşündüğümde elbette silmem lazım ama işte duygular devreye giriyorr Bu olay olalı bir hafta oldu ve bugün buraya geliyor
Duygular falan hiç devreye girmesin. Mantıklı düşünmeye çalışın. Kahve içmeye görüşmeye gitmeyin ayrılın ve kendi hayatınıza bakın, sizi aldatan başka kızlarla konuşan birini affetmeyin.

Ben o hikayedeki kıza benzer bişey yasadım cocugun sevgilisi oldugu anlayınca kızı buldum ekran görüntüsü aldım benimle olan konusmasını aldatılıyorsun diye cocuk bana mutsuzum ayrılmak istiyorum bırakmıyor gıbı konustu tekmeyı basınca da kızla foto paylasmıslar mıdesizler :dondurma: bazı kızlar midesiz ya aldatıldığı halde devam ediyorlar

İki kişinin paylasamadigi şanslı erkek olmuş kim kaparsa kapanın elinde kalacak Hint kumaşı.Ne saçma kıza yazmanız kıza ikinci kere sorunları atlattık yazmanız nedir hele konu ne aldatma neyi atlattiniz daha çok 4 kişiler girer bu aşka madem sizde aşk erkekte hormon çok .Ne diyeyim siz kapıdaki anahtar bir o kız kapıdaki anahtar iki üçüncüyü bekleyin padişah kimi seçerse kızmayın yoruma hiç güzelleme yapmaya gerek yok ilişkisinde saygı beklemeyen saygı göremez.Gayet gönül egliyor hepinizle

Nasilda kendinize saygınız yok nasilda duygu diye guzelliyorsunuz bu berbat olayı oğlanı

Ben o hikayedeki kıza benzer bişey yasadım cocugun sevgilisi oldugu anlayınca kızı buldum ekran görüntüsü aldım benimle olan konusmasını aldatılıyorsun diye cocuk bana mutsuzum ayrılmak istiyorum bırakmıyor gıbı konustu tekmeyı basınca da kızla foto paylasmıslar mıdesizler :dondurma: bazı kızlar midesiz ya aldatıldığı halde devam ediyorlar

Bana da yıllar önce bı sağlık görevlisi bı kaç gün sonra evlenecek kızla fotoğraflari var bana diyor ki gel sevişelim rahatlarsın. Dedim bu kıza atsam bugüne kadar anlamıştır ne mal olduğunu biliyordur. Atmadim. Adam açık açık yapıyor nerdeyse. Ben çoğu kadının elindeki mali bilip ona göre gittiğine emin oldum. Kinamiyorum isteyen istediği gibi yaşasın. Seviyordur vs. Artık bazı kadınlara acimayi bırakmamız lazım. Bazıları her şeye rağmen evet diyor. O adamdan ayrılsa daha mutsuz bı kadın olacak. Onun için öylesi daha hayırlı.

ona verebileceğiniz en güzel intikam onu sallamamak olurdu. Sizi sevseydi zaten başka kıza yazmazdı en güzeli engelleyin

2 yıllık bir ilişkimiz vardı ben çok fedakardım onu çok sevdim onunda beni sevdiğini düşündüm

askere gitti bekledim onun güvenini sarsacak hiçbir şey yapmadım benim onu çok sevdiğimi biliyordu

askerden geldi ama askerden çıkınca memleketine gitti çok yakın olduğu için orada 1 hafta kalacaktı

Hesabında hiç kız yok bir kızı eklemiş kız yurt dışında yaşıyor kızım hesabını alıp sevgilime attım tanımıyorum dedi

sonra ben kıza durumu toparlamak için biz aramızdaki sorunları çözdük hala beraberiz yazdım

sevgilim kızla arası bozulmasın diye kıza benden için ben onunla ayrılmaya çalıştım defalarca ayrılamadım istemiyorum demiş kız bunun ekran görüntüsünü de attı

sonra sevgilim bizim geleceğimiz olmaz senin bensiz daha mutlu olacağına eminim dedi ve benden ayrıldı

gelince bi kahve içelim diyor arkadaşlar kafayı yiyeceğim bana yardım edin şu an mantık çerçevesinde düşündüğümde elbette silmem lazım ama işte duygular devreye giriyorr Bu olay olalı bir hafta oldu ve bugün buraya geliyor
K.çına atacaksın tekmeyi istediği yere gidebilir ondan sonra.
Bir kere yapan sürekli yapar sakın aldanma ikinizi idare eder sonra üzülen sen olursun.

Hem yalancı hem beceriksiz ayol 🫣 kızım koy totosuna tekmeyi deli misin daha ne yapaması lazım tekmeyi koyman için

En büyük intikam, onun başka kızlardan faydalanmaması olur. O yüzden aşkına sahip çıkmalısın, hiç bir yere salma.
Kıza yazdığına göre; problemlerinizi de hemen çözen bir ilişkiniz var, bunu da aşarsınız kolayca.

Karşı tarafa ne yazdığını öğrenmene rağmen, aranızdaki ufacık sorunu hallettiğinize göre; senin bu durumda bir derdin yok demektir.
Sonuçta dönüp dolaşıp size gelmiş, sizi seviyor demek ki.

Evet biliyorum öyle olması gerekiyor ama intikam da almak istiytoum
Ne intikamı Allah aşkına sana değer vermeyen insandan hiç bir şekilde intikam falan alamazsın zamanında bir benzerini yaşadım nefret ve iğrenme duygusundan başka bir şey hissedemiyordum. Şu an diyorum iyiki aldatılmışım ki o insan hayatımdan çıkmış başka insanlarla tanışınca ne kadar saçma bir insan için üzüldüğünü anlayacaksın...

Back