• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin çok az yazması normal mi

3 gün önce ailesinin evine gitti 4 aydır görünmüyordu ilişki tatil de sakin gecer dedi.Kuzenleriyle ve akrabaları çok onlarla görüşüyor.Eve döndüğü gün günaydın mesajı bile atmadı aksam 4 de ilk mesaji attı diğer gün hiç yazışmadik nerdeyse çok azz mesaj attı .Bu sabah yazışdık çok özlediğini söyledi sonra pek yakışmadı 7 saattir mesaj atmiyor.Normalde de calistigi icin az yazışırdik ama akşam 8 den sonra bana vakit ayıriyordu telefonda
normal değil. en azından günde bir kez araması lazım. yol ver bence ilgi görmeyeceksek aranıp sroulmayacaksak ne diye sevgilicilik oynayalım ki saçmalık...

3 gün önce ailesinin evine gitti 4 aydır görünmüyordu ilişki tatil de sakin gecer dedi.Kuzenleriyle ve akrabaları çok onlarla görüşüyor.Eve döndüğü gün günaydın mesajı bile atmadı aksam 4 de ilk mesaji attı diğer gün hiç yazışmadik nerdeyse çok azz mesaj attı .Bu sabah yazışdık çok özlediğini söyledi sonra pek yakışmadı 7 saattir mesaj atmiyor.Normalde de calistigi icin az yazışırdik ama akşam 8 den sonra bana vakit ayıriyordu telefonda

Bacım yolla gitsin.Telefonun başında oturup yazmasını bekliyorsun.Böyleleri ne yol vermezsen iyiler için yer açamazsın.Arada yazan bi görüştüğüm vardı bi gariplik seziyordum ama anlam veremiyordum.Bi gün mesaj attı ayrılıyorum senden hoşçakal diye o gün de 1 Nisandı.İki ay sonra aradı ben Nisan 1 şakası yapmıştım dedi.Gülsem mi ağlasam mı😂Tabi yol verdim o arkadaşa.Rabbim sonrasında canım eşimi çıkardı karşıma ❤️

Eşim hem bana trip atardı bu konuda, evlendik hâlâ o arar sık sık o yazar , bende birşey lazım olursa yazar veya ararım 😬 yani demem o ki seven erkek arar veya yazar merak eder özler, elbette ailesinin yanına yeni gidince her dakika yazamaz ama bu kadar da salmaz, üstelik 1 saatlik mesafe var görüşmeye de olmaz diyor, tuhaf.

6 haftada bir az değil mi ya ? Çok mu mesafe var arada ?
Yani bu ilişkiye bağlı biz eşimle sevgiliyken bazen 1 gün mesajlaşmazdık hiç acaba noldu demedim ama eşim bazen laf sokardı abarttın ama niye yazmıyorsun derdi. Ben aksine aile evinde falan çok mesaj atardım ya olanları anlatırdım falan. Mesaj atamıyorsak da arardık illa. Bence siz de mesaj atmayın bakalım ne diyecek

Back