Eski sevgilisine gitmiş yazmış ona . Ayrıldığında hep eski sevgililerine yazıyorSize çok net bir şey söyleyeyim bir erkek anında ilişkiyi bitirecek kadar cesaretliyse farklı birisi olduğu içindir.
Karaktersiz olduğu kesin hatta şerefsz. Benim anlayamadığım hayatıma giren en güzel insansın bunun pişmanlığı hep üzerimde olacak demesi, pişman olacaksan bunu neden yapıyorsunNeyi anlamıyorsun, karaktersiz biri olduğu için böyle yaptı. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış dingil. Merzifon eşekleri kovalasınlar onu. Ancak bundan anlar o dümbük.
Yalan söylüyordu. Yalancı, karaktersiz işte. Ben erkeklerle ilgili deneyimlerime dayanarak şunu gönül rahatlığı ile yazabilirim, ‘neden’ ‘nasıl’ yaptı demeyeceksin. Hiç bunları sorgulayıp kendini yormayacaksın. Çok kolay yalan söyleyebiliyorlar.Karaktersiz olduğu kesin hatta şerefsz. Benim anlayamadığım hayatıma giren en güzel insansın bunun pişmanlığı hep üzerimde olacak demesi, pişman olacaksan bunu neden yapıyorsun
kaç yasındasın bilmiyorum da sevgilin ilgi arsızı bunu anlamayacak ne var? Laf ebeliğini herkes yapıyor sözlere aldanacak kadar saf olma bence çok üzülürsünKaraktersiz olduğu kesin hatta şerefsz. Benim anlayamadığım hayatıma giren en güzel insansın bunun pişmanlığı hep üzerimde olacak demesi, pişman olacaksan bunu neden yapıyorsun
Benim 4 aylık sevgilim vardı 1 ay önce ayrıldık. Yurt dışı mesafesi girdi aramıza o gitti zorunlu olarak 6 ay hiçbir izin dahi olmayacak. Aynı şehirdeydik çok ilgiliydi benimle sevdiğini söylüyordu gelecekten vs bahsediyordu evlilik, çocuk muhabbetleri. Herhangi bir birliktelik yaşamadık öpüşme dahi olmadı. Bana ben seni tanımadan önce bütün kadınlar çıkarcı, or…pu sanıyordum sen benim bu düşüncemi kırdın başıma gelen en güzel şeysin gibi hep güzel şeyler söyledi. Biz iki kere ayrılıp barıştık. İlkinde ayrıldık yıllık izinde memlekete gitti orada tartıştık ayrıldım ben sonra eski sevgilisine yazdığını öğrendim eklemiş İnstagramdan vs her şey bitti bunu da öğrendikten sonra ben hakkımı falan helal etmedim. Bir süre geçtikten sonra mesaj attı ben bir süreliğine gidiyorum burdan hakkını helal et diye. Konuştuk falan eşyalarım vardı onda at demiştim atmamış istersen verebilirim dedi alırım dedim. Görüştük eşya bahaneydi seni görmek istedim dedi. Eski sevgilisini mesaj attığını ama herangi bir şey hissettiğinnfen atmadığını söyledi gideceği için de üzüldüm affettim falan barıştık. Rapor alıp memlekete gitti gitmeden önce. Sonra beni tekrar görmeye gelicem diyip geldi 1 hafta benimle vakit geçirmek için rapor alıp gitmek varken tekrar o sürede gidene kadar çalıştı görüştük falan akşamları. Son görüşmemizden sonraki gün bana üzülerek söylüyorum beni bekleme dedi neden dedim seni üzmek istemiyorum orasıyla burası aynı olmuyor kendime güvenmiyorum birbirimizi yıpratırız sana daha çok bağlanırım gerek yok dedi konuştuk falan tamam dedim hayatıma giren en güzel insanın bunun pişmanlığı emin ol hep üzerimde olacak gibi şeyler dedi ve bitti. Akşama beni engellemiş İnstagramdan nedenini sordum bakmak istemiyorum bakarsam yazarım defi. Farklı şeyler var eminim dedim ne olabilir sevmiyorum seni istemiyorum bir daha hayatımıza girmeyelim dedi ben de saydırdım senin gibi adam yakışmaz benim yanıma or… spulara layıksın sen beni kaldırmazsın falan dedim eyvallah dedi ben ne kadar kendimi açıklasam etsemde kendi bildiğini düşüneceksin falan dedi ben wptan da engelle dedim Allah a emanetsin dedi ordan da engelledi. Ertesi gün akşam profiline harf koymuş delirdim tabii aradım açmadı engelledi telefondan da içini dökmem lazımdı arkadaşımdan aradım açmadı onun wptan saydırdığım bi mesaj attım. 2 gün sonra fake hesaptan mesaj attı biri eski sevgilisiymiş harf koyduğu kişiymiş harfi de kendine güvendirmek için koymuş kız öyle dedi. Kızın yanına da gitmiş şehir dışına benden ayrıldığı ertesi günü. Harfi 5 gün sonra falan kaldırdı. Kendimi çok kötü hissettim bir insan nasıl bu kadar aşağılık olabilir o söylediği güzel cümleler falan madem sevmiyordu 1 hafta benimle neden görüştü yanıma geldi anlam veremiyorum
Olur da dönmek isterse açık kapı bıraksın diye demişKaraktersiz olduğu kesin hatta şerefsz. Benim anlayamadığım hayatıma giren en güzel insansın bunun pişmanlığı hep üzerimde olacak demesi, pişman olacaksan bunu neden yapıyorsun
4 ayda 2 kez ayrılık yaşadığın iliski için fazla kaptirmissin kendini.Benim 4 aylık sevgilim vardı 1 ay önce ayrıldık. Yurt dışı mesafesi girdi aramıza o gitti zorunlu olarak 6 ay hiçbir izin dahi olmayacak. Aynı şehirdeydik çok ilgiliydi benimle sevdiğini söylüyordu gelecekten vs bahsediyordu evlilik, çocuk muhabbetleri. Herhangi bir birliktelik yaşamadık öpüşme dahi olmadı. Bana ben seni tanımadan önce bütün kadınlar çıkarcı, or…pu sanıyordum sen benim bu düşüncemi kırdın başıma gelen en güzel şeysin gibi hep güzel şeyler söyledi. Biz iki kere ayrılıp barıştık. İlkinde ayrıldık yıllık izinde memlekete gitti orada tartıştık ayrıldım ben sonra eski sevgilisine yazdığını öğrendim eklemiş İnstagramdan vs her şey bitti bunu da öğrendikten sonra ben hakkımı falan helal etmedim. Bir süre geçtikten sonra mesaj attı ben bir süreliğine gidiyorum burdan hakkını helal et diye. Konuştuk falan eşyalarım vardı onda at demiştim atmamış istersen verebilirim dedi alırım dedim. Görüştük eşya bahaneydi seni görmek istedim dedi. Eski sevgilisini mesaj attığını ama herangi bir şey hissettiğinnfen atmadığını söyledi gideceği için de üzüldüm affettim falan barıştık. Rapor alıp memlekete gitti gitmeden önce. Sonra beni tekrar görmeye gelicem diyip geldi 1 hafta benimle vakit geçirmek için rapor alıp gitmek varken tekrar o sürede gidene kadar çalıştı görüştük falan akşamları. Son görüşmemizden sonraki gün bana üzülerek söylüyorum beni bekleme dedi neden dedim seni üzmek istemiyorum orasıyla burası aynı olmuyor kendime güvenmiyorum birbirimizi yıpratırız sana daha çok bağlanırım gerek yok dedi konuştuk falan tamam dedim hayatıma giren en güzel insanın bunun pişmanlığı emin ol hep üzerimde olacak gibi şeyler dedi ve bitti. Akşama beni engellemiş İnstagramdan nedenini sordum bakmak istemiyorum bakarsam yazarım defi. Farklı şeyler var eminim dedim ne olabilir sevmiyorum seni istemiyorum bir daha hayatımıza girmeyelim dedi ben de saydırdım senin gibi adam yakışmaz benim yanıma or… spulara layıksın sen beni kaldırmazsın falan dedim eyvallah dedi ben ne kadar kendimi açıklasam etsemde kendi bildiğini düşüneceksin falan dedi ben wptan da engelle dedim Allah a emanetsin dedi ordan da engelledi. Ertesi gün akşam profiline harf koymuş delirdim tabii aradım açmadı engelledi telefondan da içini dökmem lazımdı arkadaşımdan aradım açmadı onun wptan saydırdığım bi mesaj attım. 2 gün sonra fake hesaptan mesaj attı biri eski sevgilisiymiş harf koyduğu kişiymiş harfi de kendine güvendirmek için koymuş kız öyle dedi. Kızın yanına da gitmiş şehir dışına benden ayrıldığı ertesi günü. Harfi 5 gün sonra falan kaldırdı. Kendimi çok kötü hissettim bir insan nasıl bu kadar aşağılık olabilir o söylediği güzel cümleler falan madem sevmiyordu 1 hafta benimle neden görüştü yanıma geldi anlam veremiyorum
Bir daha asla barışmam da kapıma gelsin pişman olsun asla cevap alamayacak benden o yüzden ben engellemedim. Ama ben de engelleseydim keşke diye pişman da oldum, şimdi beni bekliyor yazsam cevap verir diye düşünüp kendini bir halt sanabilirKarekter eksikliği varmış eski sevgilinde.Boşver böyle erkekten hayır gelmez.Bir dahada barışma onla.Senle de konuşmasına filan izin verme engelle geç.
Dönsün de görsün gününüOlur da dönmek isterse açık kapı bıraksın diye demiş
Ne kadar avam, hadsiz ve küstah bi zihniyet dimi, sen kimsin de kadınların tümünü böyle iğrenç şekilde yaftalıyorsun, nokta kadar beyninle üstelik??Bütün kadınlar irispi bi sen farklısın diyen adamın seni ayırıp anasını bacısını da o katogori içerisinde bıraktığını düşünecek olursak . Kurtulmuşsun şükür namazı kıl
Açık kapı bırakmak için. Lütfen. Fazla anlam yüklemeKaraktersiz olduğu kesin hatta şerefsz. Benim anlayamadığım hayatıma giren en güzel insansın bunun pişmanlığı hep üzerimde olacak demesi, pişman olacaksan bunu neden yapıyorsun
Kendimi özel hissetmedim ama nasıl böyle şerefsiz erkekler varsa çoğunlukla kadınlar da var herkes aynı olmuyor . Demek ki sen öyle biri olduğun için öyle kişiler olmuş hep hayatında o nedenle şaşırıyorsun bana dedim ben onaNe kadar avam, hadsiz ve küstah bi zihniyet dimi, sen kimsin de kadınların tümünü böyle iğrenç şekilde yaftalıyorsun, nokta kadar beyninle üstelik??
Bu lafı duyan hemcinsimiz de kendini özel hissediyor, şaka gibi.
Kadınlara güvenmiyorum demek yerine tüm kadınlar orospu demiş, seviye gerçekten yerlerde, korkunç bi arabesk keko zihniyet, feleğin sillesini yemiş tripleri de komik. Ayrıca yalancı ve kaypak. Defolsun.Kendimi özel hissetmedim ama nasıl böyle şerefsiz erkekler varsa çoğunlukla kadınlar da var herkes aynı olmuyor . Demek ki sen öyle biri olduğun için öyle kişiler olmuş hep hayatında o nedenle şaşırıyorsun bana dedim ben ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?