Tüm bu olanların arasında bir bağlantı var mı? yoksa ben mi paranoyağım?

pudrakokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
542
10
26
İzmir
Çok iyiyiz, çok mutluyuz dedikçe ben herşey sarpa sarmaya başladı. Konuyu baştan özetleyeyim;
Ben 4 ay filan öce biriyle tanışmıştım çok nazik ve düşünceli biriydi sonra reelde görüştük. Herşey rüya gibi başladı derler ya hani aynen öyle oldu. Çok mutluyduk aşırı düşünceli ve bana çok düşkündü, ayrı şehirlerde olmamıza rağmen hep yanıma gelir bana sürprizler yapardı.
Neyse buraya kadar güzel ama son zamanlarda olumsuzluk üstüne olumsuzluk yaşıyoruz! Ne yapacağımı bilemiyorum.

Sevgilimin anne ve babası çok ilgisiz; 15 yaşında hayata atılmış, yalnız yaşamış, patronunun yanında kalmış, kendini toparlamış, iş güç sahibi olmuş, ev almış filan... çok çekmiş ama çok olgun, kendini yetiştirmiş biri.
Şimdi adam olunca da umursamayan aile başına çöreklenmeye başladı. Evine gidiyolar filan sürekli oğlum seni evlendirelim demeler vs... bizim ilişkimiz yeni ama biz ileriye dönük düşünüyoruz, daha doğrusu hayaller kuruyoruz.
En son 2 hafta filan oldu olmadı benimle daha az ilgilenmeye başladı. Çok fazla arayıp sormuyordu o kadar üstüme düşerken birden değişmesi tedirgin etti beni. Ben bunu söyledim biraz soğuk davrandım filan özür diledi geldi etti barıştık.

Sonra ben buna neredeyse 2 gün boyunca hiç ulaşamadım. Telefon çalıyor ama açan yok... ben de istanbula hiç gitmedim, evi nerede bilmiyorum, kime sordurucam edicem şaşırdım... bana ulaşamazsan annemin numarasını vereyim filan diye numara vermişti zamanında ben 50 defa arayıp ulaşamayınca başına bir şey geldi sandım verdiği numarayı aradım bir haberleri var mı diye ki ilgilenmezler bile bi erkek çıktı telefona "siz kimsiniz" dedim "ben dayısıyım" dedi "bana bu numarayı bana ulaşamazsan annemi ararsın diye vermişti kusura bakmayın rahatsız ettim ondan haber alamıyorum bir ararmısınız gidip bakarmısınız" filan dedim tamam ben bakarım dedi.
Akşamına mesaj geldi benimkinden "ben hastanedeydim arkadaşlarım kaldırdı şimdi bi arkadaşımla haber yollamış dayım arkadaşımdan mesaj atıyorum sana şekerden ateşim yükselmiş eve geçince konuşuruz" dedi ben iyice kıllandım
1 şeker hastalarının ateşi çıkar mı?
2 neden bana şeker hastası olduğunu söylemedi her haltını bilirken bunu mu söylemek zor geldi
3 bu adam benim numaramı ezbere bilmiyor dayısını da özelden aradım nasıl arkadaşından mesaj attı telefonu evde kalmışken
4 bana annemin diye verdiği noda dayısının ne işi var?
ben bunları tek tek sordum vallahi hastaneye kaldırıldım şeker yüksek ateş yapmış serum yedim filan dedi hattı da annesi dayısına vermişmiş telefon numaramı da ezbere biliyormuş ben de inanmadım tabi kavga ettik bıraktım bunu.

Sabaha kadar 50 defa aradı açtım sonra açar açmaz "benim telefon numaram kaç hemen söyle dedim" söyleyemedi bir daha sordum söyle dedim yine yanlış söyledi ben doğrusunu söyledim tekrar et dedim yine söyleyemedi. sen benimle alay mı ediyosun hadi heyecandan 1.de unuttun kaç defa sordum üstelik söyledim bilemedin yalanında böyle ortaya çıktı filan dedim kapadım telefonu mesajlar aramalar ben heyecandan korkudan unuttum demeler ama düşünüyorum ne iş karıştırmış olabilir ki?
İzmire geliyorum ben yola çıkıyorum dedi ertesi gün geldi gitmedim görüşmeye sen gelene kadar bekliycem dedi ağlayarak aradı istemiyorum dedim akşam 8 e kadar pierde beni bekledi gitmedim. sonra sabaha karşı aradı beni "ben çok kötüyüm nefes alamıyorum beni bırakma" filan telefonda ağladı etti neyse affettim.

Şimdi de bu çıktı bana dedi ki; aramızda sır kalmasın bir şey söyleyeceğim sana " mahallemizde küçük bir kız var liseli arkadaşımın komşusu ben onlara gittiğimde o da orda oluyor hep bir kaç kez bana sevdiğini söyledi ben senin abin sayılırım duymamış olayım filan dedim" sonra kız ne hikmetse gitmiş sevgilimin annesine "biz sevgiliyiz beni kıskanıyo kısa etek giymeme kızıyo geçen gün beraber ortak arkadaşımızın düğününe gittik" filan demiş ben şok oldum ne demek tamam küçük müçük de niye böyle şeyler söylüyor annesi de buna sormuş var mı diye o da kardeşim sayılır o benim hem hayatımda başka biri var demiş ben de dedim bir daha sakın o arkadaşına gitme kıza da söyle sana mesaj filan atmasın biraz daha böyle devam ederse numarasını ver ben konuşayım yada git annesine sen anlat böyle yalanlar söylüyorsa yarın bi gün aptallığından başına bi iş getirse sana kalır ben de canına okurum senin hafta sonuna kadar hallet bu işi diye bağırdım şimdi konuşmuyorum bilmiyorum ne yapmalıyım tüm bu şeylerin arasında bir bağlantı var mı anne babası da zaten onu evlendirme derdinde sürekli. Biraz uzun bir özet oldu ama özür dilerim içimi döktüm resmen

Son düzenleme:
Belki okuyup fikir verebilecek arkadaşlar, yazının bu şekilde olduğunu görünce okumadan geçebilirler...
Yazıyı düzenleyin bence, noktalama ve paragraf araları okumayı kolaylaştırıyor.
Bir noktadan sonra okumaya devam edemedim. Karıştı hepsi...

haklısınız sinirle yazdığımdan karışık kuruşuk olmuş biraz düzeltmeye çalıştım.

Gerçekten okuması güç arkadaşım.Bi düzenle istersen.

Sonuna kadar okudum fakat anlattığın iki olay arasında tam bir bağlantı kuramadım.
Yalnız şöyle olabilir.Bir şekilde bu kızla bir olay oldu ya annesi bu kızı yakıştırıyor oğluna,yada erkek arkadaşınız şeytana uydu kıza yeşil ışık yaktı pişman oldu vs şimdide bu konu kulağınıza gelmeden önce size ortam yapıyor.Duyarsanız bu kızın ismini sormayın diye.

işte ben de tüm bu olaylar arasında bir bağlantı var mı diye düşünüyorum farklı olaylar olduğunu ben de biliyorum. ona 2 gün boyunca ulaşamamam ailesinin onu evlendirme isteği ve son olarak bu kızın piyasaya çıkması beni tedirgin etti ben mi paranoyağım da birbirine bağladım bilemiyorum. yazı evet biraz karışıktı ama düzeltmeye çalıştım.

Biraz karıştırmış ortalığı..Numaranızı siz sorduğunuzda söyleyememeside garip geldi bana.
Dayısıyla sevgilinizin evi yakın mı ? Ne kadar sürede dayısı ulaitı sevgilinize ?

Bağlantı var mı yok mu pek tahmin edilecek bir şey değil.
Fakat bu olayların ardından pat diye bunu anlatması tesadüfte olabilir olmayabilir de.Bu kızla ilgili bir şeyler de yaşanmış olabilir.
Bundan emin olmak güç.Sizin öğrenme şansını yok mu.Yada sevgilinize deseniz şu kızla görüşmek istiyorum numarasını ver dediğinde verebilecek kadar cesaretli mi?
En doğrusu siz kızın numarasını isteyin kem küm etmeden veriyorsa sorun yoktur.Fakat vermemek için ayak yapıyorsa o zaman bi şeyler düşünebilirsiniz.

Biraz karıştırmış ortalığı..Numaranızı siz sorduğunuzda söyleyememeside garip geldi bana.
Dayısıyla sevgilinizin evi yakın mı ? Ne kadar sürede dayısı ulaitı sevgilinize ?

evet ben onu hala kafama takıyorum... yakınmış 2 sokak ötede annesiyle dayısı altlı üstlü oturuyorlar anne baba ayrı zaten

ya ben direk istemedim halledemezsen numarasını bana "vereceksin" dedim emrivaki yaptım o da veririm tabi dedi.

ya ben direk istemedim halledemezsen numarasını bana "vereceksin" dedim emrivaki yaptım o da veririm tabi dedi.

Anladım fakat bu işin iç yüzünü ne desek senin kadar arada kalırız acaba var mı yok mu.Bunu anlamanın tek yolu da konuyu tekrar açıp o kızın numarasını istemek.
Yada annesi ile görüşürsünüz.Aklınızı kurcalıyorsa bir şekilde öğrenirsiniz doğrumu yanlış mı

bana pek güven vermedi acikcasi,

sadece sizin varsayimlarinizdan dolayi yani benim telimi ezbere bilmiyor,dayisini özel numaradan aradim diyorsunuz

buna bakarak telefonu her zaman yaninda olmali sizden gelen aramalari acamamistir diye geliyor...

illaki iyice arastirmissindir ya da bilmiyorum hani kendini oldugndan farkli gösterme ihtimali var mi?

eğer benim kuruntumsa, annesine açıp konuşursam ileride ciddi bir şeye döndüğünde ilişkimiz ayıp olur kadına diyorum bakalım olmadı ben istanbula teyzemin yanına gidicem bir bahaneyle ve bir görünücem oralarda sevgilisi olarak. böyle telefonla halledilemeyecek bir şey gibi geliyor artık bana.

öyle bir ihtimal yok da ufak tefek yalanlarını yakalayıp birleştirince bir şeye bağlamam gerekiyor o da diyor senin açından bakınca haklısın ama vallahi inanmazsan hastane kağıtlarım duruyo filan geleyim göstereyim diyor arkadaşımın numarasını vereyim ara diyor o gün de stresten unuttum diyor.

Tabiki canım öyle kadını arayıp pat diye böylemi oldu demeyeceksiniz.Hal hatır sorma mevzusu.Zaten annenin fikrinde o kız varsa size tavrından belli olur.
Ama madem gideceksiniz oraya zaten durumu analiz edersiniz.Belkide üst üste gelen bu olaylar tamamen tesadüfidir

umarım öyledir. ama bir yönden de diyorum bu kadar tesadüf fazla neden oraya gidip bir şeylere kanıt arayayım ki beni neden bu durumlara düşürüyor böyle düşündükçe de soğuyorum ondan arıyor açmıyorum hala konuşursam yine kavga çıkacak biliyorum.

Madem kavganız güvensizlik üzerine oldu, hastahane kağıtlarını tarayıcıdan yollasın size.

Bu işte bir bit yeniği var..

Hipoglisemi ataklarında ateş yükselmesi olduğunu sanıyorum (emin değilim)
Bir sorun bakalım ne tip bir şeker hastası olduğunu.

Ama size bir şekilde yalan söylediği bariz ortada.
Telefon numaranızla ilgili mevzudan dolayı böyle düşündüm.

Ayrıca, o liseli kız mevzusu çok düşündürücü....
Bu beyefendinin yaşı kaç?

Peki bu adamın İstanbul'da yaşadığından emin misiniz gerçekten?
Atlayıp iki adımlık yol gibi İzmir'e geliyormuş ikide bir...

eğer gerçekten kanıtlarsa yani gönderirse bu defa da benim açımdan kötü olacak. başta söz verdik birbirimize ikimizden başka kimsenin söylediği yada kafamızda kurduğumuz şeylere inanmıycaz diye işin tuhafı canımı sıkan bir şey daha var beni hiç kıskanmıyor en son neredeyse kalçamın altında bir etekle gittim yanına millet bakıyor ne bileyim umursamıyor ben gece dışarı çıkıcam kızlı erkekli arkadaş grubum var biliyor ses etmiyor o gitse ben kıyameti koparırım kıskanması için bi sürü şey yaptım beni sevmiyor mu bilmiyorum o zaman neden yalvarıp yakarıyor ben sahiplenilmek istiyorum ne bileyim çok da abartmasın ama yapsın arada yani o kadar çok sorunumuz var ki :/

evet eminim orada okuyan ünili arkadaşlarımda ortam içinde tanışmışlar daha önce facede de ortak arkadaş çıkmışlardı ama görüşmüyorlar 24 yaşlarında işte kız 16 filan sanırım bir de " ben öyle çok yakışıklı filan da değilim ne isitiyor bu kız benden " filan diyordu sanki gururunu okşamış gibi. bu iyice sinirimi bozdu ama çirkefleşmedim konuş kızla dedim gerekirse annesine gidrsin filan dedim bilmiyorum of

hiç güvenilir görünmüyor bence daha çok zaman da olmamış bu kadar kavga gürültü patırtı normal değil. bence hiç kendini üzmene değmez. hastaneyi arar sorardım ben olsam hastanedeyim dediğinde. bilgi verirlerdi. benim babaannem sivasta vefat etti hastanede biz istanbuldan arayınca ne olduğunu ne bittiğini herşeyin bilgisini vermişlerdi. bidaha böyle bişey olursa aklında bulunsun.. istanbula gidersen de ona söylemeden git. çaktırmadan öğren evini semtini git dolan bak bakalım doğru mu söylüyor. yada istanbula geldiğini onun evinin yakınında olduğunu sürpriz yaptığını söyle. paniklerse bi haltlar karıştırıyor demektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…