krem rengimi beyazmı nerenk tülTül duruyor ütü istemiyor canım yıkayıp asiyorum hemen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3. Fon tekmi eşi yokmu tülde iki kanatımı satıyorsunuz hepsinin fiyatı nedir birde ölçüleri
mürdüm rengi yere kadar fonu ve petek üstü harika tülüyle birlikte satılıktır ilgilenenlere foto eklerimHayırlı alışverişler olsun
Krem rengi üzerine altın sarısı. Fon ve tul 90 tl diğer eşini satmam çünkü kendim kullanıyorum:) yeni pırıl pırıl bi problem yapamazsınız kullanıldığı dönemde Stor pek açılmasını için perdeler güneş görmedi içiniz rahat olsunkrem rengimi beyazmı nerenk tül
sadece tül ve sadece fonun fiyatı en son ne olur cnm alıcıyım gerçekten satarsan eğer düşünürsen diğer tülüde almak iştiyorum eşini yani . bide kaç sene kullandınız acaba eskimi yenimi görmediğim için soruyorum kusura bakma cnm ..
3.fon tek ne yazık ki.tul kruvaze olduğu için iki parçası birbirine dikili tek parça gibi arası acikbanada cevap verebilirmisin canım
90 tl olan ne anlamadım bana neden 500 tl dedin fiyat net olarak nedir90tl kargo alıcıya ait
90 tl olan ne anlamadım bana neden 500 tl dedin fiyat net olarak nedir
yatak örtüsüde düşünen olursa tam takım elden çıkarmayı düşünüyorum taksta yaparım bnmde perde yatak örtüsü ihityacım var
ilk iki perde tül gibi şerit perdemi kurdale perdemi ne diyolar ismini bilmiyorum cnm onlar kırmızı ve koyu lila yere kadar standart oldukça uzunlar sen camına göre kesiyorsun ben kesmeden kullandım tanesi 20 tl oluryatak örtüsüde düşünen olursa tam takım elden çıkarmayı düşünüyorum taksta yaparım bnmde perde yatak örtüsü ihityacım var
yatak örtüsüde düşünen olursa tam takım elden çıkarmayı düşünüyorum taksta yaparım bnmde perde yatak örtüsü ihityacım var
canım uzaktan bir görüntüsünü celsen fazla birsey anlayamadımben ev taşıdığımdan dolayı kullanamadığım katlamalı tul ve kalın perdelerini ekliyorum parça basına 10 tl diyorum
Eki Görüntüle 1140390 Eki Görüntüle 1140391
ölçüleri : 2 adet katlamalı tul eni : 140 cm boyu :250 cm
2 adet kalın perde eni : 95 cm boyu :280 cm dir.
kalı perdeler kahverengi
tuller ise krem rengi üzerine acık turuncu ve vızon rengi çizgilidir.
canım uzaktan bir görüntüsünü celsen fazla birsey anlayamadım
hangi perdeyi sordun cnm belirtirsen yardımcı olayımperdelerin eni boyu kaç santim
hangi perdeyi sordun cnm belirtirsen yardımcı olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?