Duruyor canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne kadr peki tül ve fon bide ölçüleri nedir?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duruyor canım
Eki Görüntüle 1142616 Eki Görüntüle 1142617 Eki Görüntüle 1142618 Eki Görüntüle 1142619 bendede bunlar var kızlar
resimde görülen aynısında 1 takım daha var kullanmadıgım yeni evime gecince fazla geldi brillant markadır kumaşları çok hoş storu yok sadece. tülü ve fonları var
50 tl ye olur canım fonlar
tülün eni 210cnm , fonun eni 65 cm kornejden yere kadar olctugumde yükseklik 255 cm benim evde normal oluyor perdeler .Ne kadr peki tül ve fon bide ölçüleri nedir?
sadece iki takım tülü d e ben alsamnasıl olur
tülün eni 210cnm , fonun eni 65 cm kornejden yere kadar olctugumde yükseklik 255 cm benim evde normal oluyor perdeler .
Fiyat olarak ne düşünüyosun
iki takım tül satmıyorum ki canım birini evimde kullanıyorum ben 1 takım satıyorum 210cm eninde
Eki Görüntüle 1142616 Eki Görüntüle 1142617 Eki Görüntüle 1142618 Eki Görüntüle 1142619 bendede bunlar var kızlar
resimde görülen aynısında 1 takım daha var kullanmadıgım yeni evime gecince fazla geldi brillant markadır kumaşları çok hoş storu yok sadece. tülü ve fonları var
Merhaba fonun eni65 cm kornejden yere kadar olctugumde yükseklik 255 cm benim evde normal oluyor perdeler öncelikli olarak fon ve tül u beraber satmak isterim elimde 3 adet fon ve 1 adet tül var
dediğiniz fonlar bu siyahların haricindemi onlarıda ekleyebilirmisiniz
bu resimdeki fonlardan 3 adet var elimde birde resimdeki tül var başka yok farklı
bu resimdeki fonlardan 3 adet var elimde birde resimdeki tül var başka yok farklı
3. fon tekmi eşi yokmu tülde iki kanatımı satıyorsunuz hepsinin fiyatı nedir birde ölçüleri
fiyat 90 tl stor dahil degil fonlar ve kruvaze tül. canım tülün ölçüleri işe eni 210 cm boyuda standart yüksekliğine göre canım.
tülünüz duruyormu vede ütü isteyen cinstenmi yoksa ütülemeden asılabiliyormu