mürdüm rengini ben beğenmiştim eşim hiç sevmedi ondan satıyorum zaten takımı bozayım canım fiyat ne olcak ozaman sen özelden bana fikrini yazYatak örtüsü ihtiyacım olsa hemen qyolla diyeceğim ama öyle örtü kullanmıyorum ben :/
Bir tane fon da işime yaramaz ki.
Gel takımı boz bişey olmaz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Fiyatlar ne cnmAyıran arkadaştan ses çıkmadığı için bende bu özel yapım fonlarımı satıyorm pamuk satendir.Siyah-Beya ikişer adet bağlama ipi duvara monte demirleri vardır alelacele çektiğim için pek belli değil sanrm duruşu çok şıktır mobilya değişlikliğinden satıyorum.
En son kargo benden.Fiyat için özelden görüşebilrz.Takas düşünmüyorm
Eki Görüntüle 1141891 Eki Görüntüle 1141893 Eki Görüntüle 1141895
Eki Görüntüle 1141899
Eki Görüntüle 1141905 Eki Görüntüle 1141907 Eki Görüntüle 1141908 Eki Görüntüle 1141909
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bunun uzunluğu kaç4 adet kırlenti var eni 50 cm
Canım malesef satıldı onlarCanım bunun uzunluğu kaç
Canım malesef satıldı onlarCanım bunun uzunluğu kaç
Cnm Sade siyah yan perden var mıı??Merhaba kızlar
Perdelerimi 8 ay önce tanesini 135Tl ye yaptirdim.
Perdelik kumaşın metresi 55 TL idi.
En uygun fiyati verene satmayı dusunuyorum.
Katlamalı tulume yakıştırmadığim için satiyorum.
Cnm ben görebilirmiyim fonumürdüm rengi yere kadar fonu ve petek üstü harika tülüyle birlikte satılıktır ilgilenenlere foto eklerimhayırlı alışverişler olsun
takas yapmayı isterdim tam mobilyama uygunörtü 55 tlEki Görüntüle 1412456
Eki Görüntüle 1412457 Eki Görüntüle 1412458 fon perde tanesi 30tl. isteyene duyurulur arkadaşlar
başabaş takas yaparsan olur canım iki kanatı veririm bağlarıda varbu da benim eşyalarıma uymayan fon perdeler. yeni aldım mobilyalarda değişiklik yapınca kullanamıyorum
2 kanat 2 bag toplam fiyat 90 tl
örtü 55 tlEki Görüntüle 1412456
Eki Görüntüle 1412457 Eki Görüntüle 1412458 fon perde tanesi 30tl. isteyene duyurulur arkadaşlar
En dikili kısmı 83 uzunluk 2.60Perdenin Ölçüleri nedir gönülcüm? Eni ve boyu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?