yazdım ama yukarda görmedin heraldeilk iki perdeyi sordum canım aynımı yoksa ayrımı en ve boy kaç cm rengi nedir
o perdeler ayrı ayrı biri lila diğeride kırmızı yere kadar standart 3 er metre enindeler tanesi 20 tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdım ama yukarda görmedin heraldeilk iki perdeyi sordum canım aynımı yoksa ayrımı en ve boy kaç cm rengi nedir
bende de bunlar var
öğrenci evine uygun olur
ilk tülden 3 adet var
digeri tek parca 4 mt ye yakın
merhaba,
3 adet tülün toplam eni ne kadar oluyor.ve boyları ne kadar?
4 mt ye yakın olan tülün boyu ne kadar?
Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz hangi ildesiniz?
tüllerin hepsinin boyu 170 cm
3 adet olanın enleri 175 + 260 + 440 cm
ölcüleri uyarsa fiyat konusuruz
Ankara'dayım.
öğrenci evine uygun olur demişsiniz ama durumları nasıl,ben kapalı balkonuma takacağım,çok fazla özellikli bişey aramıyorum ama yine de çok kötü durumda olmasın. ilk resimdeki tülün alt kısımlarını beğendim ama üst kısmını tam göremedim,boydan bir fotoğraf ekleme şansınız olur mu teşekkürler.
öğrenci evine uygun olur demişsiniz ama durumları nasıl,ben kapalı balkonuma takacağım,çok fazla özellikli bişey aramıyorum ama yine de çok kötü durumda olmasın. ilk resimdeki tülün alt kısımlarını beğendim ama üst kısmını tam göremedim,boydan bir fotoğraf ekleme şansınız olur mu teşekkürler.
Canım yakından çektim perdeyi
satıldımı?ben beyaz,siyah ya da bordo arıyorum.fıyat nekadar?Ayıran arkadaştan ses çıkmadığı için bende bu özel yapım fonlarımı satıyorm pamuk satendir.Siyah-Beya ikişer adet bağlama ipi duvara monte demirleri vardır alelacele çektiğim için pek belli değil sanrm duruşu çok şıktır mobilya değişlikliğinden satıyorum.
En son kargo benden.Fiyat için özelden görüşebilrz.Takas düşünmüyorm
Eki Görüntüle 1141891 Eki Görüntüle 1141893 Eki Görüntüle 1141895
Eki Görüntüle 1141899
Eki Görüntüle 1141905 Eki Görüntüle 1141907 Eki Görüntüle 1141908 Eki Görüntüle 1141909
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
satıldımı?ben beyaz,siyah ya da bordo arıyorum.fıyat nekadar?
ben ev taşıdığımdan dolayı kullanamadığım katlamalı tul ve kalın perdelerini ekliyorum parça basına 10 tl diyorum
Eki Görüntüle 1140390 Eki Görüntüle 1140391
ölçüleri : 2 adet katlamalı tul eni : 140 cm boyu :250 cm
2 adet kalın perde eni : 95 cm boyu :280 cm dir.
kalı perdeler kahverengi
tuller ise krem rengi üzerine acık turuncu ve vızon rengi çizgilidir.
Merhaba özel mesaj da atmıştım perdelerinizden;mürdüm rengi fon perdeler mor gibi yere kadar uzunlar iki adet onlarda çifti 50 tl
mürdüme uygun olan mürdüm ve gümüş yaprakları olan tülllerde brillant organze açık krem zemini var petek üstü yine onlarda 50 tl
Merhaba özel mesaj da atmıştım perdelerinizden;
bu alıntıladığım mesajınızda yazdığınız üzere "yere kadar uzun mürdüm rengi fon perdeler çifti 50tl" diye belirttiğiniz iki mürdüm fon perdeyi,
+ hangilerinin boyu daha kısaysa iki adet tül (çiçekliler veya gümüş yapraklılar hangisi kısaysa kısa olan çifti)
+ koyu lila şerit perdeyi
almak istiyorum.
Yardımcı olailir misiniz?
olur cnm açıklamalı olarak yazayım ben sana
koyu lila şerit perde 20 tl onun boyu uzun sen kesiyorsun sorun olmuyor ben kesmemiştim öylece duruyor
mürdüm fon perdelerin birisini yatak örtümle ben kullanıyorum ama isityorsan o perdeyide düşünürsen yatak örtüsüyle göndereyim çünkü diğerini verirsem benim takım bozulacak
sana ya tek fon yada yatak örtüsüyle çift fon gönderebilirim
tüllere gelince hepside kısa ama mürüdüm renkli olan brillant tüller onun takımı ve uyumlu