- 1 Nisan 2008
- 55
- 16
- 98
bendede 3 ,75 metre tül perde var isteyene resim atarım uygun fiyatlı vereceğim yada takasda olur
tamam. perde de herhangibi bi sorun yok degilmi( yırtık, solma vb.) benimkileri 2 ay asılı kaldı kaldırdımbaşabaş takas yaparsan olur canım iki kanatı veririm bağlarıda var
tamam canım ancak pazartesi günü eklerim takılı değil çünkü cama takıp çekerim petek üstü amaresmini görebilirmiyim
evet güzel bir konu olmuşaz kullanılmış tül perde store foto ve fiyatlarını paylaşalım hem ben ihtiyacım doğrultusunda bakarım hem de başka arkadaşlarda faydalanmış olur yeni evime bazıları uymadı uygun fiyata almak istiyorum kendi kullanmadıklarımı da buraya koyacağım
150 tl canmFiyatlar ne cnm
Aradiginiz tul bende var resim eklicemevet güzel bir konu olmuş
bende kalın perde arıyorum ama fon gibi 60 70 m değil ya kanat ama geniş 5 mtrelık yada tek parça kalın perde yeşil olabilir sarı siyah-beyaz altın sarısı gibi
Malesef[/QUOTE]Maalesef canım"tuuba8822, post: 39400872, member: 640871"]Cnm Sade siyah yan perden var mıı??
sakallı tül ne bilemedim ama bende şöyle bir şey var.Kimsede yok mu sakallı tül?
sakallı tül ne bilemedim ama bende şöyle bir şey var.
iş yerinde olduğum için tek foto yok burda.
pc de virüslü o yüzden sayfayı atıyorum canım en altta kremlerin yanında
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...fiyatlarla-kalanlar-40-sayfada.690377/page-40
hımm anladım canım
Bunlardan canım..
Canım tülün fotosunu atabilirmisinBende de krem ustune zarif desenli tul ve fistik yesili fon perde var. Boylari yere kadar. Eni boyunu tam bilmiyorum, annemin evinde. Isteyen olursa olceriz. Markasi TAC.
hımm anladım canım
bendekini gördün mü sakalları var simide var eğer bulamazsan ölçüleri uyarsa bi bakarsın. uyguna veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?