Tül olayı fragmanmış, galiba nişan atıyorum

iyiliğim için dediklerini biliyorum çünkü şu an nişan atılmaklık bir durumdayım. siz çok şanslıymışsınız. ben nişanlımdan emin değilim işte. anne babasına düşkün olduğunu söylüyor. aslında aradığı sorduğu bile yok ama evlenince kıymete binecekler muhtemelen. karıştırtmayacağını düşünmüyorum, bana idare et diyecek büyük ihtimalle

Bunu çok büyük aşkla evlenen ve boşanma aşamasında olan biri olarak söylüyorum. At nişanı sözünün geçmediği isteklerinin önemsenmediği gururunu kıran insanlarla olma. Keşke senin durumunda olabilsem. Keşke nişanı atmış biri olabilsem

hiç aramadım zaten. bekliyorum önce ailesi anlatsın bakalım neler olacak diye. nişanlım da arkamda durmazsa, işin sonu belli..

keşke sadece nişan atmış biri olsam :) bir kere boşandım ben de. bu da atacağım 2. nişan oluyor galiba :) ortada düzgün insan mı kalmadı ben anlamıyorum gerçekten..

İkinci
keşke sadece nişan atmış biri olsam :) bir kere boşandım ben de. bu da atacağım 2. nişan oluyor galiba :) ortada düzgün insan mı kalmadı ben anlamıyorum gerçekten..
İkinci kere boşanmaktansa ikinci kere nişan atın daha iyi. En azından manevi açıdan daha kolay toparlanırsınız.

Eski konularını biliyorum canım...
Hakkında hayırlısı olsun rabbimhayırlısını çıkarsın karşına demeye geldim.
Kafana takma yok zaten boşandım şimdi de yüzük atıyorum falan düşünme yani rabbimin bir bildiği vardır elbet hepimizin hakkın da üzme tatlı canını

aminn çok teşekkür ederim moral oldunuz :) nişanlı beyin tavrını bekliyorum şu an.. beklediğim tavrı gösteremezse, ki ümidim de yok, vardır bir hayır diyeceğim :)

Nişanlın senin yaninda olduğunu eğlendiğiniz de de arkanda duracağını hissediyorsan devam et. Yok nişanlın ailesini her daim senden evvel tutar seni geri plana atacağına dair endişelerin varsa bitir. Yani is nişanının tavır ve tarzinda bitiyor

Biz de çoğu şeyi tek halletmiştik ama mobilya işinde böyle oldu.. Ailem arkamda. Evlenip mutsuz olacağına otur burada ağla diyorlar :)
Icin eğer rahat etmiyorsa endişelerin varsa hiç bekleme. Nişanlına söyle anlat ne isteyip istemediğini tamm derse amenna yok derse nişanı at. Balik baştan kokar

Icin eğer rahat etmiyorsa endişelerin varsa hiç bekleme. Nişanlına söyle anlat ne isteyip istemediğini tamm derse amenna yok derse nişanı at. Balik baştan kokar

Şimdilik 'tamam' demesinden endişe ediyorum.. gerçi fazla dürüst. kırma pahasına bile olsa doğruları söyleme gibi bir huyu var. ama ya dürüst olmazsa kaybetmemek için.. şimdilik eğlerse de evlenince babası annesi bana zulmederse diye korkuyorum

Bi konu daha açılmış. Kadıncağız keşke evlenmeseydim 6senemi verin bana diye ağlıyor. Yazık günah. İlerde öyle ağlamamak için şimdi nişanı at ve anne babanın da dediği gibi orda ağlayacağına anne babanın yanında otur ağla.

Yahu evde yaşayacak olan sen,eşyayı kullanacak olan sen onlara ne oluyor... ya sizin değil benim beğenmem önemli diyeceksiniz verilen tepkiye göre nişan atma,atmama kararı vereceksiniz yada susup evlilik sonrası iyice azıtmaları sonucu boşanıyorum konusu açacaksınız

ailesiyle direk yüzgöz olmuyorum bu konuyla ilgili, ama oğullarına demiştim benim beğenmemin mühim olduğunu. o da zaten desteklemişti ama şu an daha sesi soluğu çıkmadı henüz. bir de annem de bugün kızdı onlara, siz mi oturacaksınız onlar oturacak diye. kadınlar alttan aldı, kp patladı

Aaa resmen benim eski konum neyse ki nişanı hoop diye atıp mutlu olmayı seçmiştim şimdi çok sevdiğim bi eşim rahat huzurum ve karışmayan kayın tarafım var

oh maşallah çok sevindim adınıza :) benim daha ümidim kalmadı insanlardan. ben atıp yalnızlığa geçiş yapacağım. daha da düşünmüyorum hayatıma birini almayı. kimse haketmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…