Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bebeğimin ağzında uyanıkken tükürük çok fazla oluyor ağzından taşıyor bazen genzinede kaçıyor korkuyorum dr kilodan tükürük fazla salgılıyor olabilir bişey olmaz dedi böyle olanlar var mı birde arada uyurken bacağını titretiyor buda normalmi
Benimde bebegim uyurken uyanikken hep tukuruk dolu agzi sebebini de bilmiyorm doktora sordum bise soylemedi
canım dr bebeğin kilosundan fazla salgılanabilir dedi o kadar genzine kaçıyor bazen çok korkuyorum o zaman inşallah yakın zamanda geçer yeni birşey öğrenirsek haberleşiriz
Tmm cnm haberlesirz bi de benim bebegimin reflusu varmis doktor soyledi surekli boguluyo cok korkutuyo beni gece hep aklim onda uyanip uyanip bakiyorm ondan olabilir mi
canım reflüdede ağızda köpük oluyomuş bir yerde okumuştum sizin dr nasıl teşhis koydu bizim dr ağızda köpük olayında kilodan tükürük fazla salgılanıyo olabilir dedi tekrar başka bir dr sorcam olmadı çünkü banada reflü gibi geliyor haberleşiriz muhakkak çok korkuyorum bu yüzden öksürükte tutuyor bazen RABBİM KORUSUN YAVRULARIMIZI boğulmayı önleyici yastık almıştım onu kullanıyorum reflü yastıkları var eğimli ondan da alsammı acaba sen kullanıyormusun yastık?
canım reflüdede ağızda köpük oluyomuş bir yerde okumuştum sizin dr nasıl teşhis koydu bizim dr ağızda köpük olayında kilodan tükürük fazla salgılanıyo olabilir dedi tekrar başka bir dr sorcam olmadı çünkü banada reflü gibi geliyor haberleşiriz muhakkak çok korkuyorum bu yüzden öksürükte tutuyor bazen RABBİM KORUSUN YAVRULARIMIZI boğulmayı önleyici yastık almıştım onu kullanıyorum reflü yastıkları var eğimli ondan da alsammı acaba sen kullanıyormusun yastık?
Sormadim sana cnm senin bebegin kusuyo mu cok mu kusuyo yoksa bi defa felan mi reflu cok kusma yapar ben bugun yan yastik aldim cunku yan yatirinca duz donuyo pek rahat etmedi alismis duz yatmaya ama ne yapiyim yan yatmasi gerekiyo sen bogulmayi onleyici yastik aldim yazmissin bebegin yuz ustuu yatiy?o?
canım bebeğim öneden çok kusuyordu hatta bir keresinde fışkırır tarzda kustu sonradan int okudum bebeği emzirdikten sonra kucakta 15 dk dik tutun diyordu yaptım işe yaradı azaldı fakat tam gecmedi ağzındaki köpükse hiç azalmadı arada salyada geliyo şu sıralar yan yastık mı yoksa reflü yastığımı alsam bende çok kararsızım boğulmayı önleyici kafası yukarıda olsun diye aldım yüz üstü yatırmıyorum bi kaç kez yattı tabi bizim gözümüzün önünde gündüz gece yatarken değil biraz işe yaradı ama şimdi yatmıyor kızıyor ağlıyo hemen hiç sorma bizimkiside düz yatmaya alıştı yan yatırıyorum arkasına destek koymama rağmen sonra bir bakıyorum düzeltmiş nasıl beceriyorsa bıcırık:)allahtan kafası yan çevirmiyor bende bu yüzden yastık alcam acaba yan yastığa ne kadar süre yatabilir nasıl kullanışlımı yan yastık aldım demişsin bu arada reflüsü olduğu için canım muhakkak kafasını hafif yükselt
Yukseltmisim zaten . Bu aralar benim ki her yemekten sonra iki uc defa kusmaya basladi dun doktoru aradim reflusu tekrar baslamis olabilir az az ve sik sik yedir dedi oyle yapiyorm bende yan yastik guzel kullanisli da benim ki ona yatirinca duz donmeye calisiyo donemeyince agliyo cirpiniyo uyumuyo . Reflu yastigi sordum oyle bi yastik yok dedi satanlar bana . Bebegin kac aylik sanirim altinci aya kadar yatirabiliyosun sormadim ama kutunun uzerinde ki bebek resmi alti aylik gibi
canım hengi marka aldın çeşit çeşit yan yastıkları bende alcm birde yanyastığa yatırdığında kafasının altına başka bir yastık koyuyormusun reflü yastıklarıda var int bak istersen ama gerek olsan dr söylerdi heralde bebeğim 3cü aya girdi çok şükür seninki kaç aylık rabbim herkesin yavrusunu korusun yastıklara baktım 0-6 ay arası diyor bu arada bebeğinde kusma dışında hangi belirtiler var reflüden dolayı bizimkinde kusma var emdiktn sonra tabi arada öksürük ve hırıltı ve bol tükürük ama dr normal diyor hepsine
Aldigim yerde bi tek bebefox vardi marka olarak benim ki iki aylik . Cnm ayni hirilti öksuruk kusma ve bol tukuruk . Doktorumuz kuru oksuruk ve kusma reflunun basladigini gosterr dedi bence baska doktora da goster derim bi de yan yastiga koyunca altina bise koymuyorm zaten besigin bas kismini hafif yukseltmisim
canım nasipse bende bu hafta sonu alcam yan yastık bu arada seninkinin kusması emdikten sonra oluyo dimi onun dışındada kusma oluyomu
Ewet Emdikten sonra hemen yatirmiyorm ama uc dort defa kusuyo
bende yatırmıyorum bizde birde şöyle komik bi durum var bizimki emdikten sonra gazını çıkartsın diye kaldırıyorum birazda havada tutuyorum gazı bazen çıkıyor bazen çıkmıyor bu kez uyanıyor geri memeyi istiyor illaki memede uyucak iki dk emip uyuyor sonra
Aynen oyle ama malesef benim bebegim hem mama hem anne sutu aliyo cunku biraz emiyo uyuyo tekrar emziriyorm biraz emiyo sinirleniyo kalani sagip veriyorm doymazsa mama mecburen cok istedim sadece anne sutu alsin diye ama almadi . Aslinda ne ben ne babasi bebekkn emmemisiz ama keske kendisi sadece emseydi
selam canım uzun zamandır giremedim misafr filan derken zaten birde yorgunluk yastık aldım bu kezde bizimkisi yan yatmaya tam alışkın değil bayağı bi eğimli yatıyodu şimdi sinir oluyo napcam şasırdım birde bişey sorcam ağzını şapırdatıyomu seninki birde çiğniyo gibi yapıyomu bazen dün bir yazı okudum moralim çok bozuk ağladım bayağı belki bişey yoktur ama analık işte malum bizimkilerde tükürük fazla çiğneme ve şapırdatma var birde bu sabit bakışlar eklendi elimi götürünce bi süre sonra düzeliyor ama korkuyorum epilepsi filan yazıyor bizdede kimsede yokki
Sorun değil cnm benim ki de yan yastıkta. Ytmıyo sinirleniyo. Ewet sürekli. Bi çiğneme ler doktor. Kusmaya geliyo kusamıyo onu yutmaya çalışıyo onu çiğniyo dedi.şapırdatma da az biraz var.yok ya kötü düşünme allah korusun cnm yoktu rahat epilepsi felan inşallah
bununla ilgili bir başlıkta açtım yazılanları okuyunca rahatladım tabi herkesin böyle olduğunu bilmediğimden internete yazıpta öyle şeyler çıkınca korktum hliyle internet hem iyi bişey hemde kötü bu yönüyle dr sorcam yine tabiki Rabbim evlatlarımızı korusun![]()