- 27 Ağustos 2021
- 31
- -1
- 38
- 36
- Konu Sahibi pinkpanter_
-
Arkadaşlar merhaba
tükenmiş yıpranmış sayabilecegim milyon tane problemim olan bir evliliğim ve canımın içi 8 yaşında bir oğlum var böyle bir evlilige 2. Çocuk yapılır mı? Tabiyki yapılmaz bende biliyorum ama ben 2 sene içinde önce annemi sonra babamı kanserden kaybettim ve tek çocuğum o kadar zor ki yalnız kalmak şu koca dünya da bir kök arıyorsunuz ama yok kimsesizlik çok zor ben ailem için hep çok kıymetle büyümüş bir kız çocuguydum hep korudular kolladılar ama şimdi ne kolum var ne kanadım dönüp oğluma bakıyorum oğlum da benim gibi olmasın istiyorum onun için katlanırmıyım acaba diyorum ben gidince bu dünyadan oda yapayalnız kalmasın tutunacak bir dalı olsun diyorum inanın bunları ağlayarak yazıyorum çok zor
Şimdilerde bir sınava hazırlanıyorum eğer böyle birşey yaparsam oda çöp olacak yani ya böyle ezik ezik devam Edicem oğlum için yada kadere bırakıp ayağa kalkacağım çok korkuyorum ya annem babam gibi erken ölürsem oğlum ne yapar
Sizin yaptığınız bencillik ama. Sevgisiz ilgisiz bir evlilikte ikinci çocuk kime dost olacak ?Arkadaşlar merhaba
tükenmiş yıpranmış sayabilecegim milyon tane problemim olan bir evliliğim ve canımın içi 8 yaşında bir oğlum var böyle bir evlilige 2. Çocuk yapılır mı? Tabiyki yapılmaz bende biliyorum ama ben 2 sene içinde önce annemi sonra babamı kanserden kaybettim ve tek çocuğum o kadar zor ki yalnız kalmak şu koca dünya da bir kök arıyorsunuz ama yok kimsesizlik çok zor ben ailem için hep çok kıymetle büyümüş bir kız çocuguydum hep korudular kolladılar ama şimdi ne kolum var ne kanadım dönüp oğluma bakıyorum oğlum da benim gibi olmasın istiyorum onun için katlanırmıyım acaba diyorum ben gidince bu dünyadan oda yapayalnız kalmasın tutunacak bir dalı olsun diyorum inanın bunları ağlayarak yazıyorum çok zor
Şimdilerde bir sınava hazırlanıyorum eğer böyle birşey yaparsam oda çöp olacak yani ya böyle ezik ezik devam Edicem oğlum için yada kadere bırakıp ayağa kalkacağım çok korkuyorum ya annem babam gibi erken ölürsem oğlum ne yapar
Sizi çok iyi anlıyorum. Bir kardeşim vardı vefat etti. Annem babam sağ ama ben evlendim uzak şehire gittim. Şimdi yüreğim acıyor onları yapayalnız bıraktım diyorum üzülüyorum ağliyorum. Diyorum kardeşim yaşasaydı en azından annemlere daha destek olurdu belki yanlarında olurdu. Ben de annem babam olduğu halde kardeş eksikliği yaşıyorum. Hiçbir arkadaş, akraba anne baba ve kardeş yerini tutmuyor. Ben de dedim o yüzden bir çocuğum olursa Allâh nasip ederse onu kardeşsiz bırakmıycam. Hatta gerekirse 3-4 kardeş olsunlar. Kardeş insana destek. Evet evlilik kötü olabilir ancak eğer boşanma düşünceniz yoksa bir çocuk daha düşünün. Evet söyleyenler haklı elbet mutsuz bir ortamda büyümemeli çocuk. O yüzden çocuk olursa sorunlarınız olsa bile yansıtmama adına konuşun eşinizle. Çocuklara yansıtmayalım deyin. İleride imkanınız olursa boşanırsınız. Ben sizi anlıyorum ve çocuk yapma konusunda destekliyorum. Sizin dayanacak kimseniz yok en azından çocuklarınıza dayanın birden çok çocuğunuz olması size fayda hemdeArkadaşlar merhaba
Evet evlilik kötü olabilir ancak eğer boşanma düşünceniz yoksa bir çocuk daha düşünün. Evet söyleyenler haklı elbet mutsuz bir ortamda büyümemeli çocuk. O yüzden çocuk olursa sorunlarınız olsa bile yansıtmama adına konuşun eşinizle. Çocuklara yansıtmayalım deyin. İleride imkanınız olursa boşanırsınız.
Allah razı olsun damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış ama boşanma düşüncem hiç çıkmıyor aklımdan diyorum tek çocuğa bakarım da ya bir tane daha olursa o zamanSizi çok iyi anlıyorum. Bir kardeşim vardı vefat etti. Annem babam sağ ama ben evlendim uzak şehire gittim. Şimdi yüreğim acıyor onları yapayalnız bıraktım diyorum üzülüyorum ağliyorum. Diyorum kardeşim yaşasaydı en azından annemlere daha destek olurdu belki yanlarında olurdu. Ben de annem babam olduğu halde kardeş eksikliği yaşıyorum. Hiçbir arkadaş, akraba anne baba ve kardeş yerini tutmuyor. Ben de dedim o yüzden bir çocuğum olursa Allâh nasip ederse onu kardeşsiz bırakmıycam. Hatta gerekirse 3-4 kardeş olsunlar. Kardeş insana destek. Evet evlilik kötü olabilir ancak eğer boşanma düşünceniz yoksa bir çocuk daha düşünün. Evet söyleyenler haklı elbet mutsuz bir ortamda büyümemeli çocuk. O yüzden çocuk olursa sorunlarınız olsa bile yansıtmama adına konuşun eşinizle. Çocuklara yansıtmayalım deyin. İleride imkanınız olursa boşanırsınız. Ben sizi anlıyorum ve çocuk yapma konusunda destekliyorum. Sizin dayanacak kimseniz yok en azından çocuklarınıza dayanın birden çok çocuğunuz olması size fayda hemde
Bir gün o kardeşler yine bir araya gelir sorun olsada ben dostluğa da inanmıyorum şu 2 sene bana çok şey öğretti maalesefKardeş var kardescik var kimin kime kol kanat olacağını bilemeyiz.2 çocuğum var ama diğeri yanlız kalmasin diye değil istediğim için doğurdum. Geçen arkadaşım aradı kardeşleriyle çok büyük sorunlar yaşamış o anlattı birlikde ağladık öz kardeşlerim bunu yaparken sen benim derdime ağlıyorsun şimdi kardeş kim burada dedi.Cocugunuza iyi bı gelecek hazırlamak başkalarına ihtiyaç duymaması için elinizden geleni yapmak daha faydalı olucaktir
Basiniz sag olsun.Arkadaşlar merhaba
Şu an boşansanız kendinize ve çocuğunuza bakabilir misiniz? Siz çalışsanız bakacak kimde var mı? Öyleyse eğer evliliğinin berbat bir durumdaysa tabi boşanın gitsin. Ancak boşanamam şartlar el vermiyor diyorsanız düşünebilirsiniz çocuk. O da eşinizle konuşup çocuklara aramızda olanı yansıtmıycaz diye anlaşmak şartıyla. Daha sonra imkan olursa boşanırsınız. Ancak benim söylediğim şey boşanma imkânınız yoksa. Eğer varsa ve bu evlilik sizi çok mutsuz ediyorsa boşa ninAllah razı olsun damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış ama boşanma düşüncem hiç çıkmıyor aklımdan diyorum tek çocuğa bakarım da ya bir tane daha olursa o zaman
Kurslara katılıp sizin gibi hanımlarla arkadaş olmayı düşündünüz mü? Deneyin lütfen. Yemek, makyaj vesaire kurslarında güzel arkadaşlıklar kurabilirsiniz.Bencillik değil inanın kimsesizlik umarım hiç yaşamazsınız ama çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?