Tuhaflasan erkek

Zombibaykus11

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
129
132
Herkese selam bir ay sonra 1 sene olacak bir ilişkim var bir sene boyunca toplam iki kez kavga ettik ayrılık yaşamadık hep uyumluyuzdur ikimizde şaka kaldirie birbirimizle herşeyi paylaşırız. Erkek arkadaşım kendi işinde çalışıyor ve sabah 10 gece 12 e kadar iki senedir bu işte sadece pazarları boş günü ve kendisi benimle birlikte olduğu zamanlardada ara ara durgunlasip içine kapanıyordu sonra geri duzeliuordu. Sebeb yokken kensi kendini sıkıntıya sokuyor. Bana yaklaşık bir haftadır yalnız kalmak kendimi dinlemek istiyorum yalnız kalsam biraz kendimi toparlicam diyor ayrılmak istemiyorum senden ayrılmak istesem bunu sana söylerim sadece bana biraz müsade et yalnız kalım ne sen ne ailem hepiniz beni yalnız bırakın dedi. Bunun üzerine ptesi günü duşa girdiğinde il telefonunu bıraktı masada gitti başkası yok bu konuda eminim ona güveniyorum yanımda telefonunu bırakır çalarsa açar birinden msj gelmişse açıklamasını yapar. Bana benim hayatım yok bir günüm vaf çok bunaliyorum seninle bile görüşemiyoruz der hep doğru düzgün bugün gene çok durgun ve mesafeliydi ki dün birlikteydik gene durgundu ama sadece bana karşı değil genel olarak durgundu herkese karşı bugün bana gene biraz yalnız kalsam bana iyi gelecek dedi bende tamam dedim üstüne gitmemek için bana seni seviyorum benim için özelsin değerlisin ayrılmak istemiyorum sadece kendime gelmek istiyorum herkes çok üstüme geliyor bunaldım diyor napmaliyim sizce her erkek aldatacak diye bir kaide yok arkadaşlar onu ekleyeyim bizim sorunu piskolojik olduğunu düşünüyorum napsam çok karıştı kafam ona değer veriyorum

Rahat bırakın . Geri gelir biraz kafa dinlesin. Daha da dolarsa kafa rahatlatmayı başka şeylerde/yerlerde/kişilerde arayabilir. Hem biraz uzaklaşırsanız sizin hayatındaki yerini de daha net görür ve kıymetinizi anlar.

Bazen insanlar sıkılır.
Musade edin.
Biraz ayrı kalsın.
Müsade ettim zaten yazmicam yada aramicam
Rahat bırakın . Geri gelir biraz kafa dinlesin. Daha da dolarsa kafa rahatlatmayı başka şeylerde/yerlerde/kişilerde arayabilir. Hem biraz uzaklaşırsanız sizin hayatındaki yerini de daha net görür ve kıymetinizi anlar.
İnşallah şuanda tamam dedim ve msj atıp arama yapmadım kendi isterse yazsın diye
Biraz nefes almaya ihtiyacı var demek ki. Bence tatile falan gitsin, çok bunalmış.
Gidecek bayramdan sonra umarım iyi gelir
Gece 12'ye kadar çalışsam ben de ruhu çekilmiş gibi gezerim. Haklı çocuk üstüne gitmeyin derim.
Aynen hak veriyorum bu konuda onada ama benim ne suçum var onu çözemiyorum genede saygı duydum

Nebileyim ben boyle "sorunlarim var tek sana degil herkese karsi boyleyim" triplerini çekecek kafayi 16 yaşimda biraktigim için uğraşamazdim hiç istemedigi kadar zaman verirdim kendisine hiç çekemem. Varsa sorunu dogru durust konusacak. Umurumda olmaz.😬

Profil fotoğrafın harika :KK37:

Ben de boyle tripleri fazla buluyorum. Demek ki yorgunum sen de beni daha fazla yoruyorsun demek istedi.Demek ki yanındayken dinlenemiyor, bu da ilginç.

Atıyorum evli olsanız ne yapacaktı? Evden mi gidecekti 1 hafta? Bence birbiriniz için dogru insan olmayabilirsiniz.

Ben sorunlarımı paylaşmak isterdim mesela

İşten bunalmıştır elbette ama çözüm uzaklaşmak olmamalı. Yalnızlığı da seviyor olabilir ben de bazen sorunum varken uzaklaşırım insanlardan ama sevgilimden ayrı kalmazdım.

Müsade ettim zaten yazmicam yada aramicam

İnşallah şuanda tamam dedim ve msj atıp arama yapmadım kendi isterse yazsın diye

Gidecek bayramdan sonra umarım iyi gelir

Aynen hak veriyorum bu konuda onada ama benim ne suçum var onu çözemiyorum genede saygı duydum
Şuanlık kriz yönetiminiz çok iyi. Tebrik ettim:nazar:

Bence bu kadar şey yazıp açıklama yapmanıza gerek yok.Cunku bu çalışma saatleri ve şartları insan haklarına aykırı.
Bu şekilde kim çalışırsa calissin mutsuz olur hatta depresyona girer.
Bu işten kurtulma imkanı yok mu ya da şartlarını düzeltme imkanı ?
Bayramda mesela izni var mı ?

Herkese selam bir ay sonra 1 sene olacak bir ilişkim var bir sene boyunca toplam iki kez kavga ettik ayrılık yaşamadık hep uyumluyuzdur ikimizde şaka kaldirie birbirimizle herşeyi paylaşırız. Erkek arkadaşım kendi işinde çalışıyor ve sabah 10 gece 12 e kadar iki senedir bu işte sadece pazarları boş günü ve kendisi benimle birlikte olduğu zamanlardada ara ara durgunlasip içine kapanıyordu sonra geri duzeliuordu. Sebeb yokken kensi kendini sıkıntıya sokuyor. Bana yaklaşık bir haftadır yalnız kalmak kendimi dinlemek istiyorum yalnız kalsam biraz kendimi toparlicam diyor ayrılmak istemiyorum senden ayrılmak istesem bunu sana söylerim sadece bana biraz müsade et yalnız kalım ne sen ne ailem hepiniz beni yalnız bırakın dedi. Bunun üzerine ptesi günü duşa girdiğinde il telefonunu bıraktı masada gitti başkası yok bu konuda eminim ona güveniyorum yanımda telefonunu bırakır çalarsa açar birinden msj gelmişse açıklamasını yapar. Bana benim hayatım yok bir günüm vaf çok bunaliyorum seninle bile görüşemiyoruz der hep doğru düzgün bugün gene çok durgun ve mesafeliydi ki dün birlikteydik gene durgundu ama sadece bana karşı değil genel olarak durgundu herkese karşı bugün bana gene biraz yalnız kalsam bana iyi gelecek dedi bende tamam dedim üstüne gitmemek için bana seni seviyorum benim için özelsin değerlisin ayrılmak istemiyorum sadece kendime gelmek istiyorum herkes çok üstüme geliyor bunaldım diyor napmaliyim sizce her erkek aldatacak diye bir kaide yok arkadaşlar onu ekleyeyim bizim sorunu piskolojik olduğunu düşünüyorum napsam çok karıştı kafam ona değer veriyorum
Hiç birşey yapmayın. Belli ki kendi içinde asamadigi şeyler var. Yalnız bırakın. Biraz kafasını toplasın. Yönünü bulsun. Hazır olduğunda o size dönecektir. Bu konunun sizle alakasi yok. Tamamen kendisi ile alakası var. İcinde bazi şeyleri sorguluyordur. Cevabını bulunca gelir. Sessiz kalmanızda fayda var.

Şimdilik idare etmeye çalışıyorsunuz ama rahatsız oluyorsunuz bu durumdan belli. Sevgilinizin ne olursa olsun, ne yaşarsa yaşasın sizinle ilgilenmesini sürekli sizinle sohbet etmesini isteyecek kadar bencil olmayın karşınızdaki de bir insan sonuçta. Yalnız kalmak isteyebilir, anlatmak istemeyebilir. Kimse robot değil sonuçta. Rahatsız oluyorsanız ayrılın. Bir kedi köpek falan besleyin.

X