- 29 Eylül 2021
- 129
- 132
- Konu Sahibi Zombibaykus11
Herkese selam bir ay sonra 1 sene olacak bir ilişkim var bir sene boyunca toplam iki kez kavga ettik ayrılık yaşamadık hep uyumluyuzdur ikimizde şaka kaldirie birbirimizle herşeyi paylaşırız. Erkek arkadaşım kendi işinde çalışıyor ve sabah 10 gece 12 e kadar iki senedir bu işte sadece pazarları boş günü ve kendisi benimle birlikte olduğu zamanlardada ara ara durgunlasip içine kapanıyordu sonra geri duzeliuordu. Sebeb yokken kensi kendini sıkıntıya sokuyor. Bana yaklaşık bir haftadır yalnız kalmak kendimi dinlemek istiyorum yalnız kalsam biraz kendimi toparlicam diyor ayrılmak istemiyorum senden ayrılmak istesem bunu sana söylerim sadece bana biraz müsade et yalnız kalım ne sen ne ailem hepiniz beni yalnız bırakın dedi. Bunun üzerine ptesi günü duşa girdiğinde il telefonunu bıraktı masada gitti başkası yok bu konuda eminim ona güveniyorum yanımda telefonunu bırakır çalarsa açar birinden msj gelmişse açıklamasını yapar. Bana benim hayatım yok bir günüm vaf çok bunaliyorum seninle bile görüşemiyoruz der hep doğru düzgün bugün gene çok durgun ve mesafeliydi ki dün birlikteydik gene durgundu ama sadece bana karşı değil genel olarak durgundu herkese karşı bugün bana gene biraz yalnız kalsam bana iyi gelecek dedi bende tamam dedim üstüne gitmemek için bana seni seviyorum benim için özelsin değerlisin ayrılmak istemiyorum sadece kendime gelmek istiyorum herkes çok üstüme geliyor bunaldım diyor napmaliyim sizce her erkek aldatacak diye bir kaide yok arkadaşlar onu ekleyeyim bizim sorunu piskolojik olduğunu düşünüyorum napsam çok karıştı kafam ona değer veriyorum