Tuhaf tuhaf erkek tiplemeleri

Moral olarak yazdıkların iyi sağol ama "Karamsarsın kötü enerji" bunları biliyorum canım.Bilmem bomba gibi yapmıyor beni.Emin ol çaba sarfediyorum
..Bunları zaten burda söylüyorum.Toplum içinde söylemiyorum.Burda içimi dökünce terapi gibi oluyor bana.Valla duyacaksınız mecburKk olmak kolay değil.Ama emin ol benim yaşımda benin yaşadıklarımda olsan benim gibi hissederdin.Emin ol senin yaşında ben de senin gibiydim.Eyvallahım yoktu boşanmayı düşünürken ne yaşamıştımki ozaman....Yaşadıklarım yıprattı beni.Doğrulması inanılmaz zor.Beklenen mutluluk gelmedikçe daha da zor..

İyileri önceden kapıyolar canım. Geriye çürükler kalıyo.
aynen, bide oyle bi durum var galiba.....ogrenciyken 'amaaan acelem yok' dedim, ise basladim 'amaaaan elimi open alsin' dedim, derken gittim eski kocama salak gibi tutuldum. neymis, degisikmis. neymis, ulasilmasi zor ve karakteri zormus. al sana zor diyorum simdi tabi ama is isten gecti hahah.

neyse, artik napalim, o iyilerinde zaman gectikce ve karakterleri oturdukca, erkekler kendilerini gelistirirken karilarida yerlerinde sayinca artik biyerden sonra pes eden ve bosanan erkekler varya, o kategoridede enteresanlari var. Ama onlarida cok iyi aramak lazim, az cunku az..

bisii anlatiim mi, gecen oyle biriyle gorustum, ne hos adamdi ne hos. Karadenizli delicos tatli bisey. Ama tabi icgudusel olarak illa icine edecemya, bi konuyu buyuttukce buyuttum abarttikca abarttim kendimde cileden ciktim onuda cikardim, noktaladim. Iyi giden muhabbetlere alerjim var cunku, illa guvenmiicemya, illa bisey cikacakya, hemen basinda ciksin o cikacak olan sey diyorum sanki kendi kendime.
Bikac hafta gecip ben molozlarla ugrasmak zorunda kalinca tabi 'tuh niye okadar abarttim ben ozaman..dur suna bi msj atiim' dedim. attimda. Aradi beni, biraz zoraki tuhaf bi konusma oldu, ama ozlemisiz birbirimizi. Ariicam seni dedi, geri donmedi. Espiriyle karisik cilveli bir mesaj attim iki gun sonra. Demesinmi 'henuz yeni yeni sanki bir sevgilim var, lutfen bana boyle mesajlar yazma olur mu' diye. Oh olsun sana dedim kendime. Oh olsun bana.

Sanırım benim eşim mutaasıp delikanli ile kendi halinde delikanlı arasında bir yerde. Ama gezmeyi keşfetmeyi de sever. Uyumlu biri yani.
Üzgünüm ama tam olarak aradığın gibi birini bulamayacaksın. Herkesin negatif yönleri var senin olduğu gibi.
Mesela kayınbiraderim entellektüel denecek tiplerden sanırım. Daha hangi kefede olduğunu çözemedim daha. Ömür törpüsü tartışmaya bayılır. İki kardeşin arasında dağlar kadar fark var.
Yani beş parmağın beşi bir değilken senin bir satandart yok mu diye yakınman çok abes.

27 yildir daha dogru düzgün yakisikli bir Hansla karsilasmadim. Bence Alman erkekler öyle ahim sahim kesinlikle degiller. Cogu köse ve cogu erkege 3günlük sakali cok yakistiririm ben.

Ayyy insanlar gozlem yapilarak da taninamiyor muu.. Illa flort etmesi mi gerekiyor kadinin..
Flort etse ne uzaktan uzaktan arkadas ortamlarindan vs vs gozlem yapip tanisa ne..
Hele bir de oturup hesap kitap yapilmis yok sukadar erkekle cikmissiniz ortalama sukadarla date'lesmissiniz fln..

Kendi halinde delikanlilar. Bunlar cok yakisikli degiller genelde, kendi hallerindeler, isleri gucleri hayatlari hep ortalamalarda. Bi aksiyon yok, bi olay yok, bi eglence yok, fazla duz. Bunlarda heyecanlandirmiyor arkadas napiim!

Al iste normali. O da sikici gelmis. Bence siz ne istediginizi bilmiyorsunuz.

Estf ben de bildiğini tahmin ediyorum ve amacım öğretmek değil benim haddime de değil. Yani ne bileyim ben insanın içinde kendini tüketen şeylerle savaşması gerektiğini düşünürüm. Üzerinde çalışınca insan algılarını yönetiyor. Algılarını değiştirince daha huzurlu mutlu oluyor. Mutlu olmanı dilerim.

Neyse, seni rahatlatıyorsa burada yazmak sorun yok duyarız biz :) Allah gönlüne göre versin inşallah.

Son düzenleme:
Sanırım Türk erkeklerini sınıflandırmışsınız. Siz de hollandalı biriyle görüşün o zaman. Bi de onu deneyin belki olur

O arkadaşlık sitesindekiler hele geçen bir baktım hayattan soğudum.R..nin yokluğunu orda daha bir aradım.Töbe bakmam bir daha.Meryem misali beklerim daha iyi..

Ben eskinin iyi eş, iyi baba tipini özlüyorum tüm bu saydıklarından dolayı. İşine gidiyor, ailesini seviyor, güvenilir. Çok parası olmasın, entelektüel olmasın, ego tavan yapmış olmasın. Hayatı sade birşey olarak görsün. Daha, daha, daha demesin. Nerdeeeeeeeeeee..............

Sınıflandırmanız sizin çok ayrıntılı düşündüğünüzü gösteriyor ama böyle mutluluk yakalanmaz ki zorla güzellik olmuyor maalesef

Bence insanin tanimini yapmak, hele hele onu da alt kategorilere ayirip siniflandirma yapmak faşizan bir yaklaşımdir, ırkçılıktir, kafatasçiliktir bana göre. Insanin nesneleri siniflandirir gibi insani siniflandirmasi, insani nesnelerle bir tutmasi bence adaletsiz bir yaklaşım. Bir gün Şems-i Tebrizî, bir medresede ders dinliyormus, hoca tasavvuf inancina göre doğanin her bir uzva, etrafındaki her bir nesneye bakınca Allahi görebileceğinizi, her nesnenin O'nun bir yansıması olduğunu söyleyince Şems ona kızmış. Nesnelerr bakip Allahi arayacağına kendi içine dön bak da kendini bul demiş. Yani diyecegim şu, insanlara bakip da toplumun dayattığı siradan basit veya toplum dayatmasa bile sizin uydurdugunuz kaliplara bu insanlari sigdirmaya çalışmaktansa.....

.....kendi içinize dönün kendinizi taniyin...

Kendinizi tanirsaniz bugün bu tartışma yapilmiyo olurdu. Dünyada her şey sinirliyken sevgi sinirsiz, uçsuz bucaksizdir.

"Yerlere, göklere sigamadim da sevgilinin daracik gönlüne sığdım..."

Kalin sağlıcakla...

Belkide haklisiniz, bukadar siniflandirmak yanlis. Acaba sorun siniflandirdigim icin bendemi diye dusunuyorum, yoksa herkesin kendini 'bir yere ait' hissetme istegiylemi alakali oldugunu bilmem, bilemem, ama ne olursa olsun bu siniflandirma yuzunden biraz onyargili yaklastigim dogrudur insanlara.
Kendime bakiyorum, yok belim daha ince olsun yok kalcalarim daha saglam daha yuvarlak olsun diye kendimi paraliyorum hem sporuma yetisicem hem az yiicem, hem okadar calisip yeterince enerjiye sahip olacagim diye. Dunyanin oyle tuhaf bir doneminde yasiyoruzki, internet yuzunden dunya cok kuculdu ve inanilmaz derecede gereksiz rol-modellere ozenir hale geldik. Uc ay once ayila bayila aldigimiz gomlegi gorunce dolabimizda yuzumuzu burusturuyoruz artik. Tuhaflastik, dunyayla beraber bizde materyalistlestik, goruntu uzerinden yasamaya basladik. Allah hayir etsin sonumuzu.

Sizde saglicakla kalin :)) olayi alip hangi boyutlara goturdum bilmiyorum, ama dediginiz gibi, daha cok icime donmem lazim belkide. cokta hazir degil sanki gonlum kendini yine birine kaptirmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…