Tuhaf tuhaf erkek tiplemeleri

Yurtdışındaki erkekler için hep kadın bedeni taze olacak , sex ön plandadır ,bağlanmayı sevmezler

Yurtdışındaki erkekler için hep kadın bedeni taze olacak , sex ön plandadır ,bağlanmayı sevmezler
Bana da öyle geliyor..
Tr de bu evliliğin kutsallığıyla daha yumuşatılmış.Onlara göre evliliğin devamı kutsallaştırılmış...Ama tabi mesele düzgün birini bulmak..

Benim işyerinde 23 lük bir genç var 20de evlenmiş iki yaşında kızı var.Eşiyle çok iyi olmadığı halde( tartışma falan)çocuğu olduğu için boşanmaya olumlu bakmadığı için asla boşanmazmış.Böyle de takıntıları var normal türk erkeğinin.Tabi basıp basıp gidenler de var...Onlar da benim gibi şanssızlara rastlıyor..Basıp gitmeye gelince gavur,evlilik tercihine gelince yurdum erkeği..
Bir de bir arkadaş demiş türk erkekleri yakışıklı.Yeni dönemler takışıklı katılıyorum.Eskiden bukdar değildi.Oyüzden kimseye içim ısınmazdı..Şimdi dolu ama benim yaşım uygun değil.

Adam gibi adam bulmak zor

Güldürdün konu sahibesi : ))

Ay epeydir giremiyordum cok özlemisim buraları yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…