Tuhaf tuhaf erkek tiplemeleri

Akisina birakmak derken illa zorla birileri olsun diye biseylerin pesinden kosuyor durumda degilim, lakin ilgi ve alakadanda hoslandigimi acik sozlulukle soyleyebilirim size. Ve elbetteki haklisin, elbetteki hepsi bir kategoriye sigiyor diye birsey yok. Saglam genelleme yaptim, ama inan o istisnalarla karislasmak gercekten zor. Karsilasincada ne yapip edip olayi mahvediyorum, yukarida birine daha aciklamistim bunu.

Neden illa Turk dersen, bundan bir adim daha oteye gidip ‘musluman bir turk evladi’ derim. Omrumun prensiplerine baska turlusu hic ama hic sigmaz, sigamaz. Rabbim buyuk konusturtmasin beni, ama baska turlusunude nasip etmesin.

Ne guzel bi yaklasim bu, sevdim valla :) Sorularin uzerine saglam dusunecegim emin ol. Hosuma gitti bakis acin ve sorularin. Sosyal medyadan cok kormam, elbette arada bozuk olayarda vardir.
Ayrica tebrik ederiiim, Allah tamamini erdirsin:))

Sen daha dur başka amaçlar için gelen bir grup daha olacak.
Ama takmazsın onları.Ben takmıyorum.

Sen daha dur başka amaçlar için gelen bir grup da olacak.
Ama takmazsın onları.Ben takmıyorum.
kiz abla sen benim icimi neden karartiyosun yahu hahah..evet o kategoride var, ama onlar niyetlerini gayet cabuk belli ettikleri icin elemeyi gecemiyorlar haha..

neden ki? kendini kisitlama derim ben aslinda..?
Ay midem bulandı...Çok zor ordan..serseri serseri tipler..Arkadaşlık siteleri berbat.Başka nerden olur ki..Forum da kalmadı.En sağlamı forumdu..
Etraftan bekleyecem mecbur.Yok ama..Olmuyor..30-38yaş arası eliyüzü düzgün genç görünen efendi kendi halinde uçlarda olmayan talib olan ,seven adam yok..işi bile önemli değil çalışkan olduktan sonra..Tavsiye bile olmadı 8yılda birkaç tane hariç...Gel de R..yi unut...
Ben R..ye rest çekmeyecektim..ilgisiz milgisiz ses çıkarmadan kabul edecektim.Bak elin kızı 30una gelmeden kabul etti bu adamı.

Son düzenleme:
Erkekler basit yaradılışlı mahlukatlardır onlardan çok komplike bir oluşum beklemezsen muhtemelen mutlu olursun
Senin için şu hayatta olmazsa olmaz nedir onu düşün sonra erkekler içerisinde o olmazsa olmazı barındıranı seç sonrası Allah kerim Zamanla şekle şemale giriyorlar valla. Bir şeye benzetirsin yani.
İnanıyorum ben sana.

aşk acısı çeken iyidir.en azından insani bir belirti var

Gel senı begenırsem sana asık olucam der gibi olmus.Tabi önce mantık ama hic biriyle duygusal yakınlık kurmamıssınız bile.Adamları kategorıze edecek kadar ırdeliyorsunuz.Bir cay ıcecek vakıtte bır ınsanı bu kadar tanımanız olagan degıl. İnsanı zaman ıcerısınde tanır anlarsın Seversin..Ben yönteminizi cok dogru bulmadım.

Ablacım sizin yorumlarınıza son günlerde denk geliyorum da neden bu kadar karamsarsınız siz? Aşk acısıyla yaşlanacağım öleceğim kaçırmayacaktım o çocuğu falan diyorsunuz ya ben bile kötü enerjinizi buradan hissediyorum. Kötü derken lütfen yanlış anlamayın hani erkekler çekici bulmaz bu enerjiyi o nedenle söylüyorum.

Sevmek sevilmek çok güzel şeyler ve inşallah gönlünğzce yaşarsınız bunları, fakat bu halinizle zor yani. Biriyle tanışsanız da kaçar gider.

Şu an sizi seven bir eşiniz olsaydı bile ölebilirdi mesela yine yalnız kalabilirdiniz. E hayat bitecek miydi sizin için? Demek istediğim kendi değerinizi başkasının size duyacağı sevgiye bağlamayın nolur. İşiniz gücünüz varmış, yaşınızdan genç gösteriyormuşsunuz muhtemelen aslında hoş olup da potansiyelinin farkında olmayan bir hanımsınız. Şu düşünceleri atın kafanızdan kıpır kıpır olun ya.

Söylemesi kolay demeyin belki yaşım sizden genç ama tecrübe etmediğim hiç birşeyi yazmadım emin olun. Hatta belki benim evliliğim de bitebilir şu aralar bunun muhasebesini yapıyordum acaba tekrar sever sevilir miyim diye. Amaaan ben nasılsa sevilmeye değer bir insanım, en kötü sevilmek tekrar nasip olmaz yalnız ölürüm cenazemi de kaldıran olur elbet ne var bunda diye uç bir şekilde düşünmeye başladım bi rahatladım sormayın :)

Yurtdışında olup da Türk erkeği aramak... Ben Türkiye'de olduğum halde Türk erkeklerinin yüzüne bakmıyorum, erkek arkadaşım Türk değil. Yabancılarla takıl bence, ne yapacaksın Türk erkeğini?

Amaç laf olsun azcık erkek dedikodusu yapalımsa ok, diğer durumda pek doğru bir yaklaşım değil bence. Kendimi sınırlamak istemiyorum demişsin ama aslı olmayan kategoriler yapıp baya baya sınırlamışsın. Böyle yaparsan düşüncelerini çarpıtırsın doğru insanı göremeyebilirsin.

Yeni boşanmana rağmen güçlü ve özgüvenli durman ne kadar güzel (genelde tersi olur ya) illa ki çıkar karşına birileri, burada eleştiren olmuş ama desperate girl olmayıp tanışma girişimleri yapmanı da taktir ettim. Ama niye böyle listeler sınıflar yapıp da olayı karmaşık hale getiriyorsun ki?

Bence bir insanla yakınlaşman için basit aşamalar var, sırasıyla fiziksel olarak çekici bulman sonra sohbet muhabbet edebilmen yani ortak noktalarınızın olması sonra da güvenebilmen. Bu üçünü sağladıktan sonra ha six pack olmuuş ha entel olmuuş ha kendi halinde olmuuş ne farkeder ki?

Pek duygusuz ve robotik gördüm seni yahu :)

Ben de yurtdışındayım. Taş gibi Hanslar varken bizimkilere dönüp bakamam göz zevkimi bozuyorlar
Ben de Hans kategorilerini yazayım: (Hans=almanca konuşan ülkelerden olan herif)

1. Son derece sıkıcı klasik Hanslar. Bunlar genelde ortayaş üstü amcalar bunlarla bir muhabbetim olmuyor, iş ortamında tanıdım sevgili potansiyeli zaten yok ama katmadan geçemedim.

2. Utangaç Hanslar: Azımsanamaycak kadar çok sayıdalar. Bir gün arkadaşlarımla ismini vermek istemediğim bir şehir festivaline gittim. Gitttiğim arkadaşlarımdan biri de o şehirdeki 3 arkadaşını çağırmış. Birisi yanıma oturdu ama hiç konuşmadı. Bir de baktım bira almış bana uzatıyor Neyse yanımda oturdu , kendisiyle konuşmamı mı bekledi diyim ilgi mi bekledi neyse.....Ben dans etmeye kalktım diğer kızlarla yazık mahzun mahzun oturdu. Sonra dedim ki madem bu kadar emek verdi, yüz vereyim bari haketti. Ben dansa kaldırdım, o gün çok dans ettik. Hala çocuğun adını bilmiyorum sormadım çünkü 1 günlük flörtümdür.

3. Irkçı, kültürden sanattan habersiz, cimri öküz gibi yaşayan tipler: Bunlarla işim olmaz, pek raslamadım zaten. Sürekli göçmenlerden yakınıp kafa s...yorlar.

4. Takım elbiseli abiler: Ben genelde bunlarla takılıyorum. Özgüven tam, kibar, yakışıklı ama kasıntı ve fazla kontrollü tipler. Asla kafalarından geçeni söylemiyorlar. Ne kadar yakışıklı olsa da böyle biriyle flört zor. Zaten batı avrupalılar içlerine kapanık, çok paylaşımda bulunmayan insanlar bu tür onların ekstra numunesi. Bilemedim. Yakışıklı olsa da bir noktadan sonra kanser ediyor.

5. Halk çocukları: Yakışıklı olanları çok ama ben şehirli ve iddialı tipleri seviyorum. Zekasıyla sivrilen erkek benim için iddialıdır. Halk çocukları da tatlı olabiliyor ama bir numaralari yok.

Sonuç olarak hem yerli malları hem Hanslar ahım şahım değil amma hanslar en azından yakışıklı. envanterim budur sağlıcakla kalın

Ne guzel bi yaklasim bu, sevdim valla :) Sorularin uzerine saglam dusunecegim emin ol. Hosuma gitti bakis acin ve sorularin. Sosyal medyadan cok kormam, elbette arada bozuk olayarda vardir.
Ayrica tebrik ederiiim, Allah tamamini erdirsin:))
Teşekkür ederim darısı başınıza

Yurtdışında olup da Türk erkeği aramak... Ben Türkiye'de olduğum halde Türk erkeklerinin yüzüne bakmıyorum, erkek arkadaşım Türk değil. Yabancılarla takıl bence, ne yapacaksın Türk erkeğini?

Yeterince cekici bulmuyorum onlari. Ben sevgilimle bulusacagim zaman onu bi saat oncesinden arayip ‘Sakin gec kalma erken geeel, aman gec kalma erken geeeel’ diye sarkimi soyleyip kapatamazsam telefonu, ozaman ne anladimki. Levelleyemiyorum yabancilarla. Turku dinleyemiyorum onlarla. Sezen konserine gidemiyorum. Bi sehiri gezmeye gittigimizde ‘aaa bir cami varmis, nekadar guzel, hadi girip icinide gezelim’ diyemiyorsam onunla ayni heyecani duyupta, ben o ise baslamam. Ben almiim, alanada manii olmiim yani ; )

Ben bugune kadar hic desperate olmadim, herseyi doya doya yasamaktan yana oldum hep. Zaten Turk standartlarina gorede evlenmek icinde gec kalmistim haha, ama bunu ne ben dert ettim, nede cevrem. Konunun dedigin gibi hem ozguvenle, hemde hayatta bulundugun durumu ve pozisyonu oldugu gibi kabullenebilmekle alakasi var. Hee bu demek olmuyorki ara ara bende sayip sovmuyorum bilmem kacinci hayal kirikligina ugrayinca haha..

Belkide bu guzel anlattigin uc asama, yani once fiziksel cekici bulma, sonra sohbet muhabbet, en sonda guven olayini aklimda olayi biraz basitlestirmek icin tutmaliyim. Duygusuzlastigim konusunda dogru bir sonuca varmissin, kolay gelismiyor duygularim artik. Ama robotiklesmis konudada belki haklisindir haha..olayi basitlestirecegim. Evet evet.

Saka mi yapiyosun goz zevkimi bozuyorlar diye??? Yahu oyle enteresan bir devirde yasiyoruzki, Turk erkekleri okadar yakisikli ki artik (nerdeyse hepsi!), ben sasiriyorum! Inanamiyorum, resmen bukadar yakisikli olunurmu diye bazen kufur edesim geliyo adamlara. Sende kalmis Hans diyosun yahu Allahin her gunu bin tane hans ile calisiyorum, nedense hic ‘erkek’ gozuyla bakip cilve milve yapasim gelmiyo. Gerci yalan, bazilarinda oluyo hahah..gerci biz Turk kadinlarindaki cilve olayini onlar tanimayip bilmedigi icin zaten hep bi afalliyorlar, daha ‘kadinsi’ buluyorlar bizi.

Kaldi ki, bu Hanslar icli olmuyorlar, yeterince derin olmuyorlar, nebilim, ‘kalp’ kelimesini Turkcede mesela farkli farkli alternatifleri var, ‘gonul’ veya ‘yurek’. Ama bu Hanslarin dilinde bitane kalp var, oda ‘kalp’. Bitti yani. Alternatif yok, zenginlik yok, derinlik yok, yok yani yok!

Aman aman benden uzak durun Hanslar. Senelerdir mucadele ediyorum, ama artik naamim ‘bu kiz turkten baskasiyla ilgilenmiyor‘ olarak yurudu gitti, arada sirada yaklasanlari saymazsak benden umidi kestiler diyebilirim hahah..

En nefret ettiğim erkek tipi ilki. Özellikle işi gücü olmayan bi baltaya sap olamamış tiplerin spor salonlarında vücut kasmaları bana çokkk varoş gelir. Yani sen önce bi baltaya sap ol kas kusur kalsın köy dememek için kendimi zor tutuyorum.Öylelerine saygım hiç yok o yüzden.İşsizlikte uzay.Ayrıca bende boş beyin oldukları kanaatindeyim dediğin gbi iki lafı bi araya getiremeyen hayattaki tek amaçları yakışıklı olmak ve bu sayede belki oyuncu olmak olan kekomançiler. I HATE tek kelimeyle. Benim ilgi alanımda ''kendi halinde delikanlılar'' evet işinde gücünde normal standart tipler.Çünkü uğraştırmayan, konuşmasakta nerde olduğunu ne yaptığını bildiğim adamlar adeta evlenilicek adamlar.Adeta ciddi düşünmelik adeta yanaklarını sıkarak sevmelik. Bide hayatlarında aksiyon olmadığı doğru ama ilişki yaşanırken çok huzurlu keyifli gülmeli coşmalı olunabiliyor.Adam sanki baba olmak için doğmuş öyle düşünüyorum yani o kategori için:)))) Favori :) Depresif insan çekemediğim için 10 dakikadan sonra tahammül zaten sıfır onlar benim için resmen yoklar. Yalnız bu zamana kadar çok fazla arabası paraası olan adam gördüm ama senin söylediğin gibi 3-5 kızla birden görüşene denk gelmedim.İlk sevgilim o kategorideydi.Sadece yaşadıkları fazla iyi hayat yüzünden daha egolu oluyolar onun dışında bi zorluğunu görmedim şahsen iyiydi yani. O yüzden o örnek bence biraz uç olmuş.Hepsi öyle değil.Görgüsüzlük yapıldığında yuh çok görmemişsin dediğim için genelde benim yanımda böyle bişey devamlılık sağlayamıyor.Bence o kategoride akıllandırılabilir olduğundan değerlendirilmeli. Ama kendi halinde insan kalp ben yinedeee :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…