• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf komşu (bir komşu derdi de benden)

Ya
kocası nerelerde bu kadının
aslında gidip direk kocasına diyeceksin "bişey soracağım eşinizin bir rahatsızlıı falan mı var öyle tip tip bizim eve bakıyor sürekli" diye de olmaz şimdi gider kocasıyla kavga eder kocası döver falan

en iyisi bigün sorun hayırdır ne bakıyorsun diye
ya da apartmanınızdaki komşulara sorun mutlaka onu bilen biri vardır
işleri buyutmek istemiyorum eşi yokmu diye merak ettim birgün baktım eşi gece eve geliyor oniki gibi falan. Oyuzden rahat takılıyor kadin

Ben olsam şimdiye kadar çoktan sormuştum neden baktığını. Neden sormadınız hiç? Bazen eşimin ailesindeki küçük bir kaç çocuk öyle gözünü dikip bakar bana işinize bakın ne var uzaylı miyim ben falan derim sinirim bozulur yani siz iyi dayanmissiniz.

Gözetleme hastalığı vardır onda meraklı, ya da ruh sağlığı bozuk. Bunu sen iyi bir tersle bakim tepkisi ne olacak

Çamaşır asmamı bile bitene kadar izlerdi balkonuma perde yaptırmıştım onun yüzünden :)
Ama ben senin kadar sorun etmiyodum komik geldiği için gülüyodum her saçma davranışında
Yahu yan dairemde eltim var eve geldi dün sabah anne kaz sana birşey soylicem diye buyur yenge dedim. Bak bu kadın hep senin evini gözetlyor aranızda birseymi gecti falan dedi.bide dikkat et insanlar çok tuhaflasti falan dedi. Yani kuruntu falan değil benimki. Insanlar bile fark ediyor

Yahu yan dairemde eltim var eve geldi dün sabah anne kaz sana birşey soylicem diye buyur yenge dedim. Bak bu kadın hep senin evini gözetlyor aranızda birseymi gecti falan dedi.bide dikkat et insanlar çok tuhaflasti falan dedi. Yani kuruntu falan değil benimki. Insanlar bile fark ediyor
Bence arkadaşların dediği gibi bi selam ver bakalım ne yapacak

Hasta olabilirmi acaba ? Bu tarz insanlarla çok karşılaşırım bende ki babamda ööle, felç geçirdikten sonra bi agrısı kaldı bide böyle tuhaf bakışlar, annemin üst komşusu var o kadıncagızda öyle gözüne diker boş boş bakar ondada aynı durum varmış böyle bi kaç kişiye daha şahit oldum belki öyle bişeydir
Hasta falan değil canım. Gayet turp gibi. Öyle olsa anlardim şimdiye. Gayet iyi görünüyor. Bende zamanında yüz felci gecirdim anlayabilirm bunu. Ama değil. Belki psikolojik olabilir onu bilemem

Bence arkadaşların dediği gibi bi selam ver bakalım ne yapacak
Selam değilde direk balkondan hayırdır hep bakıyorsunuz bir derdinizmi var diyip cevap verirsede rahatsız olduğumu söyleyip içeri gircem anlar artık herhalde

Merhaba kizlar
Nerden başlayacağımı da pek bilmiyorum aslında. Iki yillik evliyim ve iki yıldır karşı apartmanda oturan ve beni bakışlarıyla bunaltan bir komşum var. Hiçbir muhabbetimiz yok. Tanışmıyoruz bile. Ilk zamanlar tanışmak istiyor herhalde diye düşünüyordum yada birşey söylemek istiyor zannediyordum. Ama halaaa iki yıldır ne tanışmak için bir adım attı nede konuşmak için. Öyle boş boş bakıyor:deli:. Hal ve hareketlerini sevmediğim için ben konuşmak, komşuluk etmek istemiyorum bu kişiyle. Öyle fazla komşuluk yapmayida sevmem evine gittiğim (arada bir) bir komşum tek var. Çamaşır sererim öyle gelir durur isim bitene kadar abartısız söylüyorum,gözünü bile ayırmadan bakar. Eşimle balkona çıkarız hafta sonu saniyesinde oda balkonda olur. Sesli sesli dikkat çekmeye çalışır gibi konuşur çocuğuyla. Bazen eşim işten gelince arabayı park ederkederken bakmaya çıkıyorum, benden önce balkonda bön bön eşime bakıyor.:işsiz: Ayrıca gözlemledim birtek benim eşime değil herkese bakıyor. Anlam veremiyorum:KK57:. Kocasını fanusa hapsedecek derecede kıskanç bir tip de değilim. Yanlış anlaşılmasın. Ama artık sinirlerim gerilmeye başladı,esine güvenen ve hiçbir hareketini sorgulamayan ben,esine balkonu yasaklamış durumdayim. Sizden isteğim bir akıl verin şu kardeşinize. Napayim ne söyleyeyim bilmiyorum. Cirkef kadının teki yüz göz olmak istemiyorum. Ters ters bakiyorum hala öylece durup bakıyor çok sinirlerim bozulduuu:mad:
Kizlar camlarımi silerim mesela. Oyleeee filim izler gibi bakardı mesela. Artık sabah erkenden siliyorum 7 gibi. Kadının yüzünden kendi evimde hapis hayatı yasiyorum
Ya sen niye kendini kısıtlıyorsun ki. Böyle yapma lütfen. Bence meraklı bi tip. Bazıları böyle. Ve fazla tv izlemekten, insanları tv sanıyor bazıları, görünmediklerini falan mı sanıyorlar bilmiyorum. Bence bi kere ne bakıyorsun desen, bi ayılır, kendine gelir belki.

Merhaba kizlar
Nerden başlayacağımı da pek bilmiyorum aslında. Iki yillik evliyim ve iki yıldır karşı apartmanda oturan ve beni bakışlarıyla bunaltan bir komşum var. Hiçbir muhabbetimiz yok. Tanışmıyoruz bile. Ilk zamanlar tanışmak istiyor herhalde diye düşünüyordum yada birşey söylemek istiyor zannediyordum. Ama halaaa iki yıldır ne tanışmak için bir adım attı nede konuşmak için. Öyle boş boş bakıyor:deli:. Hal ve hareketlerini sevmediğim için ben konuşmak, komşuluk etmek istemiyorum bu kişiyle. Öyle fazla komşuluk yapmayida sevmem evine gittiğim (arada bir) bir komşum tek var. Çamaşır sererim öyle gelir durur isim bitene kadar abartısız söylüyorum,gözünü bile ayırmadan bakar. Eşimle balkona çıkarız hafta sonu saniyesinde oda balkonda olur. Sesli sesli dikkat çekmeye çalışır gibi konuşur çocuğuyla. Bazen eşim işten gelince arabayı park ederkederken bakmaya çıkıyorum, benden önce balkonda bön bön eşime bakıyor.:işsiz: Ayrıca gözlemledim birtek benim eşime değil herkese bakıyor. Anlam veremiyorum:KK57:. Kocasını fanusa hapsedecek derecede kıskanç bir tip de değilim. Yanlış anlaşılmasın. Ama artık sinirlerim gerilmeye başladı,esine güvenen ve hiçbir hareketini sorgulamayan ben,esine balkonu yasaklamış durumdayim. Sizden isteğim bir akıl verin şu kardeşinize. Napayim ne söyleyeyim bilmiyorum. Cirkef kadının teki yüz göz olmak istemiyorum. Ters ters bakiyorum hala öylece durup bakıyor çok sinirlerim bozulduuu:mad:
Kizlar camlarımi silerim mesela. Oyleeee filim izler gibi bakardı mesela. Artık sabah erkenden siliyorum 7 gibi. Kadının yüzünden kendi evimde hapis hayatı yasiyorum
Bnde de ayni durum bnm de karsi binada bi kadn var güneşliği acarim dedigin gibi camasir sererim dik dik bakiyo gozunu de almiyo 3 senedr de boyle onceleri tanismak istiyo sandim ama yok ayni bakmaya gozetlemeye devam ediyo bnde rahatsz oluyorum ama genede yuz göz olmak istemiyorum

Balkona her çıkışında komik bir şey yapsana. Ne bileyim başına yılbaşı şapkası gibi bir şey koy, huni tak, fırlayan gözlükler takıp ona öyle bak :KK53: Bak bakalım ne tepki verecek :KK70: Eğlenceye dönüştür bacım başka türlü kafayı yersin hakikaten de çok kötü bir durum

Bizim mahallede ariza biraz.

Mahallenin en arizalisida benim dairenin karsisindaki binada..

Yani dairelerimiz karsilikli.

Ama tam arizalar.
Kapilarina polislermi gelmedi
Kavgalarami karismadilar.
Mahalledekilerle sac saca kavgami etmediler.
Neler beler silahli bicakli mafya vari adamlar evlerini basti

Agizlari kufurlu, cocuklari sabahdan aksama kadar sokakda bisi desen cocuguna aninda cirkefe bagliyolar
Bildigin mahallenin berduslari serserileri bu aile.
Aile binalari 3 kat 1 kiraci bi annesi bi kendileri oturuyorlar.
Surekli kiraci degisiyo gelen durmuyor

Benimde hem ön de hemde arka tarafa bakan balkonum var.
Ön balkonu hic ama hic kullanmiyorum ayda 1 yikiyorum hepsi bu.
Gunesliklerim cekik genelde.
Gormek falan istemiyorum.

Zira ben balkonda otursam o da oturuyor.
Ben cama ciksam cikiyor.
Esim gelince bende bakarim yada ugurlarken esime bakiyor.
Yani dikkat cekmeye calisiyor sanki yada ben konusmuyorum onlarla satasmakmi istiyor anlamadim.
Mutsuz ariza psikolojisi normal olmayan bir tip.

Ben kadinin yuzunu gormemek icin careyi boyle buldum bu seferde sesi geliyor bet bet.
Kıs gelsede camlari kapatsak o da eve kapanir susar az diyorum.

Her yerde var yani bu tiplerden.
Ya Yokmus gibi davranicaksin ya da gormemek icin her yolu deniceksin ben gibi.

Back