• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf komşu (bir komşu derdi de benden)

Aynı durumu biz de yaşadık, karşı binadaki komşumuz, karı koca ikisi de balkona külotla çıkarlardı öyle anlık falan da değil adam bir de boxer değil sliple çıkar dakikalarca dışarıyı izlerdi, en kötüsü de biz balkondayken çıkardı midemiz bulanırdı bu durum bir yıl kadar sürdü sonra apartmanlarının yöneticisine şikayet ettik ama nafile adam da kadın da terbiyesiz sürekli külotla geziyorlar artık sabrımız kalmamıştı bir plan yaptık, o zamanlar 3-4 yaşlarında olan yeğenim, adam balkona çıkınca utanmaz adaaammm, külotlu adaaaam diye adama doğru bağırdı :KK70: :KK70: tabi adamın içeri bir kaçışı var bi daha da öyle uygunsuz şekilde balkona çıkmadı
Ahahahahh :KK70: vallahi bir fikrim daha oldu. Çocuğun yok ama yegenlerim var birini fislemeliyim:KK53:

Bende psikolojik sorunları olduğunu düşündüm açıkçası. Ya da çok meraklı dedikoducu kişiliklerden. Sizin komşuluk yaptığınız kişiye sorun. O konuşuyor mu şahısla. Işık açısından balkonunuza cam yaptırmak istemiyorsanız bir tül takabilirsiniz. Çeker oturursunuz gündüz.:KK28: Siz görürsünüz gündüz o sizi göremez böylelikle. :super:
Komsuma sordum oda rahatsız. Bakışları genellikle benim evimde ama. Anlamiyorum ki neyi merak ettigini

Başkalarına da yapıyor demişsiniz ya diğer komşularınız ne diyor bu duruma? Çirkef bi tip olması muhtemel ise size çamur atması durumunda aynı fikirde olduğunuz komşularınız var mı?
Yahu dairesi direk benim karsimda. Dolayısıyla benim camimi kapımı daha çok gozetliyor. Ben daha çok sinir oluyorum. Diğerleri zaten ya yukarda ya aşağıda benim gibi değiller ki. Benim kadar rahatsız olsunlar

Nasıl kurtulacağını buldum :rolleyes: Perdenin arkasına geç akşam, ışığı da aç ki görüntün yansısın. Eline bir bıçak al en heyyülasından, birine saplıyor gibi yap. Kadın ya senden tırsar bir daha bakmaz, ya da polise söyler ama kendi madara olur :KK70:
Hey allahim ya. :deli: sizede şamata çıktı kizlar :KK70: ama bende eglenmiyor değilim hee

Eskiden komsu komsunun külüne muhtaç derlerdi.O kadını tanımıyorsunuz Belki psikolojik rahatsızlıgı var, bakıyor görünüyor ama dalıp gidiyordur.Belki eşinden şiddet görüyordur kimseyle konuşamayan biridir, çekiniyordur konuşmaya ilk adımı sizden bekliyordur.Bir kere merhaba diyebilirsiniz.O zaman niyetini anlarsınız.Tanırsınız.
Hareketleri size garip gelebilir bunun dışında başka garip hareketleri yoksa konuşmaya çalışın derim.

Komsuma sordum oda rahatsız. Bakışları genellikle benim evimde ama. Anlamiyorum ki neyi merak ettigini

Belki sizinle iletişim kurmaya çalışıyordur fakat yaklaşmaya çekiniyodur. Konuşmayı deneyebilirsiniz. Baktınız yanaşmıyor. O zaman sıkıntılı bir insan olduğunu anlarsınız ve çekersiniz balkonunuza perdenizi. Başka bir çözüm bulamadım açıkçası.:KK70:

O balkona bakan tum komsularinizi orgutleyin.
Hepiniz birden balkona cikip -o da cikar herhalde zaten- o kadina bakin.

Lisede oyle bi arkadas vardi.
Gozunu dikip millete bakardi.
Tum sinif orgutlenip bos ders boyunca tek ses etmeden ona baktik.
Cildirmisti resmen.
Bi daha da kimseye oyle bakmadi.
Anne kaz Anne kaz

Kadin tatile gitmiş dün konuyu actigimdan beri hiç balkonda yoktu. Kv si ve alt komşusu dışarda konuşurken duydum tatile gitmissss:KK70:

Eşinizin arabayı parkettiği içine mi doğuyor sa balkona çıkıyor anlamadım ben kulağı dışarı da olacak değil ya. Ya da evin içinden sizin balkoına çıktığınızı hemen nasıl görüyor da damlıyor kadında evli ve çocuğu var itham ediyorsunuz sıkıntıdan çıkıyordur öyle bakıyordur sizde niye sürekli gözünüz bizde diye sorun yani bilsin rahatsuız olduğunuzu. Sırf karşı komşu bakıyor diyer eşinize balkona çıkma diyorsunuz çok saçma. Bazıları meraklıdır boşverin.

Merhaba kizlar
Nerden başlayacağımı da pek bilmiyorum aslında. Iki yillik evliyim ve iki yıldır karşı apartmanda oturan ve beni bakışlarıyla bunaltan bir komşum var. Hiçbir muhabbetimiz yok. Tanışmıyoruz bile. Ilk zamanlar tanışmak istiyor herhalde diye düşünüyordum yada birşey söylemek istiyor zannediyordum. Ama halaaa iki yıldır ne tanışmak için bir adım attı nede konuşmak için. Öyle boş boş bakıyor:deli:. Hal ve hareketlerini sevmediğim için ben konuşmak, komşuluk etmek istemiyorum bu kişiyle. Öyle fazla komşuluk yapmayida sevmem evine gittiğim (arada bir) bir komşum tek var. Çamaşır sererim öyle gelir durur isim bitene kadar abartısız söylüyorum,gözünü bile ayırmadan bakar. Eşimle balkona çıkarız hafta sonu saniyesinde oda balkonda olur. Sesli sesli dikkat çekmeye çalışır gibi konuşur çocuğuyla. Bazen eşim işten gelince arabayı park ederkederken bakmaya çıkıyorum, benden önce balkonda bön bön eşime bakıyor.:işsiz: Ayrıca gözlemledim birtek benim eşime değil herkese bakıyor. Anlam veremiyorum:KK57:. Kocasını fanusa hapsedecek derecede kıskanç bir tip de değilim. Yanlış anlaşılmasın. Ama artık sinirlerim gerilmeye başladı,esine güvenen ve hiçbir hareketini sorgulamayan ben,esine balkonu yasaklamış durumdayim. Sizden isteğim bir akıl verin şu kardeşinize. Napayim ne söyleyeyim bilmiyorum. Cirkef kadının teki yüz göz olmak istemiyorum. Ters ters bakiyorum hala öylece durup bakıyor çok sinirlerim bozulduuu:mad:
Kizlar camlarımi silerim mesela. Oyleeee filim izler gibi bakardı mesela. Artık sabah erkenden siliyorum 7 gibi. Kadının yüzünden kendi evimde hapis hayatı yasiyorum
Belki psikolojik sorunlari vardir.
Belki seri katildir. Kurbanlarini onceden iyi tanimak istiyordur :) ne bileyim aklima bunlar geldi :KK48:

Back