Canım ne zaman tartılıcan? Ben çatlıyorum senin adına meraktan :))))
Tartılmıyorum kızlar ben yaaaa... Diyete devam etmiyorum çünkü ozaman. Hem bozdum ben uzun süredir diyet yapamıyorum resmen. Tatil falan derken yalan oldu herşey. Geri döndüm toparlayacağım inşallah:26:hakkaten canım ya ne alemdesin merak ediyorum bende tartıl artık
Kızlar kilo aldım ooof napıcam ya
80.5 çıktım tartıda.. işte bu yüzden tartılmayı sevmiyorum. ama hak ettiğim bu oldu. tatil matil derken çok abarttım hemencecik almışım bi ayda...ne kadar almışsın canım kaç kilo olmuşsun?bu 9 hayat çayından bahsetmiştim ya gerçekten güzel etkileri var biraz yemeğini azaltıp biraz ondan da içebilirsin iştahı kapatıyor çünkü,içindekilerde faydalı otlar demeneni tavsiye ederim
Canım aynı ben de böyleyim ya... Daha fazla kilo almadan durdum. İnşallah azimle devam ederim. Bende adet oldum, ilk günümde bukadar kilo çıktım. Herhalde geçince en az 1 kilo en fazla 2 kilo az çıkarım tartıda. Hiç bişey istemiyo canım valla birbirimize destek olalım yabenım dıyette tokeslemek uzere canım tutamıyorum kendımı bu aralar karar verdım ozel bısey yapmıcam.......ne yersem yıyım yarısını yıcem gec yemıycem......zaten emzırıyorum ne yersem yıyım yarısını yıyerek ve bol su ıcerek zayıflıcam 60a bu sekılde dusecegım 67yım sabah tartıldıgımda...adet zamanımda geldı...almak cok kolayda vermesı ne kadar zor yaa......bu aralar zaten hıc dıyet yapasımda yok....spor yapasımda yok......
Bende adetliyim bi kilo falan fazla çıkmışımdır herhalde. Canım valla desteğe çok ihtiyacım var, kenetlenelim hep beraber. Bu işi artık halletmek istiyorum.merhaba tuhaf kız diyet nasıl gidiyor gördüğüm kadarıyla almışsın verdiğin kiloları bayağıda vermiştin
bende 2 kilo felan almışım ama bakalım 2 gündür tekrar başladım birbirimize destek olalım
Canım aynı ben de böyleyim ya... Daha fazla kilo almadan durdum. İnşallah azimle devam ederim. Bende adet oldum, ilk günümde bukadar kilo çıktım. Herhalde geçince en az 1 kilo en fazla 2 kilo az çıkarım tartıda. Hiç bişey istemiyo canım valla birbirimize destek olalım ya
aynen canım yaaa netım bıtı 2 hafta yazamadım buraya hemen salladım dıyetı bıran once eskı matıvasyonumuzu bulmamıs lazım...havalara gormek ıcın cooookk erkenn...ozluyoruz cnm tatlıları falan ondan oluyo....2aydır dogrudurust ne tatlı ne dıger yemeklerden yemıyoruz cok ozledım hamurıslerını falalan....
Aynen öyle canım yaaa.. Yaz sıcağında uğraşmak daha zor. Ama ne kadar ara verirsem okadar kilo alıyorum ben başka seçenek yok!aynen canım yaaa netım bıtı 2 hafta yazamadım buraya hemen salladım dıyetı bıran once eskı matıvasyonumuzu bulmamıs lazım...havalara gormek ıcın cooookk erkenn...ozluyoruz cnm tatlıları falan ondan oluyo....2aydır dogrudurust ne tatlı ne dıger yemeklerden yemıyoruz cok ozledım hamurıslerını falalan....
Aynen öyle canım yaaa.. Yaz sıcağında uğraşmak daha zor. Ama ne kadar ara verirsem okadar kilo alıyorum ben başka seçenek yok!
Canım öyle bi gün ye üç gün yeme yapınca o diyet devam etmiyor. Bende 3 sene önce sporsuz 12 kilo vermiştim. Dsiplinli bir şekilde diyet yaparak.. Bir kere yaptım yine yapacağım! Bende aynen can sıkıntısından yiyorum. Yapcak bir şey bulamayınca canım yemek yemek istiyor. Meşgul olduğumda okadar pis boğaz olmuyorum. Çok kötü bir şey kilolu olmak ya.. Artık gençliğimin tadını doyası çıkarmak, her anımı harika bi şekilde yaşamak istiyorum.aslında kıloyu koruduktan sonra sorun yokkkk bence vermeye odaklanırsak meselaa ayda 2/3 kılo cıvarı o kıloyuda o ay ıcınde ne zaman verırsen ver..mesela 1 gun tıka basa yesen 3 gun dıkkat ederek verebılırız......ama ıste alma tehlıkesı olmasa keske.........kısın ben daha ıı verıyorum valla 2 yıl once 10 kıloyu kıs aylarında vermıstım bıde sporsuz ustelık.....benım kafadan bı 5 kılo var ıdeal kıloma ıse 10 kılo amaaa verıcem kararlıyım genede tam bosvermıs deılım aslında dıkat edıyorum da kg durdu sınır olmaya basladım ondan yıyorum bıde can sıkıntısı yapacak bısey yok....anca sabahkalkıyorum temıslık yemek cocuk la gecıyo ogleye kadar sonra nete gırıyorum....aralarda bebısle ılgılenıyorum.....yalnızlıktan..baska bısey deıl benımkı.....2 saat bebısıme bakacak bırı olsasporla bıle verırım bu kılolarıda ben...
Canım öyle bi gün ye üç gün yeme yapınca o diyet devam etmiyor. Bende 3 sene önce sporsuz 12 kilo vermiştim. Dsiplinli bir şekilde diyet yaparak.. Bir kere yaptım yine yapacağım! Bende aynen can sıkıntısından yiyorum. Yapcak bir şey bulamayınca canım yemek yemek istiyor. Meşgul olduğumda okadar pis boğaz olmuyorum. Çok kötü bir şey kilolu olmak ya.. Artık gençliğimin tadını doyası çıkarmak, her anımı harika bi şekilde yaşamak istiyorum.
Oynasın ne olucak ki? Saatlerce o ipe sarmaz bence minik fıstık :) Herhangi bi uğraş bulmak gerek kesinlikle bende işe başlayacağım bakalım..bende cnm bendeeeee cocuk olmadan once calısrken bazen ogle yemeklerını unuturdum yada canım ıstemesdı zaten bı ı ıse baslasam proje falan ugrassam pcde hemen aksam oluyodu unutuyoduk yemegı ne guzelmıs...sımdı saate bakıyorum sureklı oglen olsada veya aksam olsada yemek yesem dıye bı ugras bulmam lazım......acaba örgüyemı baslasam..kocaman bı battanıye baslasam kızıma mesela acaba kızım rahat verırmı ıple oynamak ıster
Oynasın ne olucak ki? Saatlerce o ipe sarmaz bence minik fıstık :) Herhangi bi uğraş bulmak gerek kesinlikle bende işe başlayacağım bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?