Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

bende onu istiyorum birbirimize destek olalım
ayy baslayım kızz rengarel-k ıplerden alayım pazar gunu kıslıkbattanıye oreyım mınnosuma..sıcacık sarılır uyur askımmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))

internetde çok güzel modeller var ben oğluma birsürü şeyler yapmıştım intden bakarak

Günaydın herkesee Bugün tartıda 1.700 gr hafif çıktım. Demek ki regl olduğum için baya şişmişim..

27.6.12
Ara (11:30)
2 bardak su
1 orta boy şeftali
Brunch (12:30)
2 bardak su
1 kase k-flex
1 bardak yarım yağlı süt

27.6.12
Ara (11:30)
2 bardak su
1 orta boy şeftali
Brunch (12:30)
2 bardak su
1 kase k-flex
1 bardak yarım yağlı süt

ben bgun cıddı sekılde basladım dıyete..bende bgun65,5 kg cıktım cok mutlu oldum.....okadar yememe ragmen yarım kılo eksık cıktım.....ve o gazla bgun tekrar basladım......veeeeee temmuzun sonuna kadar 60 olmak ıstıyorumAllahın ıznıyle.....

Ben de canım.. İlk hedefim 1 ay boyunca bırakmadan diyetime devam etmek..

İç konuşma yapıp, kendimi motive etmeyi unutmamalıyım! Tekrar başarısız olmayı hiç istemiyorum. Bu yüzden ciddi bir karar verdim. Bundan sonra her gün dikkatli ve dsiplinli olmak için elimden geleni yapacağım. Her sabah uyandığımda bunları düşüneceğim ve kendimi içten içe telkin edeceğim.

27.6.12
Ara:
2 bardak su
10 erik
3 küçük kayısı
Öğle:
2 bardak su
4 dilim kepekli ekmekle yapılmış kaşarlı, jambonlu, domatesli iki tost​

27.6.12
Akşam:
1 porsiyon zeytinyağlı fasulye yemeği
2 dilim kepekli ekmek
1 kibrit kutusu kadar peynir
Ara:
2 orta boy şeftali

28.6.12
Sabah:
1 salatalık
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 dilim ekmek
Öğle:
1 porsiyon zeytinyağlı fasulye
1 kase salata
3 yeşil zeytin
1/2 kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim kepekli ekmek
Ara:
10 erik

28.6.12
Akşam:
1 porsiyon peynirli omlet
1 dilim kepek ekmek
3 kaşık salata
1 bardak az tuzlu ayran

Kızlaaar yine kayboldum ortalıktan. Çok harika bir tatil yaptım arkadaşlarımla birlikte tabi yazamadım. Kendimi çok dikkat de edemedim. Ama psikolojime çok iyi geldi. Değdi diyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…