Hihihiih tamam hadi bakalım canımayy baslayım kızz rengarel-k ıplerden alayım pazar gunu kıslıkbattanıye oreyım mınnosuma..sıcacık sarılır uyur askımmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))
bende onu istiyorum birbirimize destek olalımCanım aynı ben de böyleyim ya... Daha fazla kilo almadan durdum. İnşallah azimle devam ederim. Bende adet oldum, ilk günümde bukadar kilo çıktım. Herhalde geçince en az 1 kilo en fazla 2 kilo az çıkarım tartıda. Hiç bişey istemiyo canım valla birbirimize destek olalım ya
Bende adetliyim bi kilo falan fazla çıkmışımdır herhalde. Canım valla desteğe çok ihtiyacım var, kenetlenelim hep beraber. Bu işi artık halletmek istiyorum.
ayy baslayım kızz rengarel-k ıplerden alayım pazar gunu kıslıkbattanıye oreyım mınnosuma..sıcacık sarılır uyur askımmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))
Kesinlikle canım destek olalım yaaabende onu istiyorum birbirimize destek olalım
27.6.12Ara (11:30)
2 bardak su
1 orta boy şeftali
Brunch (12:30)
2 bardak su
1 kase k-flex
1 bardak yarım yağlı süt
Ben de canım.. İlk hedefim 1 ay boyunca bırakmadan diyetime devam etmek..ben bgun cıddı sekılde basladım dıyete..bende bgun65,5 kg cıktım cok mutlu oldum.....okadar yememe ragmen yarım kılo eksık cıktım.....ve o gazla bgun tekrar basladım......veeeeee temmuzun sonuna kadar 60 olmak ıstıyorumAllahın ıznıyle.....
Günaydın herkeseeBugün tartıda 1.700 gr hafif çıktım. Demek ki regl olduğum için baya şişmişim..
Çok teşekkür ederim canım ya. İnşallah hep beraber azimle devam ederiz.Tebrikler canım, hep böyle devam edecek görürsün. Pes etme hiç.
Ay canım bende aynı.. Yeni dönemde %50 zayıf olmak istiyorum. İnşallah başarırız beraberBende üniversite ogrencisiyim 4.sinifa geçtim bu sene
Benim de amacım yeni doneme zayıf girmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?