Yaz geliyor, herkes yazlıklarına göç etmeye başladı. Bende gitmek istiyorum, içim kıpır kıpır oluyor ama çalışmalıyım, para biriktirmeliyim. Zaten bu şişkolukla gitsem de eglenemem. Şimdi incecik olup Bodrum sahillerinde salınmak vardı.
Önümüzdeki yaz kasıpkavuracağım sahilleri hihihio gunlerde gelıcek cnm bu yaz olmasada onumusdekı yaz mutlaka.......
Önümüzdeki yaz kasıpkavuracağım sahilleri hihihiCanım buarada fotoğraf albümlerime bi fotoğrafımı yükledim. Vücudumla ilgili yorumunu merak ediyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=24864 Al canım burdanere kızzzzz orası.......lınkını versene dolastırma benı yaaaa cok yorgunummmm sıte ıcı lınk verebılıyosun cnm......kurala aykırı deıl....
Sen kaç kilosun canım buarada foto falan var mıyazdım kuşummmmm:))))))))))))))
Sen kaç kilosun canım buarada foto falan var mı
Okadar kiloyu nasıl verdin canım seeeeenben 67yım suan fotoda facede var cnm.....85lık halım var sımdıkı halım yok..yenı dogum yaptıgım zamankı fotolar var bıde hamılelık oncesındekıler var....
Okadar kiloyu nasıl verdin canım seeeeenhemen bakıyorum fotolaraaa
Gördüm gördüm tatlım bunlar kaç kilo ki halin?ayy canım pardon yaaaaa funda karabuğa olacaktı yanlıs yazmısım...
Gördüm gördüm tatlım bunlar kaç kilo ki halin?
Facebook'ta benim görebildiğim fotoğrafların altında yazmıyor canım bilemedim:26:yorum kısmına yazmıstım cnm
Facebook'ta benim görebildiğim fotoğrafların altında yazmıyor canım bilemedim:26:
Tamam canımcımkız yanlıs kısıye bakmadın ıns..dur buraya ekleyım...bekle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?