Ay canıııım sen o kiloları nasıl verdiiiiinEki Görüntüle 436022 bu dogumdan 3 gun sonra 85 kg..
Eki Görüntüle 436023 burda hamıleyım 90 cıvarı doguma 2 hafta var....
Eki Görüntüle 436024 burda 67yım suankı halım ama bu foto 2 seneoncesıne aıt...
Eki Görüntüle 436025 burdada 60 kıloydum karelı benım......hamılelık oncesınde...
Ay canıııım sen o kiloları nasıl verdiiiiin
Ay inşallah canııım bende 21 yaşıma girmeden 55 kilo olmak istiyorum inşallaaahılk kırk gun emzırerek 10 kgsu gıtmıstı......5 kıloda sonradan gıttı....dıyetsıss....73lede dıyete bsladım.....kılo bana hıc yakısmıyor yaa karelı elbısedekı halıme doncem...hatta daaha zayıf olcam evlenmeden once 52 kgydum ben.....
Ay inşallah canııım bende 21 yaşıma girmeden 55 kilo olmak istiyorum inşallaaah:13:
Haklısın canım. Bende kesin kararlıyım önüme bir sene koydum. Başarıcam inşallaaahinşallah cnm ya ama ben bu kıloları 11 ayda verdım halada var 2 ay soonra ınsalla hedefıme ulasıcam.....bende 55 olca insan ısteyınce oluyor yeterkı karalı olsun.....
Yok canım ilk defa senden duyuyorum:44:canım 9 life tea çayını duydun mu onu içmeyi düşünüyormusun
Yok canım ilk defa senden duyuyorum:44:
Tamam canım bakarım şimdinetten bir bak istersen canım dikkatini çekebilir
15.6.12Sabah:6 yemek kaşığı k-flex1 bardak yarım yaglı süt1 bardak sade nescafe0.5 lt. su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?