Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

Ay canıııım sen o kiloları nasıl verdiiiiin

ılk kırk gun emzırerek 10 kgsu gıtmıstı......5 kıloda sonradan gıttı....dıyetsıss....73lede dıyete bsladım.....kılo bana hıc yakısmıyor yaa karelı elbısedekı halıme doncem...hatta daaha zayıf olcam evlenmeden once 52 kgydum ben.....

Ay inşallah canııım bende 21 yaşıma girmeden 55 kilo olmak istiyorum inşallaaah:13:

Ay inşallah canııım bende 21 yaşıma girmeden 55 kilo olmak istiyorum inşallaaah:13:

inşallah cnm ya ama ben bu kıloları 11 ayda verdım halada var 2 ay soonra ınsalla hedefıme ulasıcam.....bende 55 olca insan ısteyınce oluyor yeterkı karalı olsun.....

inşallah cnm ya ama ben bu kıloları 11 ayda verdım halada var 2 ay soonra ınsalla hedefıme ulasıcam.....bende 55 olca insan ısteyınce oluyor yeterkı karalı olsun.....
Haklısın canım. Bende kesin kararlıyım önüme bir sene koydum. Başarıcam inşallaaah

15.6.12Sabah:6 yemek kaşığı k-flex1 bardak yarım yaglı süt1 bardak sade nescafe0.5 lt. su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…