Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben onu devamlı yapıyorum cnm. gece yatarken yarına daha zayıf uyanıcam diyorum sabah kendimi zayıf hissediyorum uyandığımda :) lise sondayken 47 kiloya düşmüştüm telkinle. şimdi etkisi o zaman ki gibi olmuyo tabiki :)İyi gidiyo canım. Sürekli iç konuşma yapıp kendimi telkinliyorum. "Zayıflayacağım" diyorum sürekli. Hem moralim düzeliyor hem de daha azimli oluyorum. Tavsiye ederim.![]()
Kesinlikle canım. Harika bi iş başarmışsın bu arada telkinle insan tüm dünyasını değiştirebilir resmen. Artık sürekli uygulacağım bunu..ben onu devamlı yapıyorum cnm. gece yatarken yarına daha zayıf uyanıcam diyorum sabah kendimi zayıf hissediyorum uyandığımda :) lise sondayken 47 kiloya düşmüştüm telkinle. şimdi etkisi o zaman ki gibi olmuyo tabiki :)
Günaydın uğrayan, gören, okuyan herkeseee..![]()
Teşekkür ederim canııım sanadaaaaHayırlı sabahlar :)
Gerçekten azıcık aydınlık olsaydı daha iyiydi.. Gri gri hiç sevmiyorum böyleGünaydın canım![]()
Gerçekten azıcık aydınlık olsaydı daha iyiydi.. Gri gri hiç sevmiyorum böyle![]()
Hemen iç konuşma telkiniyle çözüyorum olayı. "Bugün güzel bir gün, güzel bir gün"aynen bende böyle havada hiçbişey yapmak istemiyorum ya![]()
Günaydın herkeseee. Bugün öğle ve akşam yemeklerinde ekmek yemeyeceğim!
Canım çok haklısın ekmek konusunda valla.. Ben kaç gündür değil bilmem kaç haftadır bu kilodayım çünkü tartılmıyorum fıstık hihihtuhaf kiz gnaydin canimm, ekmek yememen cok iyi, canimizin düsmani bu ekmekk.. birde bisey soracam, kac gündür 74.6 sin, hic kilo vermedinmi yoksa bizimlemi tartilacaksin pazar sabahi?
Teşekkür ederim tatlııım inşallah daha da iyi olacak hepberaberTuhafcım süper gidiyorsun maşallah![]()
![]()