Olsun canım sende seni mutlu edecek başka bir meslek bulabilirsin. Yada bu mesleğe benzer bir meslek.. İstedikten sonra neler neler oluyor da işte azimli ve kararlı olmak gerek.![]()
neyse işte tek umudum itü denizcilk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım sende seni mutlu edecek başka bir meslek bulabilirsin. Yada bu mesleğe benzer bir meslek.. İstedikten sonra neler neler oluyor da işte azimli ve kararlı olmak gerek.![]()
" http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w4DjBDj/weight.png " Tırnak içini yapıştır tatlım. Aaaa İTÜ denizcilikte birçok arkadaşım var. Bir de eski erkek arkadaşım oradan mezun. Kaptan falan oldu. İnşallah girersinaceleden uyduruk bilgiler girdim son sayfam su Weight Loss - Diet Ticker
yazdıklarına br bakcam smdi.
" http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w4DjBDj/weight.png " Tırnak içini yapıştır tatlım. Aaaa İTÜ denizcilikte birçok arkadaşım var. Bir de eski erkek arkadaşım oradan mezun. Kaptan falan oldu. İnşallah girersin:13:
Amaaan amaaan evlerden ırak canım kesinlikleinş canım:13: amaann kaptan erkek arkadas mı asla kattiyetle kabul edemzdimyardmn için sagol da bzim evde tartılacak br sey yok pili bitmiş
![]()
Amaaan amaaan evlerden ırak canım kesinlikleBizim evde de yok arada oradan buralardan bulup tartılıyordum ama artık benimde birşeyler ayarlamam gerek. Yeni diyetim işe yarayacak mı görmem lazım
![]()
Doğru aslında ama şımarıyorum ben bazen..Ama bu sefer başaracağım kesinlikle! Bu Ağustos'ta 60 kilo oluşumu kutlayacağız innnşallaaaaahverdgni gordk sonra motive oluyorsun![]()
Doğru aslında ama şımarıyorum ben bazen..Ama bu sefer başaracağım kesinlikle! Bu Ağustos'ta 60 kilo oluşumu kutlayacağız innnşallaaaaah![]()
günaydııııııııııııınnn:)Günaydınlaaaar![]()
günaydııııııııııııınnn:)Günaydınlaaaar![]()
Nasılsın canım? Bugün moralin yerinde mi? Diyet nasıl gidiyor?günaydııııııııııııınnn:)
Ay iyice yaz gelmiş, her yer aydınlık, tatlı tatlı rüzgarlar esiyor!İçim bir garip oldu hem mutlu hem endişeliyim. İlk baharı ve yazı okadar çok seviyorum ki! Ama kilolarım yüzünden neredeyse en mutsuz olduğum aylar bu aylar. Kendime neler yapıyormuşum yahu ben.
Bu yaz bu işi halledeceğim kızlar! Kendime söz verdim, yemin ettim!
![]()
başarılar dilerim. benim de bir arkadaşım var sürekli diyete başladım diyor ama sonra bozuyor.. bir de .. zamana kadar .. ürünleri yememek için yemin ediyor. bu bana çok saçma geldi. tavsiyem her zamanki gibi su olacak :) günde 3 lt. su ve eğer gitme şansın varsa fitness gidebilirsin yoksa evde esneme egzersizlerine bak oryantal oyna bol bol :)) yüzmekte çok iyi geliyormuş. inşallah her şey gönlünce olur. :)
Nasılsın canım? Bugün moralin yerinde mi? Diyet nasıl gidiyor?![]()
walla süper 4 yıl önceki kiloma dönüyorum:) arkadaşlarım çok zayıf göremeseler bile son görüşleri ilk gördükleri gibi olacak bu bile başarı benim içinNasılsın canım? Bugün moralin yerinde mi? Diyet nasıl gidiyor?![]()
Kendini motive etmeye çalışıyormuş arkadaşın canım. Hepimizin geçtiği bir dönem o da.. Saçma olsa da napalım.. Ben 3 lt su içiyorum, egzersiz pek yapmıyorum diyebilirim canım. Oryantal pek tarzım değil ama yüzme, fitness veya tenis gibi birşeyler ayarlayacağım. Sağol canımcımbaşarılar dilerim. benim de bir arkadaşım var sürekli diyete başladım diyor ama sonra bozuyor.. bir de .. zamana kadar .. ürünleri yememek için yemin ediyor. bu bana çok saçma geldi. tavsiyem her zamanki gibi su olacak :) günde 3 lt. su ve eğer gitme şansın varsa fitness gidebilirsin yoksa evde esneme egzersizlerine bak oryantal oyna bol bol :)) yüzmekte çok iyi geliyormuş. inşallah her şey gönlünce olur. :)
Olur tabii hemde okadar iyi gelirkiiii2.5 neysede 3 litre su muuuuuuuuuuuuuuu![]()
Aaay maşallah nasıl başarıyorsun bunu yaaa2 haftadır tartılmıyodum. en son 73.4 tüm. dün sabah tartıldım 69.5![]()
Çok teşekkür ederim canım. Gel tabi vallahi birbirimize ihtiyacımız var burada.. Şu irade sorununu çözdükten sonra önüme hiçbirşey çıkamayacak vallahi..Canım bende senin yanındayım artık , uğricam topiğine devamlı , irade sorunu hepimizde ve ama pes etmeye etmeye öğrenicez iradeli olmayı![]()
Bilemiyorum canım yaaa çoook karma karışığım umarım senin iyidirtuhaf kız naber nasıl gidiyor bakalım :)
Çok mutlu oldum canım senin için.. Hayali bile okadar güzel kiwalla süper 4 yıl önceki kiloma dönüyorum:) arkadaşlarım çok zayıf göremeseler bile son görüşleri ilk gördükleri gibi olacak bu bile başarı benim için![]()