• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

inş canım:13: amaann kaptan erkek arkadas mı asla kattiyetle kabul edemzdim:9: yardmn için sagol da bzim evde tartılacak br sey yok pili bitmiş:9:
Amaaan amaaan evlerden ırak canım kesinlikle:10:Bizim evde de yok arada oradan buralardan bulup tartılıyordum ama artık benimde birşeyler ayarlamam gerek. Yeni diyetim işe yarayacak mı görmem lazım:32:

Ay iyice yaz gelmiş, her yer aydınlık, tatlı tatlı rüzgarlar esiyor!:16: İçim bir garip oldu hem mutlu hem endişeliyim. İlk baharı ve yazı okadar çok seviyorum ki! Ama kilolarım yüzünden neredeyse en mutsuz olduğum aylar bu aylar. Kendime neler yapıyormuşum yahu ben.:20: Bu yaz bu işi halledeceğim kızlar! Kendime söz verdim, yemin ettim!:15::15:

başarılar dilerim. benim de bir arkadaşım var sürekli diyete başladım diyor ama sonra bozuyor.. bir de .. zamana kadar .. ürünleri yememek için yemin ediyor. bu bana çok saçma geldi. tavsiyem her zamanki gibi su olacak :) günde 3 lt. su ve eğer gitme şansın varsa fitness gidebilirsin yoksa evde esneme egzersizlerine bak oryantal oyna bol bol :)) yüzmekte çok iyi geliyormuş. inşallah her şey gönlünce olur. :)

başarılar dilerim. benim de bir arkadaşım var sürekli diyete başladım diyor ama sonra bozuyor.. bir de .. zamana kadar .. ürünleri yememek için yemin ediyor. bu bana çok saçma geldi. tavsiyem her zamanki gibi su olacak :) günde 3 lt. su ve eğer gitme şansın varsa fitness gidebilirsin yoksa evde esneme egzersizlerine bak oryantal oyna bol bol :)) yüzmekte çok iyi geliyormuş. inşallah her şey gönlünce olur. :)

2.5 neysede 3 litre su muuuuuuuuuuuuuuu:53::53::53::53:

Canım bende senin yanındayım artık , uğricam topiğine devamlı , irade sorunu hepimizde ve ama pes etmeye etmeye öğrenicez iradeli olmayı :23:

Kendini motive etmeye çalışıyormuş arkadaşın canım. Hepimizin geçtiği bir dönem o da.. Saçma olsa da napalım.. Ben 3 lt su içiyorum, egzersiz pek yapmıyorum diyebilirim canım. Oryantal pek tarzım değil ama yüzme, fitness veya tenis gibi birşeyler ayarlayacağım. Sağol canımcım:16:
2.5 neysede 3 litre su muuuuuuuuuuuuuuu:53::53::53::53:
Olur tabii hemde okadar iyi gelirkiiii:15:
2 haftadır tartılmıyodum. en son 73.4 tüm. dün sabah tartıldım 69.5:16:
Aaay maşallah nasıl başarıyorsun bunu yaaa:52:

Canım bende senin yanındayım artık , uğricam topiğine devamlı , irade sorunu hepimizde ve ama pes etmeye etmeye öğrenicez iradeli olmayı :23:
Çok teşekkür ederim canım. Gel tabi vallahi birbirimize ihtiyacımız var burada.. Şu irade sorununu çözdükten sonra önüme hiçbirşey çıkamayacak vallahi..

tuhaf kız naber nasıl gidiyor bakalım :)
Bilemiyorum canım yaaa çoook karma karışığım umarım senin iyidir:31:

walla süper 4 yıl önceki kiloma dönüyorum:) arkadaşlarım çok zayıf göremeseler bile son görüşleri ilk gördükleri gibi olacak bu bile başarı benim için:D
Çok mutlu oldum canım senin için.. Hayali bile okadar güzel ki:16::16::16:

Dr.Ayça Kaya'nın diyet listesi için alışverişimi bugün yapacağım.:8: Yarına iyice hazırlıklı olmak istiyorum. Yarın malum tatil, çalışmayacağım. Arkadaşlarla falan buluşurum büyük ihtimalle. Midemi tutmaya özen göstermeliyim.:15:

Kızlar arada bir bloguma da beklerim. :16:Hayallerime giden yolda bir seyir defteri tutuyorum. Kendimi geliştirmek ve hayalimdeki mükemmel ben olmak için planlarımı paylaşıyorum.:12: Neler yapabileceğimi hep beraber göreceğiz...:10:
Blogum için tıklayın " Büyük Düşünen.. " :16:

Son düzenleme:
Back
X