- 9 Mayıs 2024
- 625
- 2.049
- 28
Yoo. Kişisel olarak tanımıyorum kim denk gelirse ona yorum yapıyorum sizin konular dikkatimi çekti sadece o kadarKim dedi sana kalpsiz? Konuyla ilgili bile yorum yapmamışsın eski konumda besbelli. Ben eski eşimle ilgili konu açmasam babamla da konu açsam aynı yorumu gelip yapacaksın zaten
Siz iyi degilsiniz ciddi anlamda destek alın o hikayedeki bence sizsiniz aşın artık o adamiŞakası bile komik değil
Numarasını vereyim sen yaz Allah aşkınaNiye onun arkasından böyle düşünüp inceleyip didikliyorsun o da bilsin bunda bise yoksa
Hastayım ben evet flfkfkfkfk hangi hikayedeki kız ne diyosun?Siz iyi degilsiniz ciddi anlamda destek alın o hikayedeki bence sizsiniz aşın artık o adami
Gayet normal buluyorsun ya tatlım gayet normal olan şeyler sevgiliyle konuşulur ne var bundaBu olayı niye sevgilime anlatayım konuyu niye sevgilime bağladınız?
Neyse haklısın tamamYoo. Kişisel olarak tanımıyorum kim denk gelirse ona yorum yapıyorum sizin konular dikkatimi çekti sadece o kadar
Benim bahsettigim hikaye.Isiniz yok mu adamın fotolarını inceliyorsunuz yok benimdi onundu bir de onu konusabilmek icin konu açıyorsunuzHastayım ben evet flfkfkfkfk hangi hikayedeki kız ne diyosun?
Bunu sevgilimle konuşacak kadar değerli görmemiş olabilirim onunla daha güzel şeyler paylaşıyorum. Alakayı çözemedim konuyu etirdiğiniz yer o kadar saçma ki nerden vursam da sinirlense diye uğraşıyorsunuz ama kaale almıyorumGayet normal buluyorsun ya tatlım gayet normal olan şeyler sevgiliyle konuşulur ne var bunda
Ama anlatamazsın cunku aklın yolu bir sevgilinde bir fotoğrafı büyütüp yüzük kıvrımlarına baktığın için senin eski esinde aklının olduğunu söyleyecek
Herşeyle dalga geçmeye devam etsen de gerçekten adama çok ciddi bir takıntın varHastayım ben evet flfkfkfkfk hangi hikayedeki kız ne diyosun?
Canım sıkıldı açtım kime sormam gerekiyor konu açarke? Söyleyin de sorayım bidahakineBenim bahsettigim hikaye.Isiniz yok mu adamın fotolarını inceliyorsunuz yok benimdi onundu bir de onu konusabilmek icin konu açıyorsunuz
TamamHerşeyle dalga geçmeye devam etsen de gerçekten adama çok ciddi bir takıntın var
Keske evvela düzgün okusanız ben orda şöyle yazmışım kızınıza eski eşinizin sevgilisi vasıtasıyla ulaşmanızya kadına ben ulaşmadım kadın kendi telefonundan kendisi aradı. niye kadına ulaşayım ben nasıl okuyorsunuz mesajları?
Evet burada hep birlikte toplandık sana takıntılı yazıyoruzTamamsizin de bana takıntınız var
Neyse bir sey demeyeceğim zaten iyi degilsinizCanım sıkıldı açtım kime sormam gerekiyor konu açarke? Söyleyin de sorayım bidahakine
Tamam absürt zaten de bunu ben yapmıyprum farkındaysanız ex ordan ulaşmamı sağlıyor demek istedim bende. Bunun için benim herhangi bir çabam yokKeske evvela düzgün okusanız ben orda şöyle yazmışım kızınıza eski eşinizin sevgilisi vasıtasıyla ulaşmanız
Yani burda ben kadına ulaşmaktan bahsetmiyorum babasının yanındaki kızınıza o kadın vasıtasıyla ulaşıyor olmanızdan ve bunun absurtlugunden bahsediyorum bilmiyorum anlatabildim mi
Sizin de tedavi olmanız lazım en az benim kadarEvet burada hep birlikte toplandık sana takıntılı yazıyoruz
Fotoğrafı büyütüp yuzukteki milimlik kıvrımlara bakacak kadar değerli görmüşsünüz amaBunu sevgilimle konuşacak kadar değerli görmemiş olabilirim onunla daha güzel şeyler paylaşıyorum. Alakayı çözemedim konuyu etirdiğiniz yer o kadar saçma ki nerden vursam da sinirlense diye uğraşıyorsunuz ama kaale almıyorum
Benden çok abarttınız bu fotoyu büyütme olayını. Kadının elinde senin yüzüğün olsa sen bakmicaksın yani büyütmiceksin fotoyuFotoğrafı büyütüp yuzukteki milimlik kıvrımlara bakacak kadar değerli görmüşsünüz ama
Ayrıca neden sizi sinirlendirmek isteyeyim bu bana ne sağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?