• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

canım aldıklarının hepsi birbirinden güzel ve şık çok çok beğendim her birini:) aşkla kullan inş:16:
benimde ailemin durumu olmadığından şimdiden herşeyimi alıyorum kolay gelsin bize:1:

Canım aldığın herşey kaliteli ve çok şık.

Güzel günlerde kullanmak nasip olsun :16:

Son düzenleme:
tuğçecimm herşeyin çoook güzel sade ve şık... zevkle takip edeceğim bir topik olacak... maşallah diyelimmm :nazar::nazar::nazar::nazar: :1:

canım aldıklarının hepsi birbirinden güzel ve şık çok çok beğendim her birini:) aşkla kullan inş:16:
benimde ailemin durumu olmadığından şimdiden herşeyimi alıyorum kolay gelsin bize:1:
cok saol tatlim :16: evet bnde o yuzden erkenden basladim ama alinacaklar cok anca biter :1: napalim ailelere yuk olmamak.lazim Allah kolayliklar versin bize :16:
Canım aldığın herşey kaliteli ve çok şık.

Güzel günlerde kullanmak nasip olsun :16:
cok tsekkur ederim cnm:16: biraz kaliteliye kacmamin sebebi parami cope atmak istemiyorum bir esya deforme olunca bozulunca hemen baskasi aliniyir zaten oburunun fiyatini geciyor en iyisi kaliteli almak 1 kere almak diyorum o yuzden erken basladim iste :1:
Hepsi birbirinden güzeel güle güle kullan :16:
cok tesekkurler canim :16:
tuğçecimm herşeyin çoook güzel sade ve şık... zevkle takip edeceğim bir topik olacak... maşallah diyelimmm :nazar::nazar::nazar::nazar: :1:
tesekkur ederimm tatlim :16: ben cok islemeli alli pullu seyleri sevmiyorum ceyizimin devamida boyle olcak sanirim annem her ne kadar biraz suslu puslu seyler al bu ne hep sade begeniyosun dese de direnisim surecek :72: :1:

nihayetiinde tuğçeninde çeyizini gördük:34:canım hepsini aşkla kullan güle güle mutlu mesut kullan hepside güzel:16:

Çok güzeller çok begendim çeyizlerinizi Allahım hayırlısıylada tamamlamayı nasip etsin maşallah büyük parçalarda nerdeyse bitmiş mutlulukla kullanın :16::nazar:

benim daha bir iğnem bile yok kim ugrasacak dıyorum :ssz:
güya yaza da nişan yapacagız:1:

her şeyin cok güzel bana da nasip olsun ınsallah:17:

nihayetiinde tuğçeninde çeyizini gördük:34:canım hepsini aşkla kullan güle güle mutlu mesut kullan hepside güzel:16:
evet canım biraz toparlandı artık :1: çok teşekkürler tatlım :16:
Hepsinide çok beğendim, güle güle kullan canımm :16:
çok teşekkür canımm :!6:
Çok güzeller çok begendim çeyizlerinizi Allahım hayırlısıylada tamamlamayı nasip etsin maşallah büyük parçalarda nerdeyse bitmiş mutlulukla kullanın :16::nazar:
amin inşallah yavaş yavaş tamamlıyorum :16: evet önce büyükleri aldım küçükler her zaman alınıyor bulunuyor diye neredeyse bitti büyük parçalar ama daha elektrikli süpürge vs var bakalım :1:
benim daha bir iğnem bile yok kim ugrasacak dıyorum :ssz:
güya yaza da nişan yapacagız:1:

her şeyin cok güzel bana da nasip olsun ınsallah:17:

çok saol canım :16: bu arada başlasan iyi edersin benimkiler şimiden 6 bini bulmuştur anca tamamlarsın insallah seninkide hızla ve sıkıntıya girmeden tamamlanır :16:

insallah canım :16:

evet canım biraz toparlandı artık :1: çok teşekkürler tatlım :16:

çok teşekkür canımm :!6:

amin inşallah yavaş yavaş tamamlıyorum :16: evet önce büyükleri aldım küçükler her zaman alınıyor bulunuyor diye neredeyse bitti büyük parçalar ama daha elektrikli süpürge vs var bakalım :1:

çok saol canım :16: bu arada başlasan iyi edersin benimkiler şimiden 6 bini bulmuştur anca tamamlarsın insallah seninkide hızla ve sıkıntıya girmeden tamamlanır :16:

İyi yapmışsın canım süpürgede olsun onuda çıkarırsın inşallah bitmiş valla tebrik ederim zorlu ama çok güzel bir süreç :16:

inşallah canım :16: evet bende hem yoruluyorum ama hemde çok eğleniyorum alırken :1:

Biliyorum canım bende çeyiz alışverişi yapıyorum biraz yoruyor ama çok eglenceli kombinlemek begendigin şeyleri alıp evinde kullanacagının hayalini kurmak anlatılmaz bir duygu iyi anlıyorum o yüzden seni :16: rabbim agzımızın tadı bozulmadan kullanmayı nasip etsin canım inşallah amin :nazar:

Biliyorum canım bende çeyiz alışverişi yapıyorum biraz yoruyor ama çok eglenceli kombinlemek begendigin şeyleri alıp evinde kullanacagının hayalini kurmak anlatılmaz bir duygu iyi anlıyorum o yüzden seni :16: rabbim agzımızın tadı bozulmadan kullanmayı nasip etsin canım inşallah amin :nazar:

Amiinn canım :16: bu arada sadece ben esyalarımı kullanmayı hayal ediyorum zannediyordum :1:

Canımm. Herşeyin çok güzel :nazar:
Uğur Böceklerine zaten hayranım :69: Sizede hep uğur getirsinler inşallah :16:
Elektronik Eşyalarında Philips seçmenle çok güzel yapmışsın. Gerçekten kalite.
Özellikle tost makinesini çok beğeniyordum ama Arzum oldu bizim :)
Süpürge alacağın zamanda Philips Öneririm canım.
Yıllardır kullanıyoruz çok memmunuz :nazar:
İnşallah hepsini Mutlulukla kullanmanız nasip olur canım.
:16:

hepsı cok guzel canım Allah huzurla kullanmayı nasip etsin inş. :) takıpteyım :1:

Back