- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım toplam 44.89 tl tuttukız bunlar neee masallah ama en cok sıvıyag pompasını sevdim çünkü ben şişeye doldururken genelde sakarlık yaparım :26: hortumda iyiymiş ama heee ne kadar tuttu bu alışveriş bakım
canım toplam 44.89 tl tuttu
yok canım indirim çekiyle aldım o yüzden 20 tl indirimli hali ohee iyiymiş o zaman ben baya ebkliyordum
teşekkür ederim canım evet bende o yağ tenekelerini dökenlerdenim fenerlerimi ben salonumda kullanacağım canım oturduğum odamda yakacağım hep ben çok severim mumları bir tanede büyük boy alacağım tamamdırTuçeeeeeeee sabunların ne kadarrrrrr güzel mis misss.güle güle kullan sıvı yağ pompası benimde aklımda olan şey çok gerekli sonuçta tenekeden dökünce yağın birden dökülmesini engeller diye istiyorum ve birde beyaz fenerlerini nerde kulanmayı planlıyorsun canım ya bende almak istiyorum ama nereye koysam renklimi alsam çokda beğeniyorum kararsız kaldım canım
Tuğce napmışsın sen yaaaa İyi yapmışsın amaa aferim kız aklına neler gelmiş Güle güle kullannn
Canım o yağ pompasını beceremedğimden mi bilmiyorum ama bana yağdanlığa yağ doldurmak dert haline geldi, tıpasını açar açmaz damlatmaya başlıyor, kapağını kapatıncaya kadar da şişeyi ağzından hemen çekme haberin olsun, hatta yağ tenekesinin önüne küçük plastik bir kap koy sen en iyisi..
kız ben pratiklik olsun diye istedim bu daha çok iş açarsa başıma kullanmam
Bizde pratik olsun dedik, koca yağ tenekesini kaldırıp yağdanlığa doldurmak bileklerim için tam bir işkenceydi, sevinmiştim ama bunun da tıpasını açar açmaz damlatması, pompaladıktan sonra yağ akıtması cidden felaket, moralini bozmak istemezdim ama söylemeden geçemedim..
hayallerimi yıktın neyse ya bende hemen kapatırım kapağını bide belki sizinki bozuktur
umarım öyledir ya bütün kalbimle istiyorum şuanYok canım bozuk değil, gayet iyi pompalıyor yani, belki tenekenin ağzına yerleştirmekle alakalıdır.
Maşallah,
hepsi çok güzel, iyi günlerde kullanın.
Canım son aldıkların çok güzelmiş.
Sen 2 yıla değil 1 yıla bitirirsin bu hızla çeyizleri Canım Maşallah :)
Gereksiz deme aslında hepsi görünmeyen ihtiyaçlar.
Bu kapakları daha bugün bende öyle bir incelemiştim
Elbise askılığını bende çok beğeniyorum, kullanışlı birşeye benziyor.
Mumlukların güzel romantik akşamlarının habercisi sanırım
valla planim o dogrultuda perim kasimda bitmis olmali altinlara baslayacagim kiz
evet canim bakalim deneyecegim hepsini umarim kullanislidirlar eveett mumlarim bocegimle guzel yemeklerimiz guzel gecelerimiz iciinn :
haziranda basladim canim ben bakalim hayirlisiyla pek bisey kalmadi son haliyle ilk siz gorceksiniz insallahEn güzelini yapıyorsun Maşallah canım.
Ne zamandır başladın peki çeyize?
haziranda basladim canim ben bakalim hayirlisiyla pek bisey kalmadi son haliyle ilk siz gorceksiniz insallah