• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tugceciks Burun Estetiği Ameliyatı

arkadaşlar burnum sola doğru yamuk duruyo sanki sol kaş tarafını fazla oymuş yamuk duruyo:(

merhaba öslem90;
benimde senin dediğin şekilde sorunum vardı ki hala var ama zaman geçtikçe şişlikler indikçe düzeliyor :) benim şuan biraz daha iyi durumda banada sol tarafı daha fazla oymuş gıbı gelıyo hala ama doktor ısrarla şiş diyo :S senin ne kadar oldu amelıyatın?

Son düzenleme:
Doktorun verdiği egzersizleri bir gün bile atlamayın arkadaşlar, cidden çok önemli. Burnum kırılıp alçı faslını atlattıktan sonra aynı şeyleri yaşadım. Kemik kendini onarmak için kalınlaşma yoluna gidiyormuş egzersizler bunun için. Maalesef benimkinde biraz şişlik kaldı. Üzerinden yıllar geçti ama düzelmedi , gerçi kimse anlamıyor ama ben farkediyorum. Burun kemiğini azıcık törpületirsem düzelecek ama o sıkıntıyı göze alamıyorum...
Neyse... ben egzersizleri ihmal etmiştim siz aynı hatayı yapmayın.

Son düzenleme:
Benim de arkadaşımın egzersizlerini ihmal ettiği için burnunda bir çizgi kaldı yan profili harika ama önden maalesf belli oluyor.

arkadaşlar,benim kuzenim 1yıl once estetik oldu ve doktoru özellikle uyardı sakın masaj yapma diye.eger masaj yaparsa burunda cokme ya da düsme olabılıyomus diye kesınlikle yasaklamıstı.bununla beraber baska bi doktora ameliyat olan arkadasıma da kesınlıkle gosterdıgı masajları yapmasını soylemıstı.eger yapmazsa burunda cokme ya da düsme olabilirmis:)))iki ucu pis degnek ,neresinden tutsak elimizde kalıyo:))

evett o doktoru duydum cok basarılı ısler cıkarttı.arkadaslarımdan 2 kısı olmustu cok memnunlar

Biraz geç cevap oldu kusura bakmayın... Gerçekten Fikret Bey işini çok iyi bilen deneyimli bir insan. Hatalı bir ameliyat olma şansınız çok düşük. Zaten ameliyatı 1 KBB uzmanı arkadaşı ile beraber girerek yapıyorlar. Çok sevecen cana yakın bir insan. Ya ben kendimi örnek vereyim muayeneye gittim ve estesi gün ameliyat oldum. Çok ani oldu benim için ama çok memnunum... Şu an 45 gün oldu ama herşey yolunda...

aaa Merhaba,ben de bi ara Fikret İleriyi düşünüyordum,yani benim burnumda zaten ameliyat var.doktorum düzeltebileceğini,Fikret İleri isimli bi doktorla beraber çalıştığını ve çok başarılı bir insan olduğunu söylemişti.Ben de yine işin işinde benim doktorum var diye vazgeçmiştim.Fikret İleri'yle şahsi olarak görüşmeyi düşünmüştüm ama ona ameliyat olan kimseyi bulup konuşamamıştım.Lütfen yardımcı olun bir kere buldum valla,nasıl burnunuz,nefes ve görüntü nasıl?Ayrıca Fikret Bey hangi hastanede çalışıyor ve ameliyat ücreti nedir?

Şimdiden teşekkürler...

Sitede 100 mesajı dolduramadığım için size cevap veremedim kusura bakmayın. Bana özelden size ulaşabileceğim msn adresi falan gönderirseniz ayrıntılı bir sekilde anlatır yardımcı olmak isterim... Görüşmek üzere...

Biraz geç cevap oldu kusura bakmayın... Gerçekten Fikret Bey işini çok iyi bilen deneyimli bir insan. Hatalı bir ameliyat olma şansınız çok düşük. Zaten ameliyatı 1 KBB uzmanı arkadaşı ile beraber girerek yapıyorlar. Çok sevecen cana yakın bir insan. Ya ben kendimi örnek vereyim muayeneye gittim ve estesi gün ameliyat oldum. Çok ani oldu benim için ama çok memnunum... Şu an 45 gün oldu ama herşey yolunda...

Beraber girdiği kbb uzmanı arkadaşının adı Kürşad Dural mı?

Beraber girdiği kbb uzmanı arkadaşının adı Kürşad Dural mı?

Evet Kürşat Bey'le birlikte giriyorlar. Kendi hastası olmasam da Kürşat Bey'de çok ilgili cana yakın iyi bir insan. Hatta benim tamponlarımı Fikret Bey geciktiği için kendisi çıkardı sağolsun en ufak birşey hissetmedim. Ayrıca benim gibi koyu bir Fenerbahçeliydi. Kendisi ile güzel muhabbetlerimiz oldu :)

Son düzenleme:
Evet Kürşat Bey'le birlikte giriyorlar. Kendi hastası olmasam da Kürşat Bey'de çok ilgili cana yakın iyi bir insan. Hatta benim tamponlarımı Fikret Bey geciktiği için kendisi çıkardı sağolsun en ufak birşey hissetmedim. Ayrıca benim gibi koyu bir Fenerbahçeliydi. Kendisi ile güzel muhabbetlerimiz oldu :)

Olay şu ki benim ikinci ameliyatımı kürşad dural yaptı ve burnumu bu hale getirdiği için ve bir de ilgilenmediği için çok ahımı aldı:)

Son düzenleme:
5. aya doğru ilerliyorum. burun ucum yamuk. Burnum michael jackson gibi. gülüşüm... çok yapayım. burun ucum top gibi. ince uzun. pinokya gibi. bu durum ileriki zamanlarda düzeliyor mu? böyle olup sonradan düzelen var mı?

5. aya doğru ilerliyorum. burun ucum yamuk. Burnum michael jackson gibi. gülüşüm... çok yapayım. burun ucum top gibi. ince uzun. pinokya gibi. bu durum ileriki zamanlarda düzeliyor mu? böyle olup sonradan düzelen var mı?

umarım düzelir bahar keşke resim ekleseyrin mümkünse eklermisin :34:

Sitede 100 mesajı dolduramadığım için size cevap veremedim kusura bakmayın. Bana özelden size ulaşabileceğim msn adresi falan gönderirseniz ayrıntılı bir sekilde anlatır yardımcı olmak isterim... Görüşmek üzere...

Bu arada msn adresimi özelden yazdım ben iki gün önce,bekliyorum :26:

moralin bozulmasın 3 aya doğru şeklin kabaca meydana çıkar genelde ve bundan sonra şişliklerde hızla iner, bunun yanı sıra sivrilikler de yumuşuyor ve burnun yüzüne oturuyor ama tarif ettiğin gibi çok net sorunlar varsa bilemiyorum tabi. yine de moralini bozma, insanın gözünün alışması da uzun sürüyor. bu arada hangi dr ameliyat oldun sorabilir miyim??

arkadaşlar,benim kuzenim 1yıl once estetik oldu ve doktoru özellikle uyardı sakın masaj yapma diye.eger masaj yaparsa burunda cokme ya da düsme olabılıyomus diye kesınlikle yasaklamıstı.bununla beraber baska bi doktora ameliyat olan arkadasıma da kesınlıkle gosterdıgı masajları yapmasını soylemıstı.eger yapmazsa burunda cokme ya da düsme olabilirmis:)))iki ucu pis degnek ,neresinden tutsak elimizde kalıyo:))

:)))))))))) benim burnumun da tek tarafı yukarıda diye aşağı masaj yap demişti. dedi de noldu? hala asimetrik

ben de kafayı yicem,benim bugün 11. günüm, şişlikler inince bugün burnumdaki kemerin hala kaldığını gördüm, inanılacak birşey değil bu.resmen kemerim var hala.çok ağladım bugün, şişliklere razıydım, ama niçin kemer duruyo ya? iyice törpülemediği için mi? resmen çıldıracam.doktorumu aradım, gülüyo.hiçbşey anlamadım ben bu işten!

ilkbasta zaten bi yabancılasşma oluyormus estetik sonrası umarım sıkıntılarınız sadece bundan ibarettir herkes mutlu olsun%olmazbölşey sevgiler

ben de kafayı yicem,benim bugün 11. günüm, şişlikler inince bugün burnumdaki kemerin hala kaldığını gördüm, inanılacak birşey değil bu.resmen kemerim var hala.çok ağladım bugün, şişliklere razıydım, ama niçin kemer duruyo ya? iyice törpülemediği için mi? resmen çıldıracam.doktorumu aradım, gülüyo.hiçbşey anlamadım ben bu işten!

canım dr un kim?

Back