• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tugceciks Burun Estetiği Ameliyatı

merhaba arkadaşlar bende ankaradayım ve burun estetiği ameliyatı olmak için uygun yer ve doktor arıyorum bir arkadaşım dr fikret ileriye ameliyat olmuştu memnunda burdada okuduğum yazılarda öyle sizcede fikret bey en iyisimi

arkadaşlar dr fikret ileriye ameliyat olmayı planlıyorumda yardımcı olurmusunuz olanlar varsa bilgi alabilirmiyim birde şöyle bir durum varmış burunda sonradan düşme olayı varmış ameliyat olup bu sıkıntıyı yaşıyan varmı

TEOCUKIZ korkma canım ya zaten bir haftalık bir süreç sonra kendini toparlıyormuşsun benim arkadaşımda geçen ay oldu gayet rahattı bende düşünüyorum ama doktorda karar veremedim

merhaba arkadaşlar.aynı konuyu yanlışlıkla sadece naci beyin ilgilendiği burun estetiği yerine açmışım. dooktor bey henüz bir şey yazmamış. sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim. konuya gelcek olursam. 11 kasımda istanbulda özel bir hastaneye septum deviasyon ve rinoplasti amelyatı oldum. dün doktor alçıyı çıkarttığıda bir şok geçirdim. burnumun üst tarafında sanki eskiden kalma bir yamukluk var gibiydi. psikolojim çok bozuldu. ne hayellerle girmiştim o ameliyata. doktor burnumun çok şiş olduğunu söyledi şişlik geçer gibilerinden birşeyler söyledi ama inanmıyorum geçiceğine. daha önce bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mıydı ? geçme olasılığı nedir.? 3 tür masaj yapmamı söyledi doktor bunlar işe yarar mı acaba ? nolur bile arkadaşlar yardımcı olsun. :59:

canım baya bi uzun zaman geçmiş arada:) Burnunun son halini çok merak ettim ne durumda? geçti mi yamukluk?

bende katılıyorum söylediklerine aynı doktora revizyon bencede olunmamalı.
ben de aynı doktoruma revizyon olmayı düşünüyordum ama aynı doktoruna revizyon olup mutlu olan kimseyi görmedim 3 kuruş para için yapamayacakları burunları ameliyat etmeye kalkışan doktorlara dava açılmalı maddi manevi tazminat davası bazı burunlar kolaydır bazıları zor benimki zordu doktorum mahvetti burnumu hayatımı yazılar olsun ona

seninle durumum ayni canim alcidan cikgitinda cok duzgun guzeldi ama sislikler inince ne kadar yamuk oldugunu gordum:S:KK43: budan beni cookkk uzdu 2ciyi dusunuyorum ama siradan birinde degil isinde 4 dortluk birisini ariyorum 2ciyi sansa birakmak istemiyorum piskoloji olarakta coktum oda baska konu:KK43:
revizyon oldunuz mu olduysanız kime oldunuz acaba?

Back