• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tugceciks Burun Estetiği Ameliyatı

merhaba tatlım öncelikle çok geçmiş olsun =)
ben de bu ameliyatı oldum 3 sene önce ve benimki de alçıdan yamuk çıktı. inan ki ben de sana güzel şeyler söylemek isterdim ama o masajlar gerçek anlamda burnun düzelmesine yaramıyor. zaten tam anlamıyla düzelebiecek olsa sürekli masaj yapardık ameliyata gerek kalmazdı değil mi?? ben de aynı şekilde masajları yaptım ancak sonuçta insanız ve canımız acıyor en son sinirlenerek bıraktım ve yamuk kaldı. ben de aynı senin gibi çok büyük hayallerle girmiştim ameliyata ancak hayal kırıklığı yaşadım. üstelik burnumun tıkanıklığı da düzelmedi. benim ameliyat olmamın asıl nedeni tıkanıklıktı ve çok ciddi anlamda rahatsız ediyordu beni. olmuşken yamukluğu da düzelir diye düşünmüştüm oysa ki.. ben devlet hastanesinde oldum o yüzden tartışmak istemedim zaten pek işe yaramayacaktı. sen özelde olmuşsun bence bunu iyi değerlendir ve çemkirebildiğin kadar çemkir. ikinci operasyonu da ol zaten ilk sefer ki kadar zor değil diye biliyorum. alışmak zorunda değilsin burnunun o haline bunu da söyle doktoruna. doktorum diye ortalıklarda dolaşması kolay :20:

doktorların başarısız ameliyatlarda en büyük kozu,zaman aşımını uğratmak 3/5 ay sonra gel demek hastayı bezdirmek ve lanet olsun başka doktora revizyon oluyum dedirtmek,çoğu doktor bu taktiği uyguluyor haberiniz olsun,tamam burunda kavis istersin yapmaz ona bir şey denmez ama,yamuk olursa burun başarız bir ameliyat olmuş olur

Ben olsam burnumu yamuk yapan doktora bedava yapacak diye revizyon ameliyatı olmam, bozuk bir burnu düzeltmek daha zordur, o ilkinde becerememişki ikincisini mi becerecek!

ben de aynı dertten müzdaribim aynı şekilde benm de burnum yamuk kaynadı ameliyet olalı bir sene oldu fakat düzelmedi ikinci ameliyatı olmayı düşünüyorum revizyon yani

ben de aynı dertten müzdaribim aynı şekilde benm de burnum yamuk kaynadı ameliyet olalı bir sene oldu fakat düzelmedi ikinci ameliyatı olmayı düşünüyorum revizyon yani

ya benimde aynen öyle oldu:( hala yamuk. peki 2nci ameliyatla düzelme ihtimali var mıdır biliyo musun ? bi de revizyon için kimi düşünüyosun cnm ?

tugcecim sende canını sıkma doktorun dediği gibi şişlik olabilir. umarım benim gibi olmazsın canım benimki alçıdan düz çıktı ama şişler indikçe yamuklugu belli oldu:(

Son düzenleme:
doktorların başarısız ameliyatlarda en büyük kozu,zaman aşımını uğratmak 3/5 ay sonra gel demek hastayı bezdirmek ve lanet olsun başka doktora revizyon oluyum dedirtmek,çoğu doktor bu taktiği uyguluyor haberiniz olsun,tamam burunda kavis istersin yapmaz ona bir şey denmez ama,yamuk olursa burun başarız bir ameliyat olmuş olur

offffff işte bunu kimseye anlatamıyorum burnum yamuuuuuukk. eskiden eğriydi şimdi daha beter eğri oldu ve doktor geçecek deyip duruyor beni sinir ediyor. verdiği hareket tutup aksi yöne bastırmak . acıdan aklım çıkıyor. başım ağrıyor...

arkadaşlar bugn doktora gittim ve bana burnumun tam olarak düzelmiceğini söyledi. kalem gibi dümdüz olmayacak ama minimum düzeyde bir eğrilik kalıcak şekilde masaj yapmamı söyledi. yaptğım masajlarda burnuma çok bastırmamı söyledi. örnek olarak bana yaptı ve o kadar bastırdıki elleri titredi resmen. gözümden yaş geldi. her saat başı yapmamı söylei bu masajı. yamuk olan tarafın tersine doğru şiddetli bi şekilde bastırmak. nasıl bir masaj ki bu ? canım acıyo yaparken.. ameliyat olduğuma olacağıma pişman oldum. zaten yamuklukta geçmicekmiş. pff :59::59:

bana verdiği hareket de bu. canım çok yanıyor, burnum kızarıyor başım ağrıyor,burnum sızlıyor sonrada ...

çok birşey istemedimki ben. eğri burnum düzelsin istedim. orasını oy burasını kaldır da demedim. düzgün bir burun, düz bi burun. çok mu şey istedim Allahım :(

tugcecim sende canını sıkma doktorun dediği gibi şişlik olabilir. umarım benim gibi olmazsın canım benimki alçıdan düz çıktı ama şişler indikçe yamuklugu belli oldu:(

seninle durumum ayni canim alcidan cikgitinda cok duzgun guzeldi ama sislikler inince ne kadar yamuk oldugunu gordum:S:( budan beni cookkk uzdu 2ciyi dusunuyorum ama siradan birinde degil isinde 4 dortluk birisini ariyorum 2ciyi sansa birakmak istemiyorum piskoloji olarakta coktum oda baska konu:(

merhaba arkadaşlar benim de burnumda yamukluk var sağa doğru yamuk :( acaba estetik ameliyat ile kesin geçer mi ?

gecebilir ama doktor konusunda cok iyi arastirman lazim canim yani herhangi bir doktorda olmamani tavsiye ederim araristirirken bak hangi konularda daha uzman iyi doktor demek birazda masrafli demek:)

merhaba arkadaşlar.aynı konuyu yanlışlıkla sadece naci beyin ilgilendiği burun estetiği yerine açmışım. dooktor bey henüz bir şey yazmamış. sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim. konuya gelcek olursam. 11 kasımda istanbulda özel bir hastaneye septum deviasyon ve rinoplasti amelyatı oldum. dün doktor alçıyı çıkarttığıda bir şok geçirdim. burnumun üst tarafında sanki eskiden kalma bir yamukluk var gibiydi. psikolojim çok bozuldu. ne hayellerle girmiştim o ameliyata. doktor burnumun çok şiş olduğunu söyledi şişlik geçer gibilerinden birşeyler söyledi ama inanmıyorum geçiceğine. daha önce bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mıydı ? geçme olasılığı nedir.? 3 tür masaj yapmamı söyledi doktor bunlar işe yarar mı acaba ? nolur bile arkadaşlar yardımcı olsun. :59:

ben 2 hafta önce tam 3. ameliyatımı oldum burnumdan bu yüzden baya tecrübe sahibi oldum :D bi kaç ay sabretmen lazım ilk aylarda burunda şişlikler yüzünden hem kemik kısmı bi yana yatık duruyor hemde delikler birbirinden farklı görünüyor 6 ayda burnunun tam şeklini hemen hemen görebilrsin 6 aya kdr farklı durabilir tam şekilini ztn 1-2 yıl arasında alıyor.Paniklemene gerek yok eğer düzelmezse doktorunun hatası olduğundan dolayı seni bidaha amilyt etmek zornda ztn

nasıl oluyormuş öyle yamuk kalacakmış öyle şeymi olur,sen neden estteik oldun düz bir burnun olsun diye lafa bak yamuk kalacakmış burun beceremiyorsa baştan söyleseydi sende ameliyat olmazdın bence hakkını ara doktordan korkma,yamuk bir burun istemediğini söyle ,ameliyat olma amacının yamukluğu düzeltilmesi için olduğunu söyle gerekirse sesini yükselterek,kimbilir ameliyat öncesi sana neler söylemiştir,burnun dümdüz olucak diye konuş bol şanslar
Çok haklı...Paranı, zamanını iyi bir ameliyat için harcadın, ümitlendin hayal ettin...Bence de hakkını ara...Masajlarına da devam et..Dava açsan kazanırsın yaaaaaa, hemen kabullenmek ne demek!!!!!!!!! Umudunu yitirme, üzülme, ağlama ama gerçekçi ol!!! Bu o doktorun yanına kar kalmamalı

Back