• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tugceciks Burun Estetiği Ameliyatı

ben de kafayı yicem,benim bugün 11. günüm, şişlikler inince bugün burnumdaki kemerin hala kaldığını gördüm, inanılacak birşey değil bu.resmen kemerim var hala.çok ağladım bugün, şişliklere razıydım, ama niçin kemer duruyo ya? iyice törpülemediği için mi? resmen çıldıracam.doktorumu aradım, gülüyo.hiçbşey anlamadım ben bu işten!

Gülüyor mü? İnanamıyorum!

ben de kafayı yicem,benim bugün 11. günüm, şişlikler inince bugün burnumdaki kemerin hala kaldığını gördüm, inanılacak birşey değil bu.resmen kemerim var hala.çok ağladım bugün, şişliklere razıydım, ama niçin kemer duruyo ya? iyice törpülemediği için mi? resmen çıldıracam.doktorumu aradım, gülüyo.hiçbşey anlamadım ben bu işten!

aybike dr'un kimdir böyle rahat gülüyo falan?

Evet Kürşat Bey'le birlikte giriyorlar. Kendi hastası olmasam da Kürşat Bey'de çok ilgili cana yakın iyi bir insan. Hatta benim tamponlarımı Fikret Bey geciktiği için kendisi çıkardı sağolsun en ufak birşey hissetmedim. Ayrıca benim gibi koyu bir Fenerbahçeliydi. Kendisi ile güzel muhabbetlerimiz oldu :)

Sanırım siz de buraya doktor reklamını yapma amaçlı girenlerdensiniz.Belki doktorun sekreterisiniz falan bilemeyeceğim.Çünkü msn istediniz , verdim,eklemediniz.Msnde konuşmamız halinde anlamamdan çekindiniz belki.artık içi boş doktor reklamlarından bıktım arkadaşlar,siz de dikkat edin:47:

doktorumun ismi ergin kılç, aslında iyi bir doktor, arkadaşımın burnunu çok güzel yaptı, onun akrabalarının burnunu da o yapmış.hepsi gayet memnun.hatta bukadar iyiyken bana mı denk geldi diye ağladım..gülmesinin sebebi daha önceki hastalarının da böyle bir durumla karşılaşmış olması sanırım.çünkü yanına gittiğimde çok kızda bana, gayet normalmiş ordaki çıkıntı.o kemik değil kıkırdakmış, ve çökme olmaması için koymuş.mantıklı bir şekilde açıkladı, şekilli olarak çizdi bir de.masajla ve zamanla yüzde yüz düzelecek dedi.garantisini verdi.bastırarak masaj yapmamı söyledi, baya acıyo yaparken ama mecburum .. bir buçuk ayda gidecek dedi.. insan çok telaş yapıyor hemen, endişeleniyo, çünkü sonrasını hayal ederek giriyoruz ameliyata.ve hemen istediğimiz sonuçla karşılaşmak istiyoruz.bu burun ameliyatı fiziksel olarak değil de resmen psikolojik olarak yıpratıyo insanı.

doktorumun ismi ergin kılç, aslında iyi bir doktor, arkadaşımın burnunu çok güzel yaptı, onun akrabalarının burnunu da o yapmış.hepsi gayet memnun.hatta bukadar iyiyken bana mı denk geldi diye ağladım..gülmesinin sebebi daha önceki hastalarının da böyle bir durumla karşılaşmış olması sanırım.çünkü yanına gittiğimde çok kızda bana, gayet normalmiş ordaki çıkıntı.o kemik değil kıkırdakmış, ve çökme olmaması için koymuş.mantıklı bir şekilde açıkladı, şekilli olarak çizdi bir de.masajla ve zamanla yüzde yüz düzelecek dedi.garantisini verdi.bastırarak masaj yapmamı söyledi, baya acıyo yaparken ama mecburum .. bir buçuk ayda gidecek dedi.. insan çok telaş yapıyor hemen, endişeleniyo, çünkü sonrasını hayal ederek giriyoruz ameliyata.ve hemen istediğimiz sonuçla karşılaşmak istiyoruz.bu burun ameliyatı fiziksel olarak değil de resmen psikolojik olarak yıpratıyo insanı.

:)) canım benim ilk ameliyatımdan sonra burnumun üzerinde minicik bi cıkıntı vardı boyle kemik kaymıs gibi zamanla gitmişti. galiba oluyor boyle seyler. bekle sabret derim hakkaten ameliyattan cıktıktan sonraki haliyl coook farklı oluyor oturdugunda. butun o sivrilikler keskinlikler falan gidiyor sabııırrr sabırrr

:)) canım benim ilk ameliyatımdan sonra burnumun üzerinde minicik bi cıkıntı vardı boyle kemik kaymıs gibi zamanla gitmişti. galiba oluyor boyle seyler. bekle sabret derim hakkaten ameliyattan cıktıktan sonraki haliyl coook farklı oluyor oturdugunda. butun o sivrilikler keskinlikler falan gidiyor sabııırrr sabırrr

benimde ilk ameliyatmdan sonra burnumun üzerinde kemik gibi sivrilikler oluştu 1 yıl bekledim ama geçmedi 2. ameliyatımı oldum 6 ay sonra yeniden tekrarladı 3 ay önce 3. ameliyatımı oldum bekliorum inşallah bidaha olmaz:18:

burnumun üstünde 2 küçük sivilce çıkıntısı var. kırık hattı dedi. 4 buçuk aydır aynı ne zaman geçer bu :( yamukluğu da gitmedi.

benimde ilk ameliyatmdan sonra burnumun üzerinde kemik gibi sivrilikler oluştu 1 yıl bekledim ama geçmedi 2. ameliyatımı oldum 6 ay sonra yeniden tekrarladı 3 ay önce 3. ameliyatımı oldum bekliorum inşallah bidaha olmaz:18:

dr kimdi bir sakıncası yoksa sormamın??

burnumun üstünde 2 küçük sivilce çıkıntısı var. kırık hattı dedi. 4 buçuk aydır aynı ne zaman geçer bu :( yamukluğu da gitmedi.

kırık hattı mı? fay hattı gibi nasıl ya?? e kaynıcak mıymıs?? benim ufak cıkıntı kaynamıs gitmisti ama 4-6 ay falan surdu

dr kimdi bir sakıncası yoksa sormamın??

mehmet ketene. netten araştırdım bu tip çıkıntılarn çıkması insanın kendi bünyesiyle alakalıymş.Burnumun şekliyle ilgili hiç bir sorunum yok gayet memnunum fakat kemik üzerindeki çıkıntılar görünmese bile dokunduğumda rahatsızlık veriyor. Doktorumu kötü tanıtmak istemem bu yüzden açıklamamı yapim dedim:26:

deemon,henüz araştırma aşamasındasın sanırım.kafanda aşağı yukarı bi isim oluştu mu yoksa hala kararsız mısın?

kırık hattı mı? fay hattı gibi nasıl ya?? e kaynıcak mıymıs?? benim ufak cıkıntı kaynamıs gitmisti ama 4-6 ay falan surdu

bilmiyorum ne hattı. dışardan da belli. içerden iki sivilce çıkıntısı var.bi tarafta yok bi tarafta var. öle kalıcak büyük ihtimalle. bu michale jakson burnumla yaşıcam işte böle :(

deemon,henüz araştırma aşamasındasın sanırım.kafanda aşağı yukarı bi isim oluştu mu yoksa hala kararsız mısın?

canım tolunay ve emre ilhan arasında gidip geliyorm ikisiyle de gorusmem var. bakalım. selahattin tolunay 9 kere ameliyat gecirmisleri duzelttiğini söyledi msjında. bir o var birde forumlardan gordugume gore emre ilhan.. tabi ben bu arada her gun netten burun bakıyorum sapık gibi:))

bilmiyorum ne hattı. dışardan da belli. içerden iki sivilce çıkıntısı var.bi tarafta yok bi tarafta var. öle kalıcak büyük ihtimalle. bu michale jakson burnumla yaşıcam işte böle :(

dur yahu daha yeni olmus. umitsizliğe kapılma daha coook degisecek. ama oldu da yine memnun kalmadın revizyon yaptıran bi sürü insan var..bkz. ben..

burundaki şişler indikçe benim gibi burnunda kemerle karşılaşanlara umut olamak için yazıyorum, doktorun dediği gibi kıkırdakmış.. masaj yaptıkça hergeçen gün küçülüyor, tamamen geçmedi ancak bugün 14. günüm. doktor birbuçuk ay dedi.yani kızlar benim gibi boşuna korkup kimse ağlamasın diye yazıyorum, böyle bir durumla karşılaşan birileri varsa hiç korkmayın ve masajı ihmal etmeyin,hergün fotoğraf çekiyorum anlamak için,gerçekten gün geçtikçe küçülüyor..

dur yahu daha yeni olmus. umitsizliğe kapılma daha coook degisecek. ama oldu da yine memnun kalmadın revizyon yaptıran bi sürü insan var..bkz. ben..

ben bu tuhaf burna alıştım sanırım. belkide alışmak zorunda olduğum için alıştım bilemiyorum. hergün aynalara bakıp kahretmek beni fazlasıyla yordu. bıraktım bikaç gündür. reviziyon hakkımı da kaybettim. kayınvalidem ameliyat filan oldu, eşim iş yerinin arabasıyla kaza yaptı ve bidünya borca girdik. artık belimiz doğrulmaz sanmam.

Son düzenleme:
ben bu tuhaf burna alıştım sanırım. belkide alışmak zorunda olduğum için alıştım bilemiyorum. hergün aynalara bakıp kahretmek beni fazlasıyla yordu. bıraktım bikaç gündür. reviziyon hakkımı da kaybettim. kayınvalidem ameliyat filan oldu, eşim iş yerinin arabasıyla kaza yaptı ve bidünya borca girdik. artık belimiz doğrulmaz sanmam.

Baharcım ben seni uzun zamandır forumlarda görüyorum mesajlarını falan ama konuyu kaçırdım ben galiba veya hiç bilmiyorum.Sen ne zaman ameliyat olmuştun?nasıl oldu burnun eski halini mi aratıyor anlatır mısın:(

ve senin adına üzüldüğümü,aynı şeyleri benim de yaşadığımı belirtmek isterim

canım, lütfen oyle dusunme. herkes bir suru borca giriyor cıkıyor arka arkaya sorunlar geliyor, bu isten cıkamam sanıyor ama sonunda hepsi geciyor umutsuzluga kapılma. hayat boyle ise - rahmi kocun torunu falan diilsen:)- sakın sakın umut etmeyi bırakma. cok klişe ama her yeni gun yenilikler getiriyor gercekten..
bu arada forumlarda aradım daha onc eyazdıysan bir daha sormayayım diye ama bulamadım dr.un adı neydi

cok üzüldüm canım allah yardımıcınız olsun ve ümidini kaybetme inş herşey yoluna girer :((

çok geçmiş olsun umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer Allah beterinden saklasın daha güzel günlere merhaba demen dileğiyle....

Back