• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tugceciks Burun Estetiği Ameliyatı

barış bey lede görüştüm .çok samimi bir doktor 6000 tl yapıyor fiyatı fix kapalı ameliyat yapıyor %5 revizyon şansın var dedi acıbadem fulyada yapıyor. ofiside terrace fulyada yeri kolay birde emre beylede görüştüm . oda açık ameliyat yapıyor fiyatı 5500 tl acıbadem atasehirde yapıyor ofisi bağdat caddesinde erenköyde en az 3 kere çağırıyor ameliyat öncesi şu aralar bayram öncesi diye çok dolular. benim ilk ameliyatım olacak. çokda korkuyorum bende kararsız kaldım acaba kapalıda güzel olurmu burnum barış beyin yaptığı burunlarıda gösterdi çok güzel burun yapmış hastalarıda çok memnun .tek derdim kapalıda risk varya yada emre beye olacam karar veremiyorum emre beyinde güzel kalkık burunlar yapıyor emre bey genelde. işte ....fulya benim evimin orada ayrıca sen emre beylede görüştünmü baharcım....sen ne düşünüyorsun canım

sagol canım. iki doktorla da sadece mail üzerinden görüştüm. ilk ameliyatım açık oldugu ve burnum çok şişip morardıgı için bu ameliyatı kapalı olmak istiyorum. zaten üstünde bir sıkıntım yok.benim derdim burun altıyla ilgili. burun ucunu doğal ve güzel yapacak bir doktor arıyorum. fiyat olarak da bana barış bey uygun. çünkü emre bey revizyonu 8bine yapıyormuş :(

her iki doktorla da 3 hafta içerisinde görüşeceğim. sonuçları buraya yazacağım.

ilgilendip cevapladıgın için teşekkür ederim.

BAHAR SELAM TEKRAR ;
iyi düşünüp karar vermek lazım gerçektende .... Barış bey genelde revizyon pek yapmak istemiyor bir arkadaşa ben başkasının yaptığı burunu düzeltmek istemem falan demiş ama sen yinede görüş çok samimi bir insan ...bnada hemen atlamadı yaparız diye.... olursan iyi olur dedi emre beyinde 9000 civarıymış revizyonu gerçekten pahalı birde aynı yerde abdülkadir göksel var fulya terrace da oda revizyonda çok iyiymiş gelmişken onlada görüşürsün canım yüz yüze görüşmek lazım karşılıklı güven çok önemli bende çoook korkuyorum sorma

barış beyle görüştüm, 1 yıl sonra gel şişliklerin geçsin dedi. bana da hemen atlamadı hemen yaparız diye. bu süre zarfında doktor araştırmaya devam edeceğim. yalnız fiyat çok yüksekse veremem. aldülkadir bey kaça yapıyor?

Nasıl bi yamukluk yani kemer gibi bir yamukluk mu yoksa burun sırtı (sağa ya da sola doğru mu) yamuk? ben tam olarak bahsedileni anlamadım da

Nasıl bi yamukluk yani kemer gibi bir yamukluk mu yoksa burun sırtı (sağa ya da sola doğru mu) yamuk? ben tam olarak bahsedileni anlamadım da

Ankara'da olan arkadaşlar... Size kendi doktorumu öneriyorum.

Prof. Dr. Fikret İLERİ.. Bu ismi atlamayın sakın.

Hem doktor olarak, hem insan olarak şahane hayran kalacağınız bir insan...

Ayrıca çokta maddi yönden zorlamıyor sizi...

İşini yapanlardan... ;)

evett o doktoru duydum cok basarılı ısler cıkarttı.arkadaslarımdan 2 kısı olmustu cok memnunlar

sagol canım. iki doktorla da sadece mail üzerinden görüştüm. ilk ameliyatım açık oldugu ve burnum çok şişip morardıgı için bu ameliyatı kapalı olmak istiyorum. zaten üstünde bir sıkıntım yok.benim derdim burun altıyla ilgili. burun ucunu doğal ve güzel yapacak bir doktor arıyorum. fiyat olarak da bana barış bey uygun. çünkü emre bey revizyonu 8bine yapıyormuş :(

her iki doktorla da 3 hafta içerisinde görüşeceğim. sonuçları buraya yazacağım.

ilgilendip cevapladıgın için teşekkür ederim.

slm bahar sen revizyon düşünüyorsun sanırım ilk ameliyatını kime olmuştun cnm bende revizyon düşünüyorum senin gibi iki doktor arasında kararsız kaldım ikiside çok iyi doktorlar ama bakalım hayırlısı sen kararını verdinmi?

Arkadaşımın başına gelen olayı anlatmadan uyuyamıcam...Burnu istediği gibi olmadı. Özel de yaptırmıştı o da...Aynı doktora revizyon oldu, sonuç gene aynıydı..Doktora gitti, becereksizsin gibilerinden ağır konuştu ve dava açacağını söyledi. Paramı geri ver dedi...Sonuç: Adam parayı geri verdi ve arkadaşıma aralarında maddi manevi bir mesele olmadığına dair kağıt imzalattı parayı verirken...Aynı doktora bir daha asla olma!!!! Ama arkasını bırakma..OFFFFFFFFFFFFFFFFFF bana siniri bastı o dokturu pataklamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm

bende katılıyorum söylediklerine aynı doktora revizyon bencede olunmamalı.

slm bahar sen revizyon düşünüyorsun sanırım ilk ameliyatını kime olmuştun cnm bende revizyon düşünüyorum senin gibi iki doktor arasında kararsız kaldım ikiside çok iyi doktorlar ama bakalım hayırlısı sen kararını verdinmi?

vermedim daha. bu ara işler yoğun burnu bıraktım. 6 ayı dolmadan kimse ellemiyor zaten.

bende 10 gün önce ameliyat oldum pzartesi alcım cıktı alcı cıktığında sanki iki taraf orantılı durmuyodu doktoruma söyledim hayır iki tarafda aynı dedi su an sana böyle görünmesi cok doğal dedi şişlikler ininceee şeklini bulur dedi umarımm dediği gibi olur ama dediği gibi şişlikler inmeye başladıkca güzel bişey cıkıyo gibi ortaya :) bakalımmm dua edin bana güzel burnum olsun

canım ilk önce sakin ol benim orta kemikte hafif sağa yatkın gibi biraz ama şişlikten masaj yaptıkça düzeliyorrr benim 14. günüm biraz sabırlı ol canım iyileştikçe burun ne kadar değişiyor bir bilsenn :) ayrıca sendne bir gün sonra olmuşm ameliyat :))

slm bir sorum olucak kaç günde iğleştin

Ankara'da olan arkadaşlar... Size kendi doktorumu öneriyorum.

Prof. Dr. Fikret İLERİ.. Bu ismi atlamayın sakın.

Hem doktor olarak, hem insan olarak şahane hayran kalacağınız bir insan...

Ayrıca çokta maddi yönden zorlamıyor sizi...

İşini yapanlardan... ;)

aaa Merhaba,ben de bi ara Fikret İleriyi düşünüyordum,yani benim burnumda zaten ameliyat var.doktorum düzeltebileceğini,Fikret İleri isimli bi doktorla beraber çalıştığını ve çok başarılı bir insan olduğunu söylemişti.Ben de yine işin işinde benim doktorum var diye vazgeçmiştim.Fikret İleri'yle şahsi olarak görüşmeyi düşünmüştüm ama ona ameliyat olan kimseyi bulup konuşamamıştım.Lütfen yardımcı olun bir kere buldum valla,nasıl burnunuz,nefes ve görüntü nasıl?Ayrıca Fikret Bey hangi hastanede çalışıyor ve ameliyat ücreti nedir?

Şimdiden teşekkürler...

bende 10 gün önce ameliyat oldum pzartesi alcım cıktı alcı cıktığında sanki iki taraf orantılı durmuyodu doktoruma söyledim hayır iki tarafda aynı dedi su an sana böyle görünmesi cok doğal dedi şişlikler ininceee şeklini bulur dedi umarımm dediği gibi olur ama dediği gibi şişlikler inmeye başladıkca güzel bişey cıkıyo gibi ortaya :) bakalımmm dua edin bana güzel burnum olsun

Amiiiin :) simdi nasil? ya böyle insan okuyunca iste yok 6ay sonra felan tam sekli oturuyor diye..oooo o 6ay nasil gecer diyorum!? bende ameliyat olali bugün 2hafta oldu. Allaha sükür söyle bi güzelce köpüklü yüzümü yikarim diyordum ama..:) alismistim bandlarima felan cikartinca bi tuhaf oldum yani, suyu bile korka korka deydirdim yüzüme :)

Allahim bizi pisman etmez insallah. Bir sorun cikmaz ve korkularimiz bosa cikar :)artik siskinlikler inince belli olacak.

benim de 19 gün oldu bende de iki tarafta oransızlık var hafif de sola dönük gibi masaj verildi ama bakalım nasıl olacak gerçekten şişlikler inince daha mı güzel olacak ...bekliyorum..bu durumda olan herkese de dua ediyorum....millitin yorumlarından bıktııımmmm....

Back