barış bey lede görüştüm .çok samimi bir doktor 6000 tl yapıyor fiyatı fix kapalı ameliyat yapıyor %5 revizyon şansın var dedi acıbadem fulyada yapıyor. ofiside terrace fulyada yeri kolay birde emre beylede görüştüm . oda açık ameliyat yapıyor fiyatı 5500 tl acıbadem atasehirde yapıyor ofisi bağdat caddesinde erenköyde en az 3 kere çağırıyor ameliyat öncesi şu aralar bayram öncesi diye çok dolular. benim ilk ameliyatım olacak. çokda korkuyorum bende kararsız kaldım acaba kapalıda güzel olurmu burnum barış beyin yaptığı burunlarıda gösterdi çok güzel burun yapmış hastalarıda çok memnun .tek derdim kapalıda risk varya yada emre beye olacam karar veremiyorum emre beyinde güzel kalkık burunlar yapıyor emre bey genelde. işte ....fulya benim evimin orada ayrıca sen emre beylede görüştünmü baharcım....sen ne düşünüyorsun canım
sagol canım. iki doktorla da sadece mail üzerinden görüştüm. ilk ameliyatım açık oldugu ve burnum çok şişip morardıgı için bu ameliyatı kapalı olmak istiyorum. zaten üstünde bir sıkıntım yok.benim derdim burun altıyla ilgili. burun ucunu doğal ve güzel yapacak bir doktor arıyorum. fiyat olarak da bana barış bey uygun. çünkü emre bey revizyonu 8bine yapıyormuş
her iki doktorla da 3 hafta içerisinde görüşeceğim. sonuçları buraya yazacağım.
ilgilendip cevapladıgın için teşekkür ederim.