• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tugceciks Burun Estetiği Ameliyatı

Allahım diyorum sen koru...İnşallah burnun düzelir. Ben 5 gün önce ameliyatımı oldum. Aynı senin hayallerin gibi...Ne ümitlerle oldum... Şişlikten kaynaklanan asimetrik görüntüler var...Burun deliklerimden biri daha şiş, dolayısıyla daha büyük duruyor..Bu geçer mi acaba? Alçım yamuk duruyor, eşim alçının kesiminden kaynaklandığını söylüyor..Bilmiyorum, düşünmek istemiyorum..Pozitif olmak lazım, inanmak lazım...Alçıdan dümdüz, kalem gibi bir burnumun çıkacağına kendimi inandırmam lazım...Sabırla bekliyorum...Sana da sabır ve şifa diliyorum

Arkadaşımın başına gelen olayı anlatmadan uyuyamıcam...Burnu istediği gibi olmadı. Özel de yaptırmıştı o da...Aynı doktora revizyon oldu, sonuç gene aynıydı..Doktora gitti, becereksizsin gibilerinden ağır konuştu ve dava açacağını söyledi. Paramı geri ver dedi...Sonuç: Adam parayı geri verdi ve arkadaşıma aralarında maddi manevi bir mesele olmadığına dair kağıt imzalattı parayı verirken...Aynı doktora bir daha asla olma!!!! Ama arkasını bırakma..OFFFFFFFFFFFFFFFFFF bana siniri bastı o dokturu pataklamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm

Arkadaşımın başına gelen olayı anlatmadan uyuyamıcam...Burnu istediği gibi olmadı. Özel de yaptırmıştı o da...Aynı doktora revizyon oldu, sonuç gene aynıydı..Doktora gitti, becereksizsin gibilerinden ağır konuştu ve dava açacağını söyledi. Paramı geri ver dedi...Sonuç: Adam parayı geri verdi ve arkadaşıma aralarında maddi manevi bir mesele olmadığına dair kağıt imzalattı parayı verirken...Aynı doktora bir daha asla olma!!!! Ama arkasını bırakma..OFFFFFFFFFFFFFFFFFF bana siniri bastı o dokturu pataklamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm

kime oldu acaba?

gunduz84,uzaklarda arama doktorunu.takıp ettıgım ve duydugum kadarıyla kadarıyla bogazıcınde velı aslan ısmınde bı dr varmıs ve 1 numaraymıs.ıstersen arastır onu...

bahardoganay,cogu baslıkta denk geldıgım kadarıyla sen de sıkıntılı estetıkten muzdaripsin:(((cok merak ettım doktorun kımdı ve revızyon ıcın kıme karar verdın???

artıııı tugceciks naptı acaba??yeni burnuna alıstımı yoksa revızyon mu oldu ?okudukca cok uzuldum yaaa:((

inşallah düzelir

canım düzelecek bir şey değil ne yazık ki. o kadar kötüyüm ki anlatamam :( :(

kimisi gelip burda dert yanıyor. fotosunu ekliyor bakıyorsun abartılacak birşey yok. hafif şişlik vs.

ama benim burnum gerçekten sorunlu ve olmadı. burnumun altı olmadı. doktorlarla mailleşiyorum, hepsi de aynı şeyi söylüyor... oturup kendi kendime teşhis koymadım ne yazık ki. keşke öyle olsaydı...

bilmiyorum, hiçbirşey bilmiyorum şuan. ne yapıcam nasıl yapıcam...tek bildiğim bu garip burunla 6 ay beklemem gerektiği.... eski yamuk burnum bundan katbe kat daha güzeldi... kahretsin!

offffff işte bunu kimseye anlatamıyorum burnum yamuuuuuukk. eskiden eğriydi şimdi daha beter eğri oldu ve doktor geçecek deyip duruyor beni sinir ediyor. verdiği hareket tutup aksi yöne bastırmak . acıdan aklım çıkıyor. başım ağrıyor...

Canım çok geçmiş olsun öncelikle, peki senin bu ameliyatını kim yaptı acaba?

kimisi gelip burda dert yanıyor. fotosunu ekliyor bakıyorsun abartılacak birşey yok. hafif şişlik vs.

ama benim burnum gerçekten sorunlu ve olmadı. burnumun altı olmadı. doktorlarla mailleşiyorum, hepsi de aynı şeyi söylüyor... oturup kendi kendime teşhis koymadım ne yazık ki. keşke öyle olsaydı...

bilmiyorum, hiçbirşey bilmiyorum şuan. ne yapıcam nasıl yapıcam...tek bildiğim bu garip burunla 6 ay beklemem gerektiği.... eski yamuk burnum bundan katbe kat daha güzeldi... kahretsin!

Eğer resimlerinin son halini koyarsan bizde bakalım ve düşüncelerimizi paylaşalım istersen. Ayrıca doktorun ismini ve vermiş olduğun ücreti de paylaşabilir misin?
Teşekkürler.

Eğer resimlerinin son halini koyarsan bizde bakalım ve düşüncelerimizi paylaşalım istersen. Ayrıca doktorun ismini ve vermiş olduğun ücreti de paylaşabilir misin?
Teşekkürler.

revizyon için mailleştiğim doktorlardan kimse ücretinin ne kadar oldugunu yazmamış. ben de ücret araştırıyorum yana yakıla... ne yazık ki forumda fiyat bilgisini bulamıyorum. sadece barış çakır revizyona 6 bin alıyor dedi bir arkadaş o kadar.

Sakincasi yoksa doktorun kimdi bende olacamda merak ettim canimcokda korkuyorum dun baris beyin yanindaydim cok samimi bir doktor

canım cok geçmiş olsun..doktorun kimdi?..belki 6 ay içinde değişir burnun böyle şekleri okuyunca cok üzülüyorum inş düzelir canım üzülme yıpratma kendini beklemekten başka bi cagren yok ..burnun kalın derilimiydi belki ondan sana cok kötü geliyodur öylese cünki kalın derili olanlarda iyileşme süreci cok geç oluyor ve zaman içinde düzeliyor belki 6 aya kadar düzelir üzülme canım tekrar cok geçmiş olsun

Ankara'da olan arkadaşlar... Size kendi doktorumu öneriyorum.

Prof. Dr. Fikret İLERİ.. Bu ismi atlamayın sakın.

Hem doktor olarak, hem insan olarak şahane hayran kalacağınız bir insan...

Ayrıca çokta maddi yönden zorlamıyor sizi...

İşini yapanlardan... ;)

canım cok geçmiş olsun..doktorun kimdi?..belki 6 ay içinde değişir burnun böyle şekleri okuyunca cok üzülüyorum inş düzelir canım üzülme yıpratma kendini beklemekten başka bi cagren yok ..burnun kalın derilimiydi belki ondan sana cok kötü geliyodur öylese cünki kalın derili olanlarda iyileşme süreci cok geç oluyor ve zaman içinde düzeliyor belki 6 aya kadar düzelir üzülme canım tekrar cok geçmiş olsun

teşekkür ederim canım

barış bey lede görüştüm .çok samimi bir doktor 6000 tl yapıyor fiyatı fix kapalı ameliyat yapıyor %5 revizyon şansın var dedi acıbadem fulyada yapıyor. ofiside terrace fulyada yeri kolay birde emre beylede görüştüm . oda açık ameliyat yapıyor fiyatı 5500 tl acıbadem atasehirde yapıyor ofisi bağdat caddesinde erenköyde en az 3 kere çağırıyor ameliyat öncesi şu aralar bayram öncesi diye çok dolular. benim ilk ameliyatım olacak. çokda korkuyorum bende kararsız kaldım acaba kapalıda güzel olurmu burnum barış beyin yaptığı burunlarıda gösterdi çok güzel burun yapmış hastalarıda çok memnun .tek derdim kapalıda risk varya yada emre beye olacam karar veremiyorum emre beyinde güzel kalkık burunlar yapıyor emre bey genelde. işte ....fulya benim evimin orada ayrıca sen emre beylede görüştünmü baharcım....sen ne düşünüyorsun canım

bu arada her iki doktorda tasarım yaptı tasarımda çokda bir fark yok sadece teknikleri farklı birinin açık ameliyat diğerinin kapalı ameliyat yapması ...... tek fark o bence fiyatlarıda yakın barış bey tasarımdan ücret almıyor emre bey tasarımı 2. görüşmede yapıyor 200 tl alıyor sonra ameliyat olursan içinden düşüyor anlayacağın.

Back