• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tugceciks Burun Estetiği Ameliyatı

Baharcım ben seni uzun zamandır forumlarda görüyorum mesajlarını falan ama konuyu kaçırdım ben galiba veya hiç bilmiyorum.Sen ne zaman ameliyat olmuştun?nasıl oldu burnun eski halini mi aratıyor anlatır mısın:(

ve senin adına üzüldüğümü,aynı şeyleri benim de yaşadığımı belirtmek isterim

mavi44 ank32 sağolun arkadaşlar:(

fatal, temmuzda ameliyat oldum. burnum eğriydi, şuan eğriliği üstten biraz düzelip kemeri gitmekle beraber, benim sorunum uç ve alt kısımda. ucu fazla büyük ve yamuk. altına kıkırdak konduğu için çıkıntılı. burnum fazlaca kısa. ve tuhaf. biçimsiz duruyor. kesi yeri de öyle. 5. aya girdim. bi ilerleme yok büyük şişliklerin geçmesi dışında. yandan çaprazdan(45 derecelik) ve önden çok tuhaf duruyor. michael jackson gibi.

fatal, temmuzda ameliyat oldum. burnum eğriydi, şuan eğriliği üstten biraz düzelip kemeri gitmekle beraber, benim sorunum uç ve alt kısımda. ucu fazla büyük ve yamuk. altına kıkırdak konduğu için çıkıntılı. burnum fazlaca kısa. ve tuhaf. biçimsiz duruyor. kesi yeri de öyle. 5. aya girdim. bi ilerleme yok büyük şişliklerin geçmesi dışında. yandan çaprazdan(45 derecelik) ve önden çok tuhaf duruyor. michael jackson gibi.

canım keske foto koysan da görsek acaba sana mı oyle geliyor. bazen şikayet ediyorlar bakıyoruz fıstık gibi. belki de burna çok yoğunlaştığın için sana oyle geliyor. benim de ufak tefek sorunlr var 5 ay oldu ama hala baya bi ödem var. ben artık hiç takmıyorum zamana bıraktım..

Benim burnum da yandan,çaprazdan ve önden çok kötü duruyor,kesi yeri bile belli o derece acemi işi duruyor ameliyat.ama benimki kalkık değil,çok düşük bi de çok büyük ve kaba duruyor.ne ameliyatı ettiklerini düşünüyorlar hala anlamıyorum:(

Bi de en kötüsü bir bütün olarak yüz güzelliğim gitti,gözlerimi çok beğenirlerdi,yüzümün çok güzel olduğunu söylerlerdi,artık hiçbir şey kalmadı geriye,düzelir mi bilmiyorum

fataldanger,yanlış takip etmediysem sen bilinen doktorlardan birine ameliyat olmuştun(fikret çelik) sadece şeklen mi memnuniyetsizlik var yoksa nefes problemi de yaşıyomusun? deemon ve sen revizyon için iyi bi dr arıyosunuz sanırım.var mı aklınızda bikaç isim?

fataldanger,yanlış takip etmediysem sen bilinen doktorlardan birine ameliyat olmuştun(fikret çelik) sadece şeklen mi memnuniyetsizlik var yoksa nefes problemi de yaşıyomusun? deemon ve sen revizyon için iyi bi dr arıyosunuz sanırım.var mı aklınızda bikaç isim?

yok yok fikret çelik değil,ferruh bingül ve kürşad durala ameliyat oldum.
tekrar ameliyat olmayı düşündüğüm isimlerden biri fikret ileri,belki onunla karıştırıyorsundurb.

bu arada kızlar prof.dr.fikret ileri hakkında hiç bilgisi olan yok mu:(

bugün bandajlarım çıkacaktı ama burnun sola kaymış dedi doktor daha şişmiş sol taraf yahu o anın şokuyla ne bişey anladım ne bişey sordum nutkummu tutuldu ne :50: eğer rahatsız olmuyorsan bir kaç gün daha bandajlı kalsın dedi biraz masaj yaptı tekrar bandajladı ama ben bakınca anlamadım gerçi çok incelemedim :19: ama bandajın altında düz duruyor... bıçak altına da burnumu yamultmak için yattım zaten :43: gerçi şimdiden paniklemeyeyim dimi bugün 16. gün daha :31:

mavii44,çok geçmiş olsun.operasyon sonrası en sancılı sürec,şuan geçirdiğin şekilsiz burun süreci:( kafayı yediğin,binpişman olduğun,sürekli ağladığın,7/24 forum başında seninle aynı kaderi paylaşmış arkadaşları aradığın enteresan bi zaman dilimi içerisindesin:) umarım bu dönemi en kısa zamanda atlatırsın;) bu arada doktorun kimdi merak ettim??fatal danger sen naptın?doktor araştırmasında son durum nedır??

mavii44,çok geçmiş olsun.operasyon sonrası en sancılı sürec,şuan geçirdiğin şekilsiz burun süreci:( kafayı yediğin,binpişman olduğun,sürekli ağladığın,7/24 forum başında seninle aynı kaderi paylaşmış arkadaşları aradığın enteresan bi zaman dilimi içerisindesin:) umarım bu dönemi en kısa zamanda atlatırsın;) bu arada doktorun kimdi merak ettim??fatal danger sen naptın?doktor araştırmasında son durum nedır??

çok teşekkür ederim pigme moralim bozuldu bu duruma ama burnum hoşuma gitti ve ben bir yamukluk göremedim benim korkum şişlikler inince çok belirgin bir durumun olması. açıkçası öyle bir durumdada bunun nedeni; doktordan mı şanslıktan mı bünyeden mi tartışılır ki doktorum Bilge Türk Bilen ve onun tecrübesi konusunda hiçbir tereddütüm yok.

Sanırım siz de buraya doktor reklamını yapma amaçlı girenlerdensiniz.Belki doktorun sekreterisiniz falan bilemeyeceğim.Çünkü msn istediniz , verdim,eklemediniz.Msnde konuşmamız halinde anlamamdan çekindiniz belki.artık içi boş doktor reklamlarından bıktım arkadaşlar,siz de dikkat edin:47:

Kusura bakmayın ama düşündüğünüz gibi bir durum söz konusu değil :) Ben bu ara işlerden dolayı yurtdışına gidip geliyorum o nedenle pek sık online olamadım. Eğer mesajımı mutlaka okursanız bana msnden ulaşın yardımcı olmak isterim... Saygılar

Kusura bakmayın ama düşündüğünüz gibi bir durum söz konusu değil :) Ben bu ara işlerden dolayı yurtdışına gidip geliyorum o nedenle pek sık online olamadım. Eğer mesajımı mutlaka okursanız bana msnden ulaşın yardımcı olmak isterim... Saygılar

çok özür dilerim , yanlış ithamda bulunduğum için.utandım şimdi.msn adresin neydi senin odaoteque?

Bu yazılanları okuyunca çok korktum ben ya Özel hastanede ameliyat olanların burnu bile eğri kalmış ki ben devlet hastanesinde oldum ama benim doktorumun en iyi doktor oldgunu söylediler ve o sayede oldumm ALLAH'ım yardım etsin bana ya inşallah eğrilik kalmaz burnumda eğer kalırsa okula falan gidemem ben oofff napıcam benn :'(

Yarın alçımı ve dikişlerimi alıcak doktor çok korkuyorum çokkk :(

Bu yazılanları okuyunca çok korktum ben ya Özel hastanede ameliyat olanların burnu bile eğri kalmış ki ben devlet hastanesinde oldum ama benim doktorumun en iyi doktor oldgunu söylediler ve o sayede oldumm ALLAH'ım yardım etsin bana ya inşallah eğrilik kalmaz burnumda eğer kalırsa okula falan gidemem ben oofff napıcam benn :'(

Yarın alçımı ve dikişlerimi alıcak doktor çok korkuyorum çokkk :(

hele durr alçın çıksın şimdiden stres yapma doktorun tecrübesi tabiki önemlidir ama böyle sorunları sadece doktora bağlamakda doğru olmaz benim burnumuda sol tarafı sağa göre daha şiş kesinlikle bakınca anlaşılıyor inşallah işe başlayana kadar azalır :18:

hele durr alçın çıksın şimdiden stres yapma doktorun tecrübesi tabiki önemlidir ama böyle sorunları sadece doktora bağlamakda doğru olmaz benim burnumuda sol tarafı sağa göre daha şiş kesinlikle bakınca anlaşılıyor inşallah işe başlayana kadar azalır :18:

Valla burda yazılanları okuyunca korktum açıkçası yarını vinçle çekiyorumm :D

dr tamer taş çok iyi ve başarılı bir doktordur. kendisi ingilizce hecettepe tıp ve ihtisasıda cerrahpaşa tıpta yapmıştır eli çok iyidi. bir burnun oturması en az 3 aydır ve 3 ay sonra belli olur doktorlar bu yüzden git 2 veya 3 ay sonra gelin derler. bunun zamanaşımı ile ilgilisi yoktur:) . ve revizyon hemen yapılmaz ancak 1,5 sene sonra sonra yapılır. eğer burun çok yamuk ise %100 de 100 bir beklenti içerisinde girilmemelidir. Allah en çok burnu yaratırken çok zorlanmıştır. ya kaderine razı olur yamuk bir burunla yaşarsın yada şansını dener ameliyat olur memnun kalır veya kalmazsın. ve dr turamer hastayı ameliyat etmeden önce tüm detayları anlatır olabilecek durumları anlatır. ama hasta duymak istediğini duyarsa vu doktor hatası değildir. benim burnum normaldi ameliyat oldum güzel oldu. ama arkadaşımın burnu çok zor ve yamuk bir burundu üstelik erkek burnuydu. ve düzeldi ama şişlikler vs.tam 3 ay sonra belli oldu. DR. TAMER TAŞ KONUSUNDA UZMAN kabaca 20 YILLIK BİR DOKTORDUR yurtiçi yurtdışı birçok hastası mevcuttur, gittiğimizde hep sıra beklerdik çok yoğun olduğu için. Ve tüm yaptığı ameliyatların arkasındadır. önemli olan da bu değilmi ? doktor tamer taş ile ilgili birçok haber var ama birtane kopyalıyorum, haber kopyalıyorum

xxxxxx
:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Ben ameliyat olalı 1,5 ay oldu.Alçım çıktığında yamuk ne kelime Tam bir avatar görüntüsündeydim.Yüzümün bir tarafı kocaman şişmiş durumda diğer ,Hiç bir girinti yoktu.Şimdi burun ucum oldukça ii durumda fakat benim kemerim vardı o kısım törpülenmişti ve de yaş ağaç kırığı ile hafif daraltma oldu dedi doktorum.Fakat kemer gitti orada minik bir baklava oldu sanki.doktorum geçeceğini söylüyor fakat Ben her sabah üzgün kalkıyorum.bir süre daha bekleyeceğim.Anlattığım durumla karşılaşan var mı acaba ???

tam sorunu anaşlmadım ama benim burnum alçıdan yamuk çıktı. öyle az buz yamukluk değil yani bildiğin yamuk... 7 ay geçti hala da yamuk...böyle de kalacak bu gidişle.

dr tamer taş çok iyi ve başarılı bir doktordur. kendisi ingilizce hecettepe tıp ve ihtisasıda cerrahpaşa tıpta yapmıştır eli çok iyidi. bir burnun oturması en az 3 aydır ve 3 ay sonra belli olur doktorlar bu yüzden git 2 veya 3 ay sonra gelin derler. bunun zamanaşımı ile ilgilisi yoktur:) . ve revizyon hemen yapılmaz ancak 1,5 sene sonra sonra yapılır. eğer burun çok yamuk ise %100 de 100 bir beklenti içerisinde girilmemelidir. Allah en çok burnu yaratırken çok zorlanmıştır. ya kaderine razı olur yamuk bir burunla yaşarsın yada şansını dener ameliyat olur memnun kalır veya kalmazsın. ve dr turamer hastayı ameliyat etmeden önce tüm detayları anlatır olabilecek durumları anlatır. ama hasta duymak istediğini duyarsa vu doktor hatası değildir. benim burnum normaldi ameliyat oldum güzel oldu. ama arkadaşımın burnu çok zor ve yamuk bir burundu üstelik erkek burnuydu. ve düzeldi ama şişlikler vs.tam 3 ay sonra belli oldu. DR. TAMER TAŞ KONUSUNDA UZMAN kabaca 20 YILLIK BİR DOKTORDUR yurtiçi yurtdışı birçok hastası mevcuttur, gittiğimizde hep sıra beklerdik çok yoğun olduğu için. Ve tüm yaptığı ameliyatların arkasındadır. önemli olan da bu değilmi ? doktor tamer taş ile ilgili birçok haber var ama birtane kopyalıyorum, haber kopyalıyorum

xxxxxx
:nazar:

bende tamer beye 1.5 ay önce ameliyat oldum ve şuan sol tarafım yamuk duruyo. kontrole gittiğimde kalem koymuş gibi dümdüz olmaz burnuna uçak inmicek sonuçta gibi laflar etti! ameliyattan önce burnumun orasına burasına kalem koyup yamuk derken ameliyattan sonra da yamuk kalabilir dememişti hiç. biz aynı Tamer taş tan mı bahsediyoruz?

Back