barış bey lede görüştüm .çok samimi bir doktor 6000 tl yapıyor fiyatı fix kapalı ameliyat yapıyor %5 revizyon şansın var dedi acıbadem fulyada yapıyor. ofiside terrace fulyada yeri kolay birde emre beylede görüştüm . oda açık ameliyat yapıyor fiyatı 5500 tl acıbadem atasehirde yapıyor ofisi bağdat caddesinde erenköyde en az 3 kere çağırıyor ameliyat öncesi şu aralar bayram öncesi diye çok dolular. benim ilk ameliyatım olacak. çokda korkuyorum bende kararsız kaldım acaba kapalıda güzel olurmu burnum barış beyin yaptığı burunlarıda gösterdi çok güzel burun yapmış hastalarıda çok memnun .tek derdim kapalıda risk varya yada emre beye olacam karar veremiyorum emre beyinde güzel kalkık burunlar yapıyor emre bey genelde. işte ....fulya benim evimin orada ayrıca sen emre beylede görüştünmü baharcım....sen ne düşünüyorsun canım
Ankara'da olan arkadaşlar... Size kendi doktorumu öneriyorum.
Prof. Dr. Fikret İLERİ.. Bu ismi atlamayın sakın.
Hem doktor olarak, hem insan olarak şahane hayran kalacağınız bir insan...
Ayrıca çokta maddi yönden zorlamıyor sizi...
İşini yapanlardan...
Nasıl bi yamukluk yani kemer gibi bir yamukluk mu yoksa burun sırtı (sağa ya da sola doğru mu) yamuk? ben tam olarak bahsedileni anlamadım da
eğer bana soruyosan her ikisinden de var
sagol canım. iki doktorla da sadece mail üzerinden görüştüm. ilk ameliyatım açık oldugu ve burnum çok şişip morardıgı için bu ameliyatı kapalı olmak istiyorum. zaten üstünde bir sıkıntım yok.benim derdim burun altıyla ilgili. burun ucunu doğal ve güzel yapacak bir doktor arıyorum. fiyat olarak da bana barış bey uygun. çünkü emre bey revizyonu 8bine yapıyormuş
her iki doktorla da 3 hafta içerisinde görüşeceğim. sonuçları buraya yazacağım.
ilgilendip cevapladıgın için teşekkür ederim.
Arkadaşımın başına gelen olayı anlatmadan uyuyamıcam...Burnu istediği gibi olmadı. Özel de yaptırmıştı o da...Aynı doktora revizyon oldu, sonuç gene aynıydı..Doktora gitti, becereksizsin gibilerinden ağır konuştu ve dava açacağını söyledi. Paramı geri ver dedi...Sonuç: Adam parayı geri verdi ve arkadaşıma aralarında maddi manevi bir mesele olmadığına dair kağıt imzalattı parayı verirken...Aynı doktora bir daha asla olma!!!! Ama arkasını bırakma..OFFFFFFFFFFFFFFFFFF bana siniri bastı o dokturu pataklamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
slm bahar sen revizyon düşünüyorsun sanırım ilk ameliyatını kime olmuştun cnm bende revizyon düşünüyorum senin gibi iki doktor arasında kararsız kaldım ikiside çok iyi doktorlar ama bakalım hayırlısı sen kararını verdinmi?
canım ilk önce sakin ol benim orta kemikte hafif sağa yatkın gibi biraz ama şişlikten masaj yaptıkça düzeliyorrr benim 14. günüm biraz sabırlı ol canım iyileştikçe burun ne kadar değişiyor bir bilsenn :) ayrıca sendne bir gün sonra olmuşm ameliyat :))
Ankara'da olan arkadaşlar... Size kendi doktorumu öneriyorum.
Prof. Dr. Fikret İLERİ.. Bu ismi atlamayın sakın.
Hem doktor olarak, hem insan olarak şahane hayran kalacağınız bir insan...
Ayrıca çokta maddi yönden zorlamıyor sizi...
İşini yapanlardan...
bende 10 gün önce ameliyat oldum pzartesi alcım cıktı alcı cıktığında sanki iki taraf orantılı durmuyodu doktoruma söyledim hayır iki tarafda aynı dedi su an sana böyle görünmesi cok doğal dedi şişlikler ininceee şeklini bulur dedi umarımm dediği gibi olur ama dediği gibi şişlikler inmeye başladıkca güzel bişey cıkıyo gibi ortaya :) bakalımmm dua edin bana güzel burnum olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?