• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Tuba büyüküstün'ün gelinliği

gelinlikler her kıza yakışır diye düşünmeydektim ki tuba büyük üstünü gerçekten çok begenirim ama ona bile yakışmamış bu gelinliğe benzer şey:1::1:

O fiziğe bu gelinliği giydirenin aklına tüküreyim ayrıca hasret karakteriyle bu transparan gelinliği de hiç bağdaştıramadım bildiğim kadarıyla hasret saf iyi bi kız dı ne ara ikoncan olduda transparanlar havada uçuşmaya başladı :)

kesinlikle katılıyorum tubaya hiç yakışmamış ayrıca hasret karakteriyle de bağdaşmamış hiçbir şekilde. gönülçelene arada bakıyodum ama bu gelinliği gördükten sonra izleme zevkim kalmadı :20:

Son düzenleme:
bu gelinliği beğeneğim mi beğenmeyeyim mi karar veremedim. üstü transparan filan ama nedense bir şekilde gözüme hoş göründü. yani belki yaka tarzını ve üstündeki parıltıları beğendim. transparan olmadan uygulansa hoş bir şey olabilir. çiçekler de güzel.altını bir fotoda görüyoruz, orada da rüzgardan mı bilmem duruşu fena. üstten alta geçiş de bir garip. bütünde hoş görünmüyor.

Bırakın Çok Özel Günde Evlenirken Giyinmeyi,
Yatarken Bile Giyinmem Gecelik Niyetine..:27::27:

iğrenççççççççççç memelerini görmek zorunda mıyız bu at suratlının.sabun köpüğü bunların evlilikleri 2 ay sonra söner.şehrazata at suratlı diyen gazeteci buna baksın.

Back