Tuba Büyüküstün mü? Adriana Lima mı?

Ad-ri-a-anaaaaaa seksi görünmeyi çok iyi biliyor :KK51:

Tuğba onun yanında sütten çıkmış ak kaşık :KK1:

Tabiki Adriana..İkisini asla aynı kefeye koyamam Tubayı beğenmiyorum pek çok donuk tek özelliği göz rengi. Çekicilik, seksilik,asaletten eser yok :KK30:

tuba buyukustunun cok soğuk ve donuk oldugunu dusunen tek kişi ben değilmişim demek ki..

Adriana Lima'nın yanında Tuba Büyüküstün de kimmiş? Adriana Lima en güzel kadınlardan bana göre.

ikisini karşılastırmak bile çok sacma ve adrianaya hakaret gibi olmuş şimdikkkk kızlarrr bakın bu adriana hatununda başka bişey var vallah çözemedim yani ben bile kendimi alamıyom ondan :))) tamam tuba büyüküstün güzel gözleri üzel herseyi güzel ama soguk uzak bi donuk bişey özelliği yokk ama adriana yokmuuuu o nedir yaww kusursuz fizik kusursuz yüz ve kesinlikle estetik degil bazıları estetik diyolar 15 yasında ford modelde 1. secildiginde aynı yüz hatları ee bu kız 10 yasında estetik olcak hali yok ya yok arkadas %100 orjinal hatun ayrıca ten rengi, göz rengi, rengi önemli degil yaww o bakışlar nedir yaaa :))) hareketler rahatlıgı sıcaklığı şımarıklığı bile güzel kasmıyo kadın yaww rahat kadın bizimkiler namuslu sütten cıkma akkaşık ama biton haltları var abi adri neyse o , bildigin şırfıntı gibi bakısları hareketleri var hiç saklamıyo süper yawwww :))) birde karının karizması hiç inmadi buzamana kadar hani biri cıkar cok dikkat ceker tamam güzeldir bi süre herkes onla ilgilenir sonra olayları cıkar nebilim sıkar insanlar unutur gider öylesine bi manken olur ama bu öyle degilki 1999 da bi çıktı çıkış o çıkışş aynı karizmayla yürüyo bitane kötü olayı yanlış hareketi yok bikere victoria secret ondan hariç birsürü yeni manken aldı ama genede v.s nin kraliçesi hiçbir gelen geçemiyo kadını yok yawww bunu dünya kadınlarından ayrı tutmak gerek boşa kıyaslayıpta diger mankenleride kadınlarıda üzmemek gerek olmuyo iştee olamazzzz tırnagı olamazlarrrrrrr :)))

Son düzenleme:
yani sadece güzellikle olmuyo bu işler adriana yürüdümü dev gibi havasından deviriyo geciyo milleti

bikere tuba daha masum daha doğal.. diğeri de çok güzel muhakkak ama tubanın daha bebeksi olduğunu düşünüyorum.tabi zevkler renkler tartışlmaz :)

Adriana daha sempatik gıbı tuba ısee cok soğuk yavv olmaz olsun öle guzellık dedırtıyor :KK70: :KK70: :KK70:

Tubaya cirkin diyenlerin kendi tipini gormek lazim..tuba daha soguk bir guzel adriana daha sicak gibi duruyor...

tabi kiii adriana lima.tuba da güzel ama adriana kadar değil

X